Dezvăluiri fabuloase ale anchetatorilor din Costa Rica despre Elena Udrea! De unde avea bani fostul ministru şi în ce lux traia

Publicat: 06/10/2018 | 14:54

La două zile după ce Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute în Costa Rica, autoritățile de acolo au făcut publice amănunte incendiare despre viața pe care o duceau cele două prietene.  Închisoarea Buen Pastor, în care ele sunt încarcerate, apare într-un raport al Departamentului de Stat american ca fiind un loc fără condiţii elementare, în care se înregistrează violenţe între deţinute, iar spaţiul este de multă vreme depăşit. Totuși, fostul ministru al Turismului și fosta șefă a DIICOT se află în prezent în aripa bună a penitenciarului, unde au condiții mai bune.

Citește și: Traian Băsescu, prima reacție după ce Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica. Fostul președinte a strânit controverse

Dezvăluiri fabuloase ale anchetatorilor din Costa Rica despre Elena Udrea și Alina Bica

Jurnaliștii din Costa Rica titrează că Elena Udrea și Alina Bica trăiau în lux, mergeau în restaurante de fițe, plăteau mii de dolari pe chirie și primeau în fiecare zi bani cash. Acesta din urmă este motivul pentru care nu exista nicio tranzacție bancară pe numele lor în perioada în care au stat în această țară. Cei de la Diario Extra au relatat că cele două prieteni că suma de bani pe care o primeau zilnic venea din partea unui compatriot. Presa locală a mai scris că fostul ministru al Turismului și fosta șefă a DIICOT au fost urmărite mai multe luni de anchetatorii Direcției de Inteligență și Siguranță (DIS), care au descoperit că pe numele Elenei Udrea și Alinei Bica nu există tranzații bancare și că cele două nu scoteau bani de la bancomat, potrivit observator.tv.

Citește și: Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, mesaj tulburător: ”Îmi este greu să înțeleg lipsa de umanitate…”
Ziua în care au fost reținute, cele două românce locuiau într-un complex rezidențial de lux din zona Rohrmoser, Pavas, pentru care plăteau chirii de aproximativ 1300 de dolari pe lună. În plus, Elena Udrea și Alina Bica erau mereu însoțite de mai multe persoane atunci când ieșeau din casă, așa cum s-a întâmplat de altfel și în momentul în care au fost prinse.

Citește și: Elena Udrea și Alina Bica au atacat decizia de arestare: „Procedura de extrădare este una complexă”

Conform sursei citată mai sus, Alina Bica și Elena Udrea aveau la dispoziție în permanneță mașini moderne.

Citește și: Autoritățile din Costa Rica au decis! Elena Udrea și Alina Bica vor sta două luni în arest preventiv

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, părinți de fetiță

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii.

Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit jurnaliștilor revistei VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

Elena Udrea e logodită cu Adrian Alexandrov

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

Citește și...