VIDEO. Liceu în flăcări, la Craiova. 50 de elevi au fost evacuați

Publicat: 07/12/2018 | 12:22

Un incendiu a izbucnit, vineri, la acoperişul atelierelor de la Liceul Tehnologic Transporturi Auto Craiova.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Tatăl

La faţa locului intervine Detaşamentul 2 Craiova, cu trei autospeciale și Detaşamentul 1 cu două autospeciale. (VEZI ȘI: INCENDIU PUTERNIC LA UN BLOC DIN FILIAȘI. O PERSOANĂ A MURIT, IAR ALTE 20 AU FOST EVACUATE DE URGENȚĂ)

Patru profesori i-au scos pe elevi din clădire

În acest moment, 50 de elevi au fost evacuaţi de cadrele didactce. Nici o persoană nu este rănită, potrivit primelor informații primite de la pompieri. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

“Nu se cunosc cauzele acestui incendiu. Patru cadre didactice au reuşit să evacueze foarte repede cei 50 de elevi”, a declarat un reprezentant al ISU Dolj. (Cum iti poti cumpara apartamentul mult visat in doar 6 luni!) (CITEȘTE ȘI: INCENDIU ÎN CAPITALĂ LA UN DEPOZIT DE MATERIALE DE CONSTRUCȚII)

Incendiu și la Filiași

Un incendiu violent a avut loc și la Filiași, în cursul nopții de joi spre vineri.

“În jurul orei 23.54, un apel venit prin 112 a anunţat producerea unui incendiu la un apartament situat la etajul 1 dintr-un bloc cu 4 etaje din oraşul Filiaşi. Imediat, la faţa locului au intervenit pompierii, din cadrul Punctului de Lucru Filiaşi cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj S.A.J.”, au anunțat reprezentanții ISU Dolj.

La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta cu violenţă în interiorul apartamentului, existând posibilitatea de propagare la întreaga clădire, mai arată pompierii.

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit mort

“În sprijin, la faţa locului s-au deplasat forţe și mijloace din cadrul Secţiei de Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă S.M.U.R.D., precum şi Grupa operativă. Din cauza pericolului existent şi degajării unor cantităţi mari de fum, s-a dispus măsura evacuării persoanelor din locuinţe, a unui număr de 35 persoane (30 adulţi şi 5 copii), 5 persoane au suferit intoxicaţii cu fum fiind transportate la spitalul din Filiaşi. În urma incendiului, o persoană în vârstă 44 ani, de sex masculin, a fost găsită decedată. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza efectului termic al curentului electric”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Citește și...