50 Cent, acuzat de un român ca i-a furat poza de pe Facebook și a postat-o! Cutremurător: ce apare în imagine

Publicat: 17/11/2018 | 09:47

50 Cent, acuzat de un român ca i-a furat poza de pe Facebook și a postat-o. Despre ce este vorba și cum s-a ajuns într-o astfel de situație? Viorel Bălan, românul care lansează o astfel de acuzație către 50 Cent, a postat pe Facebook o fotografie. Era vorba despre o imagine tulburătoare, în care apărea un copil – african – culcat pe burtă.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Copilul respectiv bea apă dintr-o baltă, ideea fiind aceea că nu suntem niciodată recunoscători pentru tot ceea ce ne oferă Dumnezeu, în timp ce alții oameni sunt niște oropsiți ai vieții care nu au parte decât de dureri. ”Lord, I`m ever ungreatfull, forgive me!” era mesajul care apărea pe respectiva fotografie – ”Iartă-mă, Doamne, pentru sunt nerecunoscător!” (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Viorel Bălan scrie pe pagina sa de socializare, în dreptul fotografiei: ”Iartă-mă, Dumnezeule, când mă plâng de viață”, apoi, după ce a observat că fotografia a fost preluată tocmai de 50 Cent, a scris: ”Atunci când 50 Cent îți fură postarea!???” (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Situația este, una peste alta, chiar hilară. Mai ales că nici Viorel Bălan și nici 50 Cent nu au drepturi de autor asupra respectivei fotografii. Românul a preluat-o, la rândul său, de la cineva de pe Facebook, 50 Cent a luat-o și el, iar fotografia impresionantă va trece, cu siguranță, mai departe.

De-ale Facebook-ului, cum se spune… (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: SCENA CU SCOSUL CHILOŢEILOR CRUDUŢEI L-A INCITAT PE RAPPERUL 50 CENT. ”DIN CE SEX-SHOP A EVADAT DOMNIŞOARA?”

Postarea lui Viorel Bălan

 

Postarea lui 50 Cent
Citește și...