Zlatan e din nou „diavol”: „Mă întorc la un club pe care îl respect enorm și într-un oraș pe care îl iubesc!”

Autor: Cristian P
Publicat: 28/12/2019 | 13:57
Zlatan e din nou „diavol”: „Mă întorc la un club pe care îl respect enorm și într-un oraș pe care îl iubesc!”

Cea mai spectaculoasă mutare a finalului de an o reprezintă de departe revenirea lui Zlatan Ibrahiovic în fotbalul european. Și nu oriunde, ci în puternicul campionat din Serie A la AC Milan.


Biletul Zilei » Ieri a fost „verde” » Astăzi pariem tot pe fotbal și hochei pentru profit!


La 38 de ani împliniți, Zlatan Ibrahimovic a declarat că este pregătit de o nouă aventură. Astfel, după despărțirea de LA Galaxy, suedezul nu a stat deloc pe gânduri și a revenit la AC Milan, formație pentru care a mai evoluat între 2010 și 2012 și alături de care a câștigat un titlu și Supercupa Italiei.

„Mă întorc la un club pe care îl respect enorm și într-un oraș pe care îl iubesc. Voi lupta alături de colegi pentru a schimba cursul acestei stagiuni și pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Zlatan Ibrahimovic. Potrivit acordului semnat cu „diavolul” milanez, starul suedez are o opțiune în contract prin care poate reînnoi contractual în luna iulie pentru încă un an.

La precedenta aventură în tricoul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic a marcat 42 de goluri în 61 de meciuri. De-a lungul carierei, starul suedez are marcate pentru echipele de club la care a evoluat numai puțin de 474 de goluri în 788 de partide. Pentru prima reprezentativă a Suediei, Zlatan Ibrahimovic are 62 de goluri în 116 partide.

AC Milan este după 17 runde disputate în acest sezon în Serie A pe locul 11 cu 21 de puncte, cu un golaveraj de 16-24. Serie A se va relua pe 5 oianuarie, AC Milan urmând a primi pe „San Siro” pe 6 oanuarie de la ora 16:30 vizita celor de la Sampdoria.

Citește și...