VJ Raru, momente emoționante în timpul ultimei apariții la matinal: „Gata, nu mai plâng”. Ce cadouri a primit de la colegi

Publicat: 25/02/2018 | 13:13
VJ Raru, pe numele adevărat Cornel Moraru, a avut parte de o mulțime de surprize în timpul matinalului pe care l-a prezentat. Și asta pentru că astăzi a fost ultima dată când în platoul de televiziune a venit în calitate de moderator. La finalul ediției, colegii i-au făcut daruri peste daruri, iar momentele l-au emoționat foarte mult.

Citește și: El îi ia locul lui VJ Raru la matinalul de weekend la Antena Stars

Conform desfășurătorului, la finalul emisiunii trebuia să vină Dorian Popa. Înainte să vină cântărețul în platou, colegii lui VJ raru au dat play la câteva imagini emoționante cu prezentatorul TV. Ulterior, a venit în platoul de televiziune Dorina Popa… teoretic, să cânte și să vorbească despre proiectele în care este implicat. În realitate însă, el a venit cu un tort personalizat.

După ce s-au așezat cu toții pe canapea, au venit și alte daruri, printre care un tablou pe care era scris un mesaj motivațional, dar și o ramă superbă în care erau mai multe fotografii cu VJ Raru din timpul petrecut la matinalul pe care l-a moderat până azi alături de de Nasrin Ameri și de asistenta Roxana Nicolae.

„E cel mai tare cadou pe care l-am primit, pe bune! Deci, e foarte tare, îmi place foarte, foarte mult! (…). Le mulțumesc oamenilor ăștia minunați care m-au suportat patru ani și jumătate. Și voi fi alături de ei și în continuare.”, a reacționat VJ Raru.

„Emisiunea continuă într-o nouă formulă. Gata, nu mai plâng! Te iubim!”, a spus fosta lui colegă de prezentare.

Citește și...