VIDEO \ Noua obsesie a lui Gigi Becali face senzație în cantonamentul U19! Uite de ce i se spune ”Messi din Ardeal”

Publicat: 21/03/2018 | 13:14

”Perla” fotbalului românesc face senzație în cantonamentul reprezentativei U19 a României.  Olimpiu Moruțan s-a întrecut în trik-uri cu o sticlă de apă împreună cu colegii lui,Vlad Dragomir și Marco Dulca.

 

Citește și: MORUȚAN VREA SĂ DUCĂ NAȚIONALA UNDER 19 LA EUROPEANUL DIN FINLANDA: „ABORDĂM CU ÎNCREDERE ȘI OPTIMISM TURNEUL DE ELITĂ!”

Noua obsesie a lui Gigi Becali face senzație în cantonamentul U19! Olimpiu Moruțan face spectacol și atunci când nu se află pe terenul de fotbal. Cel supranumit ”Messi din Ardeal” a oferit un veritabil spectacol, în cantonamentul reprezentativei U19 a României. Olimpu Moruțan s-a întrecut în trik-uri alături de Vlad Dragomir și Marco Dulca, fiul lui Cristi Duca. Iar ca tacămul să fie complet, noua ”perlă” a fotbalului românesc a ținut morțis să împărtățeșeașcă acestă experiență și cu prietenii din mediul virtual. Recent, sportivul ce l-a făcut pe ”Războinicul luminii” să cheltuiască o mică avere pentru a-l aduce în lotul formației FCSB a postat pe contul său de socializare un video cu ”isprava” pe care a reușit-o în cantonament.

Citește și: GIGI NU RISCĂ CU MORUŢAN! POLIŢĂ DE ASIGURARE DE UN MILION PENTRU PUŞTIUL MINUNE DE LA BOTOŞANI!

 

 

Citește și: MORUŢAN SALVEAZĂ ONOAREA MOLDOVENILOR ÎN PRIMUL AMICAL DIN TURCIA!

Noua ”perlă” a fotbalului românesc are planuri mari

Chiar dacă urmează să mai joace pănă la finalul sezonului la FC Botoşani, conform înţelegerii pe care FCSB a parafat-o cu gruparea din Moldova, Olimpiu Moruţan şi-a făcut planul de bătaie pentru cei cinci ani pe care îi va petrece în cadrul clubului lui Becali: “Pentru mine este un vis împlinit, deoarece am ales cu sufletul. Am venit la FCSB să muncesc şi să ajung titular. Nu îmi este frică de concurenţă”.

Noua obsesie a lui Gigi Becali face senzație în catonamentul U19! Olimpiu Moruţan este un produs sută la sută al Universităţii Cluj. Până acum, la nivel de seniori, el a evoluat pentru „Şepcile Roşii” şi pentru FC Botoşani.

Citește și...