Acasă » Știri » Sile Camataru negocia si ameninta din puscarie: ”N-ai vazut cu Teo Peter, nu si-au luat nici 500 de inmormantare, ai inteles?”

Sile Camataru negocia si ameninta din puscarie: ”N-ai vazut cu Teo Peter, nu si-au luat nici 500 de inmormantare, ai inteles?”

De: Cancan 26/02/2013 | 16:20
Sile Camataru negocia si ameninta din puscarie: ”N-ai vazut cu Teo Peter, nu si-au luat nici 500 de inmormantare, ai inteles?”
Sile Camataru

Potrivit rechizitoriului procurorilor, imediat dupa ce fiica sa, Claudia, a fost gasita vinovata de producerea unui accident, Sile Camataru si-a trimis locotenentii la victima si a vorbit personal cu el, desi era in arest.

Accidentul rutier s-a produs septembrie 2011 pe Sos. Viilor, fata lui Sile Camataru, aflata la volanului unui Mercedes lovind un moped condus de un anume Radu Ming Kai. In urma cercetarilor, politia a constatat ca Nicoleta Claudia Balint nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. Imediat a inceput iuresul.

Teo Peter a pierit, in urma cu opt ani, intr-un tragic accident rutier provocat de puscasul marin american Christopher VanGoethem
Teo Peter a pierit, in urma cu opt ani, intr-un tragic accident rutier provocat de puscasul marin american Christopher VanGoethem

Cand a aflat ca familia fetei are potential financiar, victima a cerut o suma de bani sa nu se constituie parte civila intr-un eventual proces. Cum era si normal, Sile a sarit in ajutorul Claudiei si a pus locotenteii pe Kai. In rechizitoriu, procurorii puncteaza cele mai elocvente momente ale amenintarilor si negocierilor purtate de Sile Camataru, aflat inca penitenciar, si victima accidentului. Inculpatul Remus Dinca, zis „Padure” si invinuitul Danut Ion, zis „Dan Jegu”, insotiti de alte persoane neidentificate, l-au amenintat cu acte de violenta, producandu-i o puternica temere, pentru a-l determina sa-si diminueze pretentiile civile si sa isi retraga plangerea penala.

Potrivit anchetatorilor, la cateva zile de la acest accident, partea vatamata a fost contactata telefonic de Mario Balint solicitand o intalnire in vederea unei intelegeri privind pretentiile civile pentru vatamarile suferite in urma accidentului rutier. Kai i-a comunicat lui Mario ca pretentiile sale civile se ridică la suma de aproximativ 6.000 lei. Cum negocierile duse de Mario nu au avut sorti de izbanda, tanarul ar fi apelat la Sile, care a si inceput cu amenintarile la telefon. Iata cum a decurs discutia dintre Sile si Mario, dupa cum se mentioneaza in referatul procurorilor: 

