Traian Băsescu, prima reacție după ce Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica. Fostul președinte a stârnit controverse

Publicat: 06/10/2018 | 13:45

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, s-a prezentat la Liceul “Jean Monnet” din București ca să își exercite votul la referendum. Politicianul a fost întrebat de jurnaliștii prezenți la fața locului dacă a vorbit cu Elena Udrea, după ce a fost reținută de autoritățile din Costa Rica.

Citește și: Dezvăluiri fabuloase ale anchetatorilor din Costa Rica despre Elena Udrea și Alina Bica! În închisoare sunt condiții de detenţie foarte DURE

Traian Băsescu, prima reacție după ce Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica

În vârstă de 66 de ani, Traian Băsescu a dat naștere unor discuții, după ce a avut o reacție în stilul caracteristic atunci când a fost întrebat dacă a reușit să vorbească cu Elena Udrea după ce ea și Alina Bica au fost reținute în Costa Rica. Fostul președinte al țării a ridicat din umeri și a refuzat să dea declarații pe acest subiect, relatează observator.tv.

Citește și: Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, mesaj tulburător: ”Îmi este greu să înțeleg lipsa de umanitate…”

“Bine”, a răspuns fostul președinte, râzând.

Citește și: Elena Udrea și Alina Bica au atacat decizia de arestare: „Procedura de extrădare este una complexă”

Traian Băsescu, incident neplăcut la secția de votare la care a mers

Fostul preşedinte, care a venit la vot alături de soţia sa, Maria Băsescu, a trăit un moment total neplăcut. La plecare, unul dintre membrii comisiei a refuzat să dea mâna cu fostul preşedinte, care a comentat: “Da, un domn care citea o carte, ce arată că şi comisia e politizată. Probabil era un pesedist înrăit. Nu (n.r.: nu m-a deranjat). Prostia nu poate să te deranjeze, poţi doar să o compătimeşti”.

Citește și: Autoritățile din Costa Rica au decis! Elena Udrea și Alina Bica vor sta două luni în arest preventiv

Sursa foto: observator.tv.

La ieșirea din secția de votare, Traian Băsescu nu a făcut multe declaraţii la ieşire. El a spus că a venit doar să-şi facă datoria de cetăţean.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, părinți de fetiță

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii.

Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit jurnaliștilor revistei VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

Elena Udrea e logodită cu Adrian Alexandrov

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

Citește și...