Acasă » Vedete » Detalii incendiare despre prima noapte de amor a Aleexandrei Khefren! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a făcut-o să renunţe la 2,3 milioane de euro şi să-şi ”dea” virginitatea pe gratis

Detalii incendiare despre prima noapte de amor a Aleexandrei Khefren! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a făcut-o să renunţe la 2,3 milioane de euro şi să-şi ”dea” virginitatea pe gratis

De: Cancan 16/04/2017 | 13:14
Detalii incendiare despre prima noapte de amor a Aleexandrei Khefren! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a făcut-o să renunţe la 2,3 milioane de euro şi să-şi ”dea” virginitatea pe gratis

Neli, rapperul român care i-a ”furat” inima Aleexandrei Khefren şi a făcut-o să renunţe la 2,3 milioane de euro şi să-şi dea virginitatea gratis, a oferit detalii incendiare din relaţia cu bruneta. Cântăreţul a spus pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, cum s-au cunoscut şi cum a fost prima lor noapte de amor.

A fost la un pas să încaseze 2,3 milioane de euro pentru o noapte de amor, dar a renunţat la tot pentru bărbatul iubit! Aleexandra Khefren şi-a ”dat” vriginitatea gratis rapperului Neli, care a vrăjit-o cu sinceritatea şi cu modul lui de a gândi.

Neli a povestit pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că a cunoscut-o pe Aleexandra Khefren pe Facebook şi după o săptămână de vorbit online au ajuns să se şi vadă. A fost dragoste la prima vedere, iar bruneta s-a îndrăgostit atât de tare de el încât a renunţat la ideea de a-şi vinde virginitatea pentru 2,3 milioane de euro.

”O aveam cumva in lista de prieteni si postarile ei imi atrageau atentia. Nu stiam cine e si ce face la inceput, eu sincer nu prea ma uit la stiri si la tv sau can-can pentru ca stiu asa in mare cum se misca lucrurile fiind din industrie. I-am scris pentru ca asa am simtit. Mi-a raspuns. Si a evoluat discutia. Am tot vorbit si am pasterat legatura cam o saptamana. In continuare nu stiam cine este si povestea de pe internet. Apoi ne-am vazut, oarecum fix cand am plecat sa ma vad cu ea am vazut o stire cu Alexandra Khefren şi, in drum sprea ea, i-am spus: ”Tu esti fata aceea?” Mi-a spus că da si am simtit ca e ceva ciudat la mijloc, pentru ca eu deja incepusem sa o cunosc. Ne-am intalnit si mi-a spus tot adevarul despre cum a ajuns ea sa spuna asta in presa. Va spun sincer, ca adevarul este ca nu a vrut nimeni sa vanda nimic niciodata. Inainte sa o cunosc, a avut un iubit. Unul cumva smecheras hahah, impreuna cu care le-a venit ideea sa faca marketing. Ea era model, el era om de afaceri ceva cu sit e de escorte. Nu halesc asta neaparat. Au facut stirea asta cat mai plauzibila si in asa fel toata lumea a crezut ca ea este o fata care vrea sa-si vanda virginitatea. Ea creadea ca nu o sa fie global toata chestia asta, a fost naiva, doar era o copila. Pe atunci nici nu cred ca era majora. Cand ne-am cunoscut am reusit sa o cuceresc si i-am spus ca eu nu accept ca aceasta stire sa se duca in continuare si lumea sa o cunoasca drept fata care si-a vandut virginitatea sau care urma sa si-o vanda. Ea i-a spus acestui om ca o sa se termine toate chestiile astea si intr-o zi cand eram in masina cu ea, am vazut o mare postare cum ca ea si-ar vinde virginitatea unui afacerist din Hong Kong, doar ca asta era amzuant pentru ca virginitatea ei se pierduse cu cateva zile inainte iar eu eram cel care a reusit sa faca asta si nu prin bani, averi sau alte chestii. Am fost un om sincer si nu am cautat sa ma ascund cu cine sunt si ce fac. Stiam ca vine dintr-o lume cu milionari si cu oameni cu bani care nu stiu sa respecte neaparat adevaratele valori lumesti. Eu toata viata am fost invatat sa fiu un om sincer si adevarat. Imi place sa dorm noaptea linistit si sa nu am nimic de regretat. De aceea am si ales muzica hip -hop pentru ca este singurul gen care imi permite sa exprim adevarul fara limite. Ei bine, in acelasi timp de cand eram impreuna ea tot posta poze cu noi si ”best mariage”, stiti si dumnevoastra, lucruri de indragostiti. Presa a preluat ca si cum noi ne-am fi casatorit si totul a degenerat in cel mai mare haos”, a povestit rapperul Neli pentru CACAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Cântăreţul a confirmat faptul că Alexandra Khefren a fost virgină şi a povestit cum a decurs prima lor noapte de amor: ”Chiar a fost prima data! Si pentru mine a fost o chestie impresionantă. Nu am crezut la inceput cand imi spunea, eram gen: «Uite cum arati si cum gandesti si la ce nivel s-a ajuns cu stirea aia, chiar esti virgina?” Şi mi-a demonstrat, probabil asta a fost un motiv pentru care ea a avut incredere sa faca pentru prima oara cu mine si sa lase deoaprte orice sansa de a vinde orice vreodata. Va spun sincer ca a fost prima noapte de amor, asa cum este cand o femeie virgina urmeaza sa-si inceapa viata. Din toate punctele de vedere”.

