Viorel Lis fugea de la muncă, când era primar, ca să facă dragoste în fiecare după-amiază! Oana a povestit ce se întâmpla după partidă

Publicat: 17/07/2019 | 14:52
Viorel Lis fugea de la muncă, când era primar, ca să facă dragoste în fiecare după-amiază! Oana a povestit ce se întâmpla după partidă

Soția lui Viorel Lis povestește cu lux de amănunte faptul că fostul primar trăia viața la intensitate maximă în acea perioadă, iar fiecare după-amiază o rezerva unei partide amor. 

Oana Lis a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le mărturisește fanilor, cum era relația cu soțul ei, pe vremea când acesta se afla în funcția de primar al Capitalei.

Îmi aduc aminte când era Viorel primar, de multe ori, la prânz, decât să ia lunch-uri cu lumea, prefera să vină acasă să facem amor…? Căci asta îi dădea putere şi vitalitate să facă faţă presiunii funcției. Fiți feminine… dacă vreţi să aveți bărbați adevărați lângă voi, altfel caută în parte, la alta? Sau mai rău, vă pricopsiți cu unul care va mănâncă de bani şi vă mai face şi socoteală pe banii voştri…? Ce părere aveți!?”, a scris Oana Lis.

Din ce bani trăiește familia Lis

Oana Lis s-a apucat în urmă cu doi ani de facultate și a decis să facă Psihologia, pentru a putea profesa ulterior în domeniu. Practic să se angajeze și să fie pe picioarele ei. Până atunci însă atât ea cât și Viorel Lis trăiesc din pesnia de 3.000 de lei a fostului primar și, evident, banii sunt prea puțini pentru nevoile ei mai ales.

În orice cuplu, poate numai la milionari nu sunt certuri pe bani. Cred că în orice cuplu, unul dintre motivele de ceartă este capitolul financiar. Şi eu şi Viorel suntem aceeaşi zodie, Peşti, şi amândoi suntem cheltuitori, dar pentru că eu fac cumpărăturile, plătesc facturile, nu realizează. Am început să îmi fac liste cu program în Excel cu ce cheltuiesc, renunţ la alte lucruri, de exemplu, nu mi-am mai cumpărat haine.

Ca să dau un pont pentru doamne, toate rochiile pe care le aveam de seară sau lungi, mi le-am tăiat la croitor, ca să le port ziua. Da, nu îmi mai cumpăr haine pentru că dau prea mulţi bani şi îmi cumpăr lucruri de machiaj mai ieftine, ca să pot să ies, pentru că aceasta este plăcerea mea. Abia aştept să termin facultatea ca să mă angajez şi eu. Sunt zile în care nu am bani şi mă împrumut, dar sunt zile în care nu ştiu… Cheltuiesc 300 de lei, 500 de lei, 1000 de lei într-o zi, nu ştiu, depinde, dar sunt zile în care n-am 10 lei, acesta este adevărul, mie nu-mi place să mă ascund după deget, să mă dau mai bogată decât sunt. De multe ori, îmi plătesc prietenii când ies în oraş”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

 

Citește și...