Zeci de mascați au descins la o familie de romi din Drobeta Turnu Severin! Ce au descoperiri au făcut oamenii legii

Publicat: 02/06/2020 | 16:02

O familie de romi din Drobeta Turnu Severin s-a trezit astăzi cu zeci de mascați și polițiști la poartă, după ce au primit mai multe reclamații. Aceștia au găsit imagini greu de descris în cuvinte și au decis să dea o amendă pentru neregulile descoperite.

Citește și: Ce vârstă are pisica ta în ani omenești. Calculul e foarte simplu! Vezi ce vedete preferă micuțele feline și cine a ales să își ia câine

Zeci de mascați au descins la o familie de romi din Drobeta Turnu Severin

Oamenii legii au mers acasă la o familie de romi în urma reclamațiilor primite din partea unei asociații pentru protecția animalelor. Imediat ce au ajuns la adresa indicată, mascații, reprezentanții unui adăpost de animale, polițiștii și inspectorii direcției sanitar veterinare au observat că romii aveau mai mulți cai și ponei pe care îi creșteau în condiții necorespunzătoare. Proprietarii urmează să fie amendați, relatează romaniatv.net.

Află și: Cutremur mare în România! Anunțul făcut de ISU: “Păstrați-vă calmul, fiți pregătiți pentru replici”

În plus, mai multe persoane au reclamat faptul că familia de romi a transformat strada în grajd pentru animale. În trecut, au mai existat reclamații pe numele acestei familii în trecut, iar autoritățile au ridicat animalele. Din nefericitre, de fiecare dată acestea apăreau la loc pe stradă.