Zeci de oameni prezenți la o înmormântare au fost pe punctul de a fugi din cimitir după ce au auzit vocea decedatului: „Lăsaţi-mă să ies. Unde sunt?”

Autor:
Publicat: 16/10/2019 | 08:43
Zeci de oameni prezenți la o înmormântare au fost pe punctul de a fugi din cimitir după ce au auzit vocea decedatului: „Lăsaţi-mă să ies. Unde sunt?”

Zeci de oameni care l-au condus pe ultimul drum pe un veteran militar au avut parte de șocul vieții! În cimitir, în timp ce priveau sicriul îndureraţi, i-au auzit vocea decedatului. Toți cei prezenți au fost pe punctul de a fugi cât mai departe de cimitir.

Shay Bradley a fost veteran militar, iar toți prietenii săi l-au cunoscut ca fiind un om cu simțul umorului foarte dezvoltat. Înainte să moară bărbatul a înregistrat un mesaj audio şi şi-a rugat un bun prieten să-l pună la înmormântare. Astfel, în timp ce sicriul era coborât, zeci de prieteni, rude şi cunoştinţe ale lui Shay Bradley, i-au auzit vocea.

Unii au izbucnit în râs, alţii, care nu ştiau de ce plănuise veteranul, au fost la un pas să dea bir cu fugiţii!

„Lăsaţi-mă să ies. Unde sunt? Lăsaţi-mă să ies, lăsaţi-mă să ies. Este întuneric aici! Aud cumva un preot? Sunt Shay. Sunt în sicriu, nu în faţa voastră… Sunt mort. Am sunat să vă spun la revedere”, este mesajul pe care l-au auzit cei prezenţi la înmormântare.

Momentul a fost filmat şi a devenit viral pe internet, după ce foştii săi colegi din armată l-au făcut public. „Care este diferența dintre umorul militar și umorul civil? E simplu, este negru. Acest videoclip ar trebui să spună totul. Aceasta este înmormântarea lui Shay Bradley din 12 octombrie 2019 și spune totul…”au transmis aceştia, potrivit Daily Mail.

Fiica lui Shay, Andrea, a explicat că mesajul a fost înregistrat înainte ca Shay să se stingă din viaţă și a fost trimis prin intermediul unui difuzor.

„I-ar fi plăcut să știe câți oameni a făcut să râdă! A fost un om uimitor”, a explicat fiica lui Shay Bradley pe Twitter.