Zici că-i trăsură! Cum și-a modificat bolidul de 45.000 de euro un bărbat din Botoșani

Publicat: 09/07/2019 | 20:10
Zici că-i trăsură! Cum și-a modificat bolidul de 45.000 de euro un bărbat din Botoșani

Mașina modificată face senzaţie pe străzile din Botoşani. Ea arată ca o trăsură şi, chiar dacă este preferată de viitorii miri, poate fi închiriată de oricine, însă prețul nu este unul foarte mic. 

A fost ”botezată” Cruella și este o maşină modificată în stilul unei trasuri cu motor, care întoarce toate privirile, şi în care s-au investit aproximativ 45.000 de euro. Îi aparţine unui tânăr din Botoşani care a simţit potenţialul unei afaceri reuşite. Prețul pentru o zi nu este însă deloc unul de ignorat: 700 de euro.

Maşina se remarca prin aparenta ei, în formă de caleașcă. E inspirată din 101 Dalmaţieni. Va fi folosită la evenimente, nunţi botezuri, zile onomastice”, a declarat proprietarul mașinii pentru stirileprotv.ro.

Maşina a fost tăiată în două, iar de la lungimea de 4 metri cât avea înainte, a ajuns la şapte. S-a modificat şi exteriorul, fiind adăugate elemente decorative. Însă doritorii trebuie să ştie că este disponibilă pentru închiriere în România doar anul acesta, după care va pleca în Germania şi Spania.

Citește și...