Zi importantă pentru Elena Udrea! Instanță din Costa Rica va judeca contestația înaintată împotriva măsurii de arestare preventivă

Publicat: 02/11/2018 | 10:24
Zi importantă pentru Elena Udrea! Instanță din Costa Rica va judeca contestația înaintată împotriva măsurii de arestare preventivă

Vineri (2 noiembrie) este o zi cu emoții pentru Elena Udrea! Asta pentru că în această zi o instanță din Costa Rica va judeca contestația înaintată împotriva măsurii de arestare preventivă.

Veronel Rădulescu a declarat că procesul se judecă vineri, la orele prânzului, ora din Costa Rica – seara, în România, potrivit stirileprotv.ro. La începutul lui octombrie, magistraţii din Costa Rica au hotărât ca Elena Udrea şi Alina Bica să fie arestate preventiv pentru două luni. Măsura a fost anunţată de şefii Interpol. Mai mult, deși ea spera acest lucru, extrădarea Elenei Udrea nu poate fi împiedicată de faptul că e mama unui copil cu cetăţenie costaricană, susține autoritățile costaricane. (Citește și Elena Udrea i-a înnebunit în aeronavă! Băsescu a trimis-o să-și schimbe… Dezvăluririle Adrianei Săftoiu)

Își poate vedea fetița de două ori pe zi

Elena Udrea se află în închisoarea de femei „Vilma Curling” din San Jose. Fostul ministru își poate vedea fetița de două ori pe zi din pușcărie. Deși avocatul Elenei Udrea spunea că va face recurs pentru că nu este normal ca o mamă să fie luată de lângă un bebeluș nou-născut, autoritățile costaricane au precizat că aceasta își poate alăpta și vedea fetița zilnic. (Vezi aici DECLARAȚII EXCLUSIVE | Cătălin Botezatu, mesaj pentru Elena Udrea: „E inuman, e animalic”)

„În cadrul închisorii există un centru maternal, unde deținutele care sunt mame pot sta împreună cu copiii. Directorul centrului i-a spus despre acest lucru și așteaptă o solicitare din partea Elenei Udrea în acest sens”, a explicat Ministerul de Justiție și Pace. (Nu rata Ce spune Adrian Alexandrov despre acuzațiile conform cărora Elena Udrea a „cumpărat” copilul din Costa Rica)

Citește și...