Acasă » Horoscop » Zodii care se potrivesc perfect în dragoste. Cele mai puternice cupluri

Zodii care se potrivesc perfect în dragoste. Cele mai puternice cupluri

De: Alina S. 14/10/2019 | 11:08
Zodii care se potrivesc perfect în dragoste. Cele mai puternice cupluri
Zodii

În horoscop, sunt zodii care se potrivesc perfect în dragoste. Afinitățile dintre aceste zodii fac ca ele să formeze cupluri puternice și rezistente, unde foarte greu intervin  monotonia și disputele serioase.

Compatibilitatea puternică dintre zodii este unul dintre cele mai interesante lucruri în horoscop și astrologie. De cele mai multe ori, zodii care se potrivesc perfect sunt cele care aparțin aceluaiși element. Totuși, este foarte important de știut că, fiecare individ în parte este unic, așadar, caracteristicile generale ale zodiilor din horoscop pot fi influențate de temperamentul fiecărui partener din cuplu.

Zodii care se potrivesc perfect. Zodii de aer

Mereu curioşi, avizi de noutăţi şi informaţii, nativii semnelor de aer trăiesc mai degrabă într-un univers abstract, decât într-o lume practică. Sunt primii care aderă la idei inovatoare şi adoră să discute despre concepte moderne, să analizeze lucrurile pe toate părţile. Se ştie cât sunt de vorbăreţi şi sociabili, dar nu sunt deosebit de prietenoşiCei născuţi în semne de aer – Gemeni, Balanţe şi Vărsători-  se plictisesc repede, mai ales dacă nu găsesc un partener care să fie la fel de inteligent, fidel şi cu simţul umorului. Pentru aceşti nativi, sunt destul de multe zodii care se potrivesc în dragoste.

Gemeni și Vărsător

Gemenii și Vărsătorii au o conexiune mentală și emoțională de nota 10. Aceste două semne sunt creative și pline de idei. Mai mult decât atât, cu toate că adoră să petreacă timp de calitate în cuplu, cei doi iubiți se pot bucura, de asemenea, și de independență, care este extrem de importantă în orice relație.

Balanța și Gemeni

Relația dintre  Balanța și Gemeni este menținută de o conexiune intelectuală puternică. Inteligența este un lucru foarte interesant și sexy pentru aceste două semne de aer, care pot oferi înțelegere și apreciere pentru cel drag. Un cuplu ca aceasta se bucură de menținerea păcii în relație prin oferirea de prietenie, cunoaștere și înțelegere deplină.

Vărsător și Balanță

Vărsătorul cu Balanţa pot va avea o relaţie de prietenie absolută, care poate dura o veşnicie, asta pentru că vărsătorii sunt foarte inteligenți și independenți, dar loiali.

Zodii care se potrivesc perfect. Zodii de apă

Lumea interioară, imaginaţia, sentimentele şi emoţiile sunt termenii care descriu cel mai bine nativii cu semne de Apă, Racii, Scorpionii şi Peştii. Sunt, poate, firile cele mai introvertite ale zodiacului, deşi le place să îşi facă prieteni noi şi să fie mereu înconjuraţi de persoanele dragi. Se implică profund într-o relaţie de dragoste şi sunt familişti convinşi.Nativii din semne de apă – Rac, Scorpion şi Peşti-  sunt destul de geloşi şi pot deveni agresivi şi posesivi atunci când iubesc.

Rac și Pești

Racul și Peștii sunt două semne de apă, care lucrează foarte bine împreună și care au o legătură solidă, ce poate dura cu adevărat. Trăsăturile individuale ale unui partener Rac cu un partener Pești sunt foarte compatibile. Legătura dintre reprezentanții celor două semne zodiacale nu este întotdeauna înțeleasă de către ceilalți, însă nici nu trebuie, important e să le meargă lor bine.

Scorpion și Rac

Uneori, două persoane cu caracter puternic într-o relație nu sunt tocmai compatibile. Excepție de la această regulă nescrisă fac Racul și Scorpionul. Aceste două semne trăiesc intens și își hrănesc reciproc pasiunea, ceea ce le permite să funcționeze bine în doi.

Pești și Scorpion

O altă pereche în care zodiile sunt depedente una de alta,  e formată din Pești și Scorpioni. Aceste două semne zodiacale pot intra una în mintea celeilalte și își pot da seama ce gândesc. Ambele au o „foame” de a înțelege trupul și sufletul partenerului.

Citește și: NOSTRADAMUS, PROFEȚII PENTRU ZODII! ZODIILE CARE VOR AVEA PARTE DE CERTURI ȘI DESPĂRȚIRI

Zodii care se potrivesc perfect. Zodii de pământ

Cele trei zodii sunt interesate de aspectele materiale ale vieţii, de confort, bogăţie, de bunăstarea familiei. Sunt atrase de ştiinţele exacte şi de domeniul financiar-contabil. Foarte buni organizatori, nativii cu semn de Pământ sunt angajaţii model, muncitori şi tenace. Cei mai mulţi ajung la o situaţie materială foarte bună încă din tinereţe.Încăpăţânarea excesivă, imobilitatea, gelozia şi lăcomia nativilor din semne de pământ  -Taur, Fecioare şi Capricorn – exclud parteneriatul amoros cu un nativ din aceeaşi zodie.

Fecioară și Taur

Aceste două semne zodiacale sunt oneste și sincere, ceea ce le face să atragă oamenii incredibil de repede într -o relație serioasă, pe termen lung. Nu se vor găsi alte două zodii mai devotate una alteia. Pasiunea le permite celor doi nativi să se înțeleagă cu adevărat unul pe celălalt și să fie un sprijin pentru partener în momentul în care acesta are nevoie de ajutor.

Capricorn și Taur

Aceste zodii au cea mai intensă chimie, mai puternică decât oricare dintre celelalte semne astrologice. Vor fi împreună pentru totdeauna și, cu toate că în calea lor vor apărea diferite ispite, se vor bucura de o singură companie de-a lungul întregii vieți.  Sinceritatea, respectul și dragostea pe care și-o poartă sunt motivul pentru care legătura lor este atât de strânsă.

Zodii care se potrivesc perfect. Zodii de foc

Alături de Berbec, în triada de Foc, stau Leul şi Săgetătorul. Elementul care le caracterizează reprezintă un spirit revoluţionar, o mare încredere în sine, entuziasm şi sinceritate debordantă. Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona.

Leu și Săgetător

Pasiunea este mare între Leu și Săgetător, deoarece ambele semne se bucură atât de viață, cât și de dragostea pe care o simt unul pentru celălalt. Pentru că sunt guvernați de foc, Leul și Săgetătorul se vor înțelege de minune pe termen lung. Se vor distra, vor trăi cu pasiune și vor naște invidii în rândul celor din jur.

Săgetător și Berbec

Săgetătorul și Berbecul sunt ambele semne de foc, ceea ce înseamnă că au cantități nebune de energie. Aceste zodii apreciază persoana de alături și, dincolo de faptul că sunt foarte asemănătoare, sunt dispuse să facă totul împreună. Se lasă cu scântei în momentul în care un Săgetător și un Berbec ajung să formeze un cuplu!

Citește și: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL . BALANȚELE POT ÎNCEPE NOI POVEȘTI DE IUBIRE

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....