Elena Udrea, prima declarație din închisoarea din Costa Rica! Ce a transmis prin telefon

Publicat: 07/10/2018 | 09:20

Separată de bebelușul nou-născut, după ce a fost arestată, Elena Udrea a transmis primul mesaj prin intermediul apărătorului ei. Avocatul Veronel Rădulescu și fostul ministru al Turismului au vorbit la telefon, iar cel dintâi a făcut publice câteva dintre mărturisirile pe care i le-a făcut clienta lui. Proaspăta mămică ar putea scăpa în două zile de arest.

Citește și: Dezvăluiri fabuloase ale anchetatorilor din Costa Rica despre Elena Udrea! De unde avea bani fostul ministru şi în ce lux traia

Elena Udrea, prima declarație din închisoarea din Costa Rica

Potrivit declarațiilor făcute de avocatul Veronel Rădulescu, care a fost sunat de Elena Udrea din închisoare, aceasta este  într-o stare psihică extrem de bună date fiind codiţiile.

„M-a sunat şi acum câteva minute, dar până am ajuns la telefon a închis. Am vorbit vineri seară, discuţia m-a surprins placut, era optimistă, puternică, încrezatoare că lucrurile se rezolvă. E importantă starea fizică şi psihică. Udrea a născut acum două săptămâni şi banuiesc că femeile care ne ascultă ştiu ce înseamnă un moment ca ăsta. Dacă la aceste transformari, traume, mai adăugam şi ca a fost încarcerată şi luată de pe stradă, trebuia să fie cazută. E o femeie puternică şi reuşeşte să treacă peste momenetle astea grele”, a declarat Veronel Rădulescu la România TV.

Citește și: Traian Băsescu, prima reacție după ce Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica. Fostul președinte a stârnit controverse

Mai mult, apărătorul Elenei Udrea a dezvăluit că Interpolul din Costa Rica a pus în executare mandatul internaţional transmis de autorităţile din România, prin intermediul Ministerului Justiţiei, însă „procedura de extrădare aproape că nici nu este declanşată”.

„A fost reţinută, a fost prezentată unui judecător de drepturii şi libertăţi, iar acest magistrat a dispus, aproape în mod automat, reţinerea ei pe 60 de zile, dar abia acum urmează să fie judecată speţa de un judecător propriu-zis, care să o audieze, să o lase să-şi expună argumentele, iar în zilele următoare, cel mult două, se va decide dacă rămâne în arest preventiv”, a mai declarat Veronel Rădulescu la România TV.

Citește și: Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, mesaj tulburător: ”Îmi este greu să înțeleg lipsa de umanitate…”

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, părinți de fetiță

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii.

Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit jurnaliștilor revistei VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

Elena Udrea e logodită cu Adrian Alexandrov

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.