Viorel Cataramă a făcut ofertă să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță: ”Îl vreau pe Mircea Lucescu lângă mine!”

Publicat: 29/10/2019 | 22:15

Formaţia din Ştefan cel Mare ar putea avea un nou patron în perioada imediat următoare. ProSport detonează bomba: Viorel Cataramă a făcut ofertă să cumpere Dinamo de la Ionuţ Negoiţă! Omul de afaceri susţine că are o garanţie bancară pentru ca semnarea actelor să se facă rapid.

Ionuţ Negoiţă a anunţat public că e dispus să cedeze pachetul majoritar de acţiuni la Dinamo pentru suma de 1 leu: “Tot clubul costă 1 milion de euro. Dacă cineva vrea 92% din acțiuni, trebuie să plătească 1 milion. Diferența dintre 51% și 92% este de 1 milion. Pentru 51%, cedez acțiunile cu 1 leu”. Primul care e gata să preia formaţia alb-roşie de la Negoiţă, în termenii anunţaţi oficial în conferinţa de presă, este Viorel Cataramă. ProSport a discutat cu milionarul şi a aflat planurile acestuia de viitor.

Planul lui Viorel Cataramă la Dinamo: „I-am trimis propunerea pe Facebook lui Ionuţ Negoiţă”

Am văzut oferta. I-am trimis că vreau să cumpăr 50,1 %. Am pregătit o garanţie bancară de 500.000 de euro. Nu îl forţez pe domnul Negoiţă. Am făcut act de declaraţia oficială a dumnealui. Am citit în ProSport afirmaţiile şi am făcut direct către dumnealui, prin intermediul Facebook. Este o ofertă foarte tentantă şi cred că este o afacere foarte bună. Sunt om de afaceri. Deocamdată am pregătită acea garanţie pentru semnarea contractului în acele condiţii anunţate. O să facem un audit pentru a vedea exact ce cumpărăm. Afacerea pare foarte rentabilă. Nu ştiu ce este în inteiorul clbului, nu ştiu ce va spune auditul şi nu cred că vor fi de natură fundamentală să schimbe soarta unor negocieri”, a declarat Viorel Cataramă, în exclusivitate, pentru ProSport.

Omul de afaceri a detaliat ce are de gând să facă dacă va prelua pachetul majoritar de la Ionuţ Negoiţă.

Planul este pe termen imediat, mediu şi lung pentru ca acest lucru de mare tradiţie să lupte pentru titlu şi campionat şi să se califice în cupele europene. Îl iau în calcul şi pe Mircea Lucescu, dacă vrea să se implice. Ar fi un sprijin extraordinar, cu experienţa pe care o are”, a declarat Viorel Cataramă. (Intră AICI pentru întreaga declarație)

Citește și...