Vulpița de la Acces Direct, prinsă în flagrant! A încălcat ordonanța militară și a ieșit din casă fără declarația pe propria răspundere

Autor:
Publicat: 23/04/2020 | 11:53
Vulpița de la Acces Direct, prinsă în flagrant! A încălcat ordonanța militară și a ieșit din casă fără declarația pe propria răspundere

Vulpița de la Acces Direct face ce face și apare din nou în atenția tuturor! Soția lui Viorel a încălcat legea și, în plină stare de urgență, a ieșit afară din casă fără declarație pe propria răspundere. 

Mirela Vaida a dat-o de gol pe Vulpiță, la Acces Direct! Prezentatoarea le-a zis tuturor că aceasta a ieșit din casă fără declarația pe propria răspundere și că, dacă ar fi prins-o poliția, ar fi riscat o amendă de minim 2.000 de lei! Să o luăm cu începutul.

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA, „INTERZISĂ” LA ACCES DIRECT! CNA A SANCȚIONAT GRAV ANTENA 1: „ASTFEL DE PERSONAJE NU AU NICIUN MOTIV SĂ FIE PREZENTATE CA REPERE MORALE”

În seara de Înviere, Vulpița susține că a coborât în fața blocului pentru a lua Lumină, iar acolo s-a întâlnit cu o vecină de pe scara blocului în care locuiește ea. Pe de altă parte, Viorel a povestit la Acces Direct că, de fapt, Vulpița a stat 2 ore afară cu câțiva…băieți! Nervoasă tare, Vulpița a început să plângă la Acces Direct și, în momentul în care Mirela Vaida i-a amintit de declarația pe propria răspundere, Veronica Stegaru a făcut ochii mari și s-a dat de gol că nici măcar nu avea asupra sa documentul cu ajutorul căruia ne putem deplasa din casă, în stare de urgență, doar cu motive justificate.

„Cu cine ai coborât, unde ai cunoscut acei oameni din bloc? Sau ai ieșit să iei o gură de aer, aveai declarație pe propria răspundere pentru asta? Unde pleci tu, în stare de urgență, fără hârtie la tine? Dacă venea poliția, luai amendă 2.000 de lei! Aveai să dai banii ăștia?” i-a zis Mirela Vaida, Vulpiței.

NU RATA – VULPIŢA DE LA ACCES DIRECT A PRIMIT PREMIUL LA CARE NU SE AŞTEPTA NICIODATĂ! INTERNETUL A LUAT-O RAZNA: “FELICITĂRI”

„Cu o fatăăă, de la mine din bloc, am făcut cunoștință cu ea. Stă la mine în bloc. Când am luat lumina, am făcut cunoștință cu ea. Am luat lumină și mai era lume acolo. Ce, am făcut ceva rău?” a spus și Vulpița, cu lacrimi în ochi.