25 de migranţi ilegal, ascunşi într-o remorcă! Au fost prinși încercând să iasă din România

Publicat: 12/07/2019 | 12:26
25 de migranţi ilegal, ascunşi într-o remorcă! Au fost prinși încercând să iasă din România

Poliţiştii de frontieră de la vama Nădlac, judeţul Arad, au descoperit 25 de migranți ascunşi în interiorul unui automarfar. Aceștia încercau să iasă ilegal din ţară.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 04.00, un cetăţean turc de 50 de ani, conducând un camion cu semiremorcă, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, pentru a ieşi din ţară, se arară într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră. Potrivit documentelor de călătorie, şoferul transporta role de aluminiu în Germania, potrivit rtv.net.

Poliţiştii de frontieră au controlat remorca, unde au descoperit ascunse 25 de migranţi ilegali, cetățeni irakieni, sirieni şi iranieni: 12 bărbați, 5 femei şi 8 minori.

În cadrul cercetărilor, lucrătorii noştri au stabilit că adulţii, cu vârste între 18 şi 45 de ani, şi minorii, între 1 şi 17 ani, voiau să ajungă în Germania.

Şoferul turc este cercetat pentru infracțiunea de trafic de migranți, iar cei din remorcă de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.