Mario:- A! Ă…am venit dă m-am întâlnit cu băiatul ăla …cu Nicoleta…
Sile:- Aşa!
Mario:- Ai înţeles? I-am făcut oferta aia de 1000.
Sile:- Aşa!
Mario:- Şi a zis că nu e de acord, că oferta care o are el acum nu mai e 65, e 80, că i-a mai făcut nu ştiu ce radiografii şi… de fapt nu e… are fractură la picior şi i-a băgat piciorul iarăşi în ghips.
Sile:- Da, da, da…îţi dai seama şi când fugea nu mai avea fractură! Auzi, ia dă-mi-l mie puţin la telefon!
Mario:- Da, ia. …
Sile:- Hai noroc! Sile la telefon.
Victima:- Nu ştiu.
Sile:- Da, SILE CĂMĂTARU, care-i cu fii-mea cu accidentul!
Victima:- A! Da.
Sile:- Ia zi-mi, acuma ţi-ai pus piciorul iar în ghips sau ce i-ai zis lui fii-miu?
Victima:- Da, deci nu am putut să merg şi asta e, mi-am pus piciorul în ghips, că era fractură.
Sile:- Păi da, mă dar când te-a urmărit Dan cu ăia te făceai şchiop şi pe urmă ai fugit, nu mai era piciorul rupt?
Victima:- Ba da.
Sile:- Aha.
Victima:- Alo!
Sile:- Bă, fii atent, uite care-i treaba, să-ţi spun ceva, ţine minte ce-ţi spun eu ţie…, m-auzi?
Victima:- Da, piuie telefonul, nu ştiu ce are.
Sile:- Da, piuie că sunt cu un prieten de-al meu în conferinţă…cu Lucian. Fii atent: eu n-am plătit şmecheria la nimeni niciodată, eu am vrut să-ţi dau aşa 1000 de euro ca să nu stea fii-mea fără carnet în buzunar perioada asta care (neinteligibil) dar, dacă tu crezi că e loc cu mine ca să iei caşcaval de la mine te înşeli!
… Sile:- Contează că, fii atent, să-ţi spun ceva! Dacă nu ştii, interesează-te mai bine, aşa de mine, şi o să pun eu 10 avocaţi, nu unul şi ai să vezi că n-ajungi la nici un rezultat.
Victima: – Da… I…
Sile:- Eu nu vreau să te superi.
Victima:- Am şi eu, am şi eu o întrebare. Deci, eu n-am vrut să se
întâmple chestia asta. Eu sunt băgat aici ca un…
Sile:- Păi n-ai vrut, mă? Tu crezi că fii-mea… Auzi? Fii-mea se duce la şcoală frumos, ai înţeles? Tu fii atent, să-ţi spun ceva, o chestie: nu o lua ca pe o ameninţare. Vezi că am băgat vreo 10 ani de puşcărie până acum…
Victima:- Da.
Sile:- Ai înţeles? Şi sunt tot pe poziţie, ai înţeles ? Şi dacă mai bag încă 20 eu cad tot în picioare, ca o pisică cu 10 vieţi, ai înţeles?
Victima:- Dar, nu, eu am vorbit…
Sile:- (neinteligibil) Îţi spun o chestie. Acceptă banii.
Victima:- Eu nu sunt un şmecher, eu nu sunt un…
Sile:- Indiferent cine ai fi, noi trăim pe planeta asta, pe lumea asta… deci, eu îţi spun aşa, dacă vrei să accepţi o mie de euro te duci acolo, dai declaraţie, retragi toate alea, dacă nu… tu du-te înainte cu procesu’ tău şi cu asta basta!
Victima:- Da. Mă rog, nu ştiu.
Sile:- Mai mult de atâta ce vrei să-ţi spun? Eu cred că ţi-am spus frumos, eu îţi dau 1000 euro pentru că n-ai vrut tu să frânezi când a luat-o fii-mea la dreapta, că n-a dat fii-mea cu maşina peste tine, ea doar a făcut dreapta să se ducă la liceul ei, la Dinu Lipatti, ai înţeles?
Victima:- Păi şi… Da, dar eu dacă îmi rupeam gâtul sau muream dracu’
p’acolo ce…
… Sile:- Bă, fii atent ce-ţi spun! Io, fi atent, eu nu vorbesc mult, dacă vrei să iei mia de euro, bine, dacă nu, ai să vezi că… o să te plimbi prin tribunale mult şi bine.
Victima:- Eu, nu, nu prea, nu ştiu.. .eu nu mă ocup cu chestii d’astea, eu
nu ştiu cum e la tribunal.
Sile:- Băi, ascultă-mă, fii atent. Tu ştii de ce l-am trimis eu pe Dan (n.n-Ion Dănuţ zis „Dan Jegu,,) acolo?
