VIDEO VIRAL. Un polițist din Ilfov, beat, a ”reușit” să distrugă trei mașini

Publicat: 19/04/2019 | 14:38
VIDEO VIRAL. Un polițist din Ilfov, beat, a ”reușit” să distrugă trei mașini

Un filmuleț cu un polițist local dintr-un oraș din Ilfov, beat criță, care a distrus trei mașini, a devenit viral pe internet. Acesta poartă un dialog uluitor cu cei de la ”rutieră” chemați la fața locului pentru a constata pagubele.

Bărbatul este angajat al Poliției Locale Buftea și joi după-amiaza a făcut ravagii pe strada 23 august după ce a lovit cu mașina proprie trei autoturisme parcate regulamentar. Omul a pierdut controlul volanului, însă abia după ce l-au văzut, polițiștii au înțeles adevărata cauză. Se urcase beat la volan. Când a ieșit din mașină abia dacă se putea ține pe picioare. S-a sprijinit de autoturism pentru a putea să sufle în etilotest.

Rezultatul a indicat o alcoolemie de 1 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Un martor șocat încearcă să afle ce a fost în capul bărbatului de nu s-a gândit la consecințe „Unde ți-a fost mintea?”. Răspunsul bărbatului este halucinant: „Aiurea..scuză-mă și asta e..ai dreptate. Îmi pare rău”.

Dar ce este mai rău abia acum urmează. Bărbatul era atât de beat încât – atunci când agenții i-au solicitat să meargă la secție și la spital pentru probe – reacția lui a fost incredibilă: „Merg cu mașina?” Apoi s-a îndreptat spre propria mașină pentru a se urca la volan!

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și distrugere. (SURSA VIDEO – Expresul de Buftea)

Citește și...