Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, mesaj tulburător: ”Îmi este greu să înțeleg lipsa de umanitate…”

Publicat: 05/10/2018 | 20:00

Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, a postat un mesaj tulburător pe contul său de Facebook, alături de o fotografie în care el și Elena apar împreună cu fetița. Alexandrov Adrian insistă asupra momentelor dificile prin care familia este obligată să treacă în această perioadă, însă dorește să mulțumescă tuturor celor care le-au fost alături și au trimis mesaje de încurajare.

”Am ales să fac această postare, cu Elena si fetița noastră, Eva Maria, în semn de mulțumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susținere și încurajare. Trecem prin momente dificile, și tot ce ne dorim este ca micuța noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ținuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternică, și va trebui să ramana puternică în continuare pentru ea și pentru fetița noastră.

CITEȘTE ȘI: ȘEFUL INTERPOL DIN COSTA RICA, DESPRE ARESTAREA ELENEI UDREA: „COPILUL NU REPREZINTĂ UN IMPEDIMENT ÎN PROCESUL DE EXTRĂDARE”

PS: Îmi este greu sa înteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care gasesc satisfacție în smulgerea unui copil de doar 2 sîptîmâni, din brațele mamei”, scrie Alexandrov Adrian.

Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, mesaj tulburător. Comentariile nu au întârziat să apară

Prietenii virtuali ai Elenei Udrea și ai lui Alexandrov Adrian au lăsat comentarii în care își transmit sprijinul pentru familie, precum și încurajări în perspectiva zilelor care vor urma.

”Asa cum ti-am spus deja, o sa treceti si peste asta! Sa fiti voi trei sanatosi!!! Iubirea invinge tot! Eva este prezentul si viitorul tau! Ai grija de ea, creste-ti frumos copilul ca asta e „sarcina” ta! Fii tare, asta e viata! Fetele tale, cele doua E au nevoie de tine! Cel mai important este ca sunteti toti trei in VIATA!!!! O sa treaca si asta!!!!! FII TARE!!!!!!”

Ce frumosi sunteti !!! Ce scumpa e cea mica !!! Sa va traiasca !!!”, au fost doar câteva dintre ele.

CITEȘTE ȘI: AUTORITĂȚILE DIN COSTA RICA AU DECIS! ELENA UDREA ȘI ALINA BICA VOR STA DOUĂ LUNI ÎN AREST PREVENTIV

Citește și...