Viorica de la Clejani, atac dur la adresa răutăcioșilor. Ce a scos-o din sărite pe artistă: „Atât de bolnave psihic și obsedate…”

Publicat: 11/06/2019 | 21:29

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cunoscută drept o persoană cu simțul umorului, fanii artistei au rămas puțin surprinși după ce cântăreața a publicat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook.

Recent, artista a fost criticată de unele femei și acuzată că are prea multe operații estetice. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și le-a răspuns fanelor în stilul său caracteristic.

„Bună ziua! Eu personal, Viorica din Clejani, o să fac un tablou special cu toate femeile astea urâte și frustrate care tot își dau ele cu părerea și spun că m-am „prostit” cu operații estetice. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o genă bună și sunt o femeie drăguță. Nu frumoasă. E mult spus. E normal că atunci când eu ies în lume, când urc pe scenă și sunt în lumina reflectoarelor să arăt impecabil, că orice artist sau persoană publică. Voi vedeți-vă de oalele voastre și de cratițele voastre.

Sunteți atât de bolnave psihic și obsedate…voi sunteți cele care aveți nevoie de operații estetice. Cum vedeți pe una frumoasă, gata e operată. Și asta nu mi se întâmplă numai mie, ci mai multor femei din lumea showbiz-ului.

Voi vedeți-vă de familiile voastre și de copiii voștri și de felul în care arătați voi și nu mai intrați cu bocancii în viața oamenilor fără să fiți bine informate.

Da, îmi doresc să mi fac operație de micșorare a stomacului și să-mi scot gușa, dar încă nu am apelat la niciuna dintre aceste intervenții. Cu timpul…poate cine știe. Oricum o să-mi fac o clinică să operez toate urâtele.😃” a scris Viorica din Clejani, pe Facebook.

Citește și...