Viorica Dăncilă i-a transmis felicitări Simonei Halep, după victoria de la Wimbledon

Publicat: 13/07/2019 | 17:40
Viorica Dăncilă i-a transmis felicitări Simonei Halep, după victoria de la Wimbledon

Premierul Viorica Dăncilă a felicitat-o pe Halep pentru câștigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon, precizând că victoria ei a umplut inimile românilor de bucurie și mândrie.

Felicitări campioanei României! Felicitări, Simona! Ne-ai umplut inimile de bucurie și mândrie!”, a scris Viorica Dăncilă, sâmbătă, pe Facebook.

De asemenea, și președintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Simona Halepm spunând că este „o victorie excepțională pentru tenisul românesc”.

Simona Halep a câștigat, sâmbătă, primul său trofeu la prestigiosul turneu de la Wimbledon, după ce a învins-o categoric pe marea campioană Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Jucătoarea de tenis din România obține astfel cel de-al doilea său titlu la un turneu de Grand Slam.

Astfel, Simona Halep a obținut al doilea titlu de Mare Șlem din carieră, după cel de la Roland Garros, din 2018. De partea cealaltă, Serena Williams rămâne cu cele 23 de astfel de distincții în carieră, cu unul mai puțin față de recordul absolut deținut de Margaret Court.

Citește și...