Victima:- Nu.
Sile:- Pentru că eu cunosc genul ăsta de infracţiuni care se practicau mai demult, nu zic că tu ai face stilul ăsta de infracţiuni, dar cunosc toate şmecheriile care există pe planeta asta, înţelegi? Şi ce să mai…Multă vrăjeală, n-are rost, vrei caşcavalul, vezi că-i fii-miu acolo, fii-miu e un copil, ai înţeles? Dar mai are şi el un an şi iese avocat. Vrei aşa să.. .aşa (neinteligibil)…
Victima:- Felicitări, da’…
Sile:- Pă mine nu mă interesează de avocat, poate să fie ştii cine? Cel mai şmecher vrei tu avocat din România, nu din România, din Europa, şi nu mă impresionează cu nimica. Ai înţeles?
Victima:- Nu ştiu dacă aţi fost vreodată cu piciorul în gips, nici nu vă
doresc, dar…
Sile:- Auzi, băi? Tu vorbeşti…tu vorbeşti aiurea! Ce să zic, alţii… crede-mă, că alţii…n-ai văzut cu Teo Peter acela, cu ăia i-a lovit maşinile, s-au dus dracu’, nu şi-au luat nici 500 de înmormântare, ai înţeles?
… Sile:- Băi, băiatule, mi-a zis că tu ai intrat, tu ai intrat… în cauciucul din spate. Păi mergeai, mergeai şi te-ai trezit pe jos că n-ai fost atent, nu erai bine atent la şosea, că, dacă erai atent şi vedeai intenţia ei de a face la dreapta frânai. Tu n-ai… că erai lângă bordură, ai înţeles? Deci, probabil n-a fost atentă nici ea, nici tu, din cauza asta…îţi dai seama, fii-mea se ducea la şcoală, nu se ducea la discotecă… nu se ducea la nimic. Tu pentru deranju’ ăsta al tău primeşti 1000 de euro, dacă tu cauţi să-mi zici şi să-mi spui mie că te-a învăţat avocatu’ să ceri 5000, avocatul să ceară 5000 la unul, la un parlamentar, la cineva care… gândeşte-te eu sunt de 9 ani şi 9 luni închis, ai înţeles?
Victima:- Da. Nu ştiu, nu ….adică nu cunosc problema.
Sile:- Mai interesează-te tu puţin aşa de mine, interesează-te bă, la cine vrei tu şi la avocat şi la oricine vrei tu, interesează-te de Sile Cămătaru’.
Victima:- Eu am înţeles, dar nu… asta nu e intenţia mea să stau acuma să văd cine, cum, ce, eu vreau să îmi văd doar de treaba mea.
… Sile:- Radule, eu zic că e mai bine să fim prieteni, ia mia de euro şi fii băiat cuminte, crede-mă, că îţi dau eu cel mai bun sfat. Fii atent: în primul rând, eu sunt de 10 ani pe la pârnaie, 9 ani şi 9 luni, mai am 10 zile şi vin acasă.
… Sile:- Vorbeşte cu Mario, rezolv-o frumos că-i mai bine şi cu asta basta. Ce să zic? Dacă eram afară, erau alte situaţii. Eu nu sunt nicicum, că eu am fost nevoit să-l chem pe Dan (n.n- Ion Dănuţ zis „Dan Jegu,,) sau pe ăla, să nu-1 pun pe frate-miu, să nu-1 bag pe frate-miu cu probleme, că fraţii mei sunt p’afară, sunt astea. Astea sunt probleme care mă privesc pe mine. L-am pus pe Dan, că… Dan mai are grijă aşa de copiii mei. Bine, el are mintea mai… aşa cum o are, dacă eram afară lucrurile probabil stăteau altfel. În situaţia asta, dat fiind faptul că sunt şi eu cine sunt, că sunt p’aicea, că e situaţia de aşa natură, io zic că-i bine aşa.
Victima:- Da, nu ştiu cine este Dan, (n.n- Ion Dănuţ zis „Dan Jegu,,) nu
ştiu…
Sile:- Dan e Dan (n.n- Ion Dănuţ zis „Dan Jegu,,). Care a venit p’acolo, cu Pădure, cu ăia, eu nici n-am ştiut că a fost Pădure acolo.
Victima:- Aaa! Păi da, că au venit, m-au ameninţat, m-au…”
 

Claudiu Valimareanu

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...