VIDEO. Zeci de răniți în Italia, după ce o scară rulantă s-a prăbușit la metroul din Roma

Publicat: 23/10/2018 | 21:53

Zeci de răniți în Italia, după ce o scară rulantă s-a prăbușit la metroul din Roma. Cel puţin 20 de persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă, după prăbuşirea unei scări rulante la metroul din Roma, afirmă surse din cadrul echipelor de intervenţie citate de presa italiană. Accidentul a avut loc marţi seară în Staţia de metrou „Repubblica” din Roma.

Partea inferioară a unei scări rulante pe care erau zeci de persoane a cedat, astfel că scara s-a prăbuşit. Cel puţin 20 de persoane au fost rănite, cinci fiind în stare gravă, au declarat surse din cadrul echipelor de salvare citate de publicaţiile Corriere della Sera, La Repubblica şi Il Mattino.

CITEȘTE ȘI: UN TÂNĂR A URINAT ÎN STAȚIA DE METROU, DE FAȚĂ CU TOATĂ LUMEA! CUM AU REACȚIONAT CEILALȚI CĂLĂTORI

Printre persoanele rănite se numără suporteri ai clubului de fotbal Cska Moscov. Aceștia intenţionau să ajungă la meciul cu A.S. Roma. În urma accidentului, staţia de metrou a fost închisă, iar trenurile circulă fără a opri în această staţie.

Sute de membri ai echipajelor de urgenţă au fost trimişi la locul accidentului. Autorităţile încearcă să afle cauzele care au condus la prăbuşirea scării rulante.

Citește și...