Acasă » Știri » Vlad Pascu nu mai are scăpare! Primele imagini care surprind accidentul de la 2 Mai: ”Arată clar!”

Vlad Pascu nu mai are scăpare! Primele imagini care surprind accidentul de la 2 Mai: ”Arată clar!”

De: Luciana Polite 29/09/2023 | 15:08
Vlad Pascu nu mai are scăpare! Primele imagini care surprind accidentul de la 2 Mai: ”Arată clar!”
Vlad Pascu a produs tragedia de la 2 Mai

Detalii de ultimă oră din ancheta momentului! O nouă strategie neortodoxă prin care familia lui Vlad Pascu încearcă să-l scape de închisoare este de a prezenta atât lumii, cât și magistraților o versiune a adevărului care nu există. Avocatul apărării a încercat să schimbe încadrarea tânărului de 19 ani care a produs tragedia de la 2 Mai, spunând că Roberta, Sebi și cei 3 tineri răniți se aflau pe partea carosabilă. Contrar dorințelor apropiaților de a-l scoate cu o pedeapsă mică (eventual nevinovat), imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu mint!

În urmă cu câteva zile, cei care încearcă din răsputeri să-l apere pe fiul de bogătani au depus o cerere de schimbare a încadrării juridice a accidentului de circulație produs de tânăr. Avocații au susținut faptul că inculpatul a lovit victimele pentru că se aflau pe partea carosabilă. Astfel, voiau să-l scoată de la varianta agravată în umor calificat și implicit din vătămare corporală din culpă la tentativă de omor calificat.

Vlad Pascu, scos din arest și dus la DIICOT / Sursă foto: CANCAN.RO

Vlad Pascu nu mai are scăpare! Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere de la 2 Mai

În contextul prezentat, doar probele video pot demonstra contrariul. Garda de Coastă a anunțat că o parte dintre sistemele de monitorizare nu funcționează în permanență și că sistemul SCOMAR nu poate fi verificat manual.

Totuși, imaginile au ieșit la iveală! Presa a intrat în posesia lor și se poate vedea clar filmul tragediei. Fiul Mirunei și al lui Claudiu Pascu lovește un grup de tineri și la nici măcar un minut după aceea, lovește și cel de-al doilea grup. Se vede clar faptul că victimele lui erau la marginea dintre trotuar și drum, deci în afara părții carosabile. Prin urmare, este nevoie de o nouă scuză la care să se gândească familia de magnați pentru a-și scoate odrasla din spatele gratiilor.

Victimele nu erau pe partea carosabilă / Sursă foto: captură video

„Imaginile surprinse de către camerele de supraveghere arată clar că în cazul accidentului de la 2 Mai, copiii se aflau în afara parții carosabile și erau organizați în așa fel încât să nu stânjenească traficul rutier. Observate imaginile și traiectoria mașinii, cât si bucla pe care a făcut-o, putem spune că fie a vrut să intre în ei, fie din cauza vitezei excesive și a drogurilor consumate nu a mai putut redresa mașina”, a spus avocatul familie Robertei, Cuculis.

Victimele accidentului de la 2 Mai

Cei trei tineri peste care Vlad Pascu a dat cu mașina când s-a urcat drogat la volan au primit deja certificatele de la SJMJ care arată că au ajuns la peste 70 de zile de îngrijiri medicale, la spitalul Mangalia.

Roberta și Sebi nu au avut aceeași soartă. La 21 de ani, respectiv 20, viața lor a luat sfârșit pe data de 19 august, odată cu un șofer care nu s-a gândit că ar putea să-i ucidă. Potrivit declarațiilor lui, nici măcar regrete nu pare să aibă, dar nu este de mirare, dată fiind concluzia anchetatorilor.

(CITEȘTE ȘI: Iubita lui Vlad Pascu a dat de belea! Rebecca a ajuns la tribunal și l-a pârât pe prietenul ei în fața anchetatorilor)

Și-a bătut propria mamă în repetate rânduri

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, se află în arest preventiv pentru 30 de zile după ce a încercat să mituiască martorii din dosar. Femeia este acuzată că le aducea tinerilor droguri pe care le consuma și ea, dar și că ar fi încercat să apeleze la orice fel de mijloace imorale prin care să-și scoată copilul ca fiind nevinovat. Din conversațiile interceptate pe care le-a avut cu inculpatul, s-a auzit clar cum era dispusă să plătească pe oricine pentru a-l aduce în arest la domiciliu, apoi să-i piardă urma.

Stenogramele discuțiilor dintre Vlad Pascu și mama sa au fost făcute publice / Sursă Foto: Arhivă Cancan.ro

Declarații cutremurătoare

Conform surselor CANCAN.RO, femeia de afaceri le-ar fi spus oamenilor legii că nu avea deloc o relație apropiată cu fiul său, pentru că acesta ar fi lovit-o în repetate rânduri:

A fost întrebată de ce a încercat să intimideze o tânără martor. A spus că-i pare rău, dar că instinctul de mamă a făcut-o să acționeze altfel. Că îi este teamă de faptul că fiul ei ar putea petrece mult timp după gratii. Atunci, procurorii i-au arătat acesteia poze cu trupurile dezmembrate ale celor doi tineri care au murit în accident. Femeia nu a vrut să le privească și a început să plângă și mai tare.

A susținut că îi pare rău, că fiul ei este total pierdut, că ea l-a scăpat demult din mână și că de fiecare dată când a încercat să îl aducă pe drumul cel bun, a fost lovită de Vlad. Că nu mai avea absolut niciun control asupra lui și că cel care se ocupa mai mult de el era tatălui lui, care-l alimenta cu bani și îi dăruise un apartament. Femeia a insistat să dea vina pe fostul ei soț pentru situația fiului lor, spunând că tânărul a suferit foarte mult din cauza faptului că tatăl i-a părăsit pentru o altă femeie și a mai făcut un copil. A insistat asupra faptului că pur și simplu nu își mai recunoaște copilul, pe care îl consideră educat și sensibil, dar care nu o ascultă și o lovește”.

Mama lui Vlad Pascu a fost dusă la audieri / Sursă foto: Gândul

Concluzia specialistului: amândoi sunt psihopați

Toate înregistrările audio de când Vlad Pascu a fost arestat au fost înregistrate. Psihologii au ascultat cu mare atenție și nu au putut trece cu vederea faptul că nici inculpatul, nici Miruna Pascu nu prezentau pic de empatie. Vorbeau despre accidentul de la 2 Mai de parcă singura victimă este tot cel care a produs nenorocirea.

Concluzia finală a psihologilor? Persoanele care ucid și nu arată niciun fel de empatie, de părere de rău, sunt, de obicei, psihopați.

(CITEȘTE ȘI: Curtea de Apel București a decis! Ce se întâmplă cu Tudor Duma și ceilalți doi dealeri ai lui Vlad Pascu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...