Viorica de la Clejani a pus piciorul în prag! Ce se întâmplă în căsnicia ei

Autor: A. D.
Publicat: 23/01/2020 | 22:45
Viorica de la Clejani a pus piciorul în prag! Ce se întâmplă în căsnicia ei

Viorica de la Clejani este de multă vreme în atenția publicului. Alături de soțul ei a reușit să își construiască o carieră frumoasă și o familie la fel. Însă se pare că ceva a reușit să îi tulbure liniște, Viorica este supărată pe femeile care se dau la bărbați însurați.

Viorica și Ioniță sunt împreună de 25 de ani, au doi copii și lucrurile au mers bine între ei mereu. Cântăreața este dedicată familiei ei și o apără cu toate forțele. Este atentă la tot și înlătură orice pericol ar putea apărea. (CITEȘTE ȘI: LA 46 DE ANI, VIORICA DE LA CLEJANI S-A TRANSFORMAT ÎNCÂT N-O MAI RECUNOȘTI DUPĂ OPERAȚIILE DE ÎNTINERIRE!)

Recent a fost supărată de fetele de pe Instagram, care încearcă să îi atragă atenția soțului ei. Femeie puternică și directă, Viorica nu a stat mult pe gânduri și a postat pe contul personal de Instagram câteva cuvinte care să le liniștească pe tinerele doritoare, conform celor de la Spynews.ro (VEZI ȘI: VIORICA DE LA CLEJANI, ATAC DUR LA ADRESA RĂUTĂCIOȘILOR. CE A SCOS-O DIN SĂRITE PE ARTISTĂ: „ATÂT DE BOLNAVE PSIHIC ȘI OBSEDATE…”)

„Mi-e milă de fetele astea tinere…se dau la bărbați însurați. Aveți grijă, că vă mănânc”

Viorica de la Clejani a fost foarte vehementă în cea a spus și a tras un semnal de alarmă. Cântăreața a ieșit la atac și nu are de gând să își pună familia în pericol din cauza domnișoarelor de pe Instagram.

„Bună ziua! Nu mai vreau în lista mea de prieteni femei urâte și frustrate, oameni bolnavi psihic, retarzi. Am nevoie de prieteni puțini, dar buni, cu bun simț, cu o stare pozitivă, nu negativă. Restul să se ducă la balamuc să se interneze. Oamenii aceștia nu au ce căuta în lista mea de prieteni. Mi-e milă de fetele astea tinere, cățelele astea care sunt cele mai active pe conturile de socializare și se dau la bărbați însurați, mai ales la persoane publice. Aveți grijă, că vă mănânc” a scris Viorica de la Clejani, pe contul ei de Instagram.

Citește și...