Neli a dezvăluit şi cum a reuşit s-o cucerească şi s-o facă să renunţe la visul de a se îmbogăţi peste noapte pentru dragostea adevărată: ”Eu doar am fost un om sincer si de la inceput i-am zis ca nu-mi pasa de lumea aia de milionari si de stirile astea cu virginitate si toate cele. Sincer am facut doar ce face un om, m-am vazut cu ea. Nu m-am dat altcineva, nu am incercat niciodata sa o invat de rau, nu am facut nimic negativ cred. Am incercat doar sa-i prezint viata asa cum o vad eu si cum cred ca este in realitate. Ea probabil a fost obisnuita cu oameni falsi si oameni care nu-si spun sentimentele. Toata lumea, barbatii in general cand vad o femeie frumoasa si mai ales la nivelul asta cu mass media. Probabil se gandesc doar sa se culce cu ea si sa fie un barbat adevarat. Eu i-am zis de la inceput ca nu ma intereseaza toate astea si ca imi doresc din suflet sa nu ajung sa fiu implicat. Doar ca s-a intamplat sa ma implice indirect toata lumea. Eu m-am indragostit de sufletul ei si de ceea ce este ea cu adevarat. O sa o cunoasteti si voi probabil daca va da ocazia, toate acele stiri si rautati de pe internet. Au fost doar pentru ca era un copil naiv care a intrat in incurcaturi. Eu cred si sper ca de acum o sa fie bine Eu cel putin o sa sustin sa inteleaga lumea adevarul si sa nu mai creada toate prostiile. Am vazut ca parerile se impart. Multi romani din pacate nici nu stiu sa citeasca unele articole, asta si pentru ca cei care le scriu sunt instruiti bine sa provoace controverse. Am primit pareri in care lumea crede ca eu sunt milionarul care a cumparat, altii care cred ca ea si-a vandut virginitatea si ca eu m-am umplut de bani, altii care inteleg ca e totul un marketing si ma sustin si spun bravo, altii care spun frumoasa relatie sa va iubiti, altii care se gandesc doar la bani. E in functie de mentalitatea fiecarui om. Situatia asta doar mi-a demonstrat cat de usor poti sa manipulezi o tara intreaga printr-o simpla joaca”.

Cât despre relaţia cu părinţii Aleexandrei Khefren, iubitul acesteia spune că încă nu a avut şansa de a-i cunoaşte, însă că speră că va reuşi să-i convingă pe aceştia de faptul că este bărbatul potrivit pentru fiica lor: ”Sincer, pana acum, nu am avut ocazia sa-i cunosc, dar ei stiu de existenta mea si de toate aceste lucruri pentru ca ea nu le ascunde nimic. La inceput intr-adevar au fost suparati, ca orice parinte, este normal. Cine vrea sa-si vada copilul intr-un asemenea scandal?! Din cate stiu eu, ei sunt bine si sper sa aiba incredere in mine ca nu as vrea vreodata sa ii dezamagesc pe ei sau pe ea. Sper sa reusesc sa scot cumva numele ei din mizeria asta cu virginitatea, numele ei sa nu mai fie Alexandra care si-a vandut viriginitatea in toate titlurile”.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...