Elena Udrea i-a înnebunit în aeronavă! Băsescu a trimis-o să-și schimbe… Dezvăluririle Adrianei Săftoiu

Publicat: 22/10/2018 | 08:42
Elena Udrea i-a înnebunit în aeronavă! Băsescu a trimis-o să-și schimbe… Dezvăluririle Adrianei Săftoiu

Adriana Săftoiu, unul dintre consilierii lui Traian Băsescu în 2005, a povestit, în cartea sa, ”Cronică de Cotroceni”, câteva episoade picante cu Elena Udrea. Aceasta era șefa Cancelariei Prezidențiale.

În timpul unui zbor spre Polonia, Elena Udrea a uimit cu ţinuta sexy în aeronava prezidenţială. Ea îl însoţea pe Traian Băsescu în majoritatea vizitelor oficiale. “Într-o vizită de o zi în Polonia – unde ne-a însoţit şi György Frunda, care privea cu o anumită îngăduinţă bustul şefei Cancelariei, aşezată în faţa lui în aeronava prezidenţială – Traian Băsescu i-a sugerat, cât a putut de discret, să încerce ceva mai acoperit. Spaţiul era prea mic ca să nu fie auzită conversaţia”, a scris Săftoiu, în cartea ”Cronică de Cotroceni”. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA, PRIMA DECLARAȚIE DIN ÎNCHISOAREA DIN COSTA RICA! CE A TRANSMIS PRIN TELEFON)

“A mărturisit că nu are bagaj cu ea, fiind o vizită cu întoarcere în aceeaşi zi. Dar, odată ajunşi la sol, Elena a dispărut din delegaţie. A reapărut în clădirea unde avea loc acel summit pe tema drepturilor minorităţilor, cu bluza schimbată. Purta o helancă. Traian Băsescu nu s-a putut abţine: „Acum ai exagerat cu bluza asta de mănăstire“. Uneori aveau haz împreună…19 februarie 2005. Elena a reuşit să atragă toate privirile la întâlnirea cu delegaţia rusă. Îmbrăcată, de altfel, într‑un elegant compleu negru, sacoul se închide sub bustul care se profilează provocator. Chiar şi taciturnul Stolojan e de acord că e prea adânc decolteul”, mai scrie Săftoiu.

Elena Udrea și Alina Bica, arestate în Costa Rica

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate în Costa Rica, acolo unde se aflau din februarie, când au cerut statutul de refugiat politic. „Ambele sunt reţinute la noi, sunt în detenţie preventivă, se aşteaptă ca procesul de extrădare să fie pus în aplicare imediat. Odată ce le-am reţinut, Guvernul care aşteaptă să fie extrădate are două luni să facă tot procesul, însă persoanele reţinute acum au şi câteva avantaje pe care le-ar putea folosi pentru ca acest proces să nu fie dus până la capăt. (CITEȘTE ȘI: DECLARAȚII EXCLUSIVE | CĂTĂLIN BOTEZATU, MESAJ PENTRU ELENA UDREA: „E INUMAN, E ANIMALIC”)

Cele două sunt reţinute într-un centru penal al Ministerului Justiţiei pentru că acum statutul lor e de persoane care urmează să fie extrădate, au intrat în februarie legal în ţara noastră, avem o solicitare de refuz de exil, vom vedea cum se va duce la capăt procesul de deportare. Dacă are şi un copil nu e un impediment pentru a duce la capăt procedura de extrădare”, a declarat șeful Interpol din Costa Rica.

Citește și...