Acasă » Știri » Sile Camataru negocia si ameninta din puscarie: ”N-ai vazut cu Teo Peter, nu si-au luat nici 500 de inmormantare, ai inteles?”

Sile Camataru negocia si ameninta din puscarie: ”N-ai vazut cu Teo Peter, nu si-au luat nici 500 de inmormantare, ai inteles?”

De: Cancan 26/02/2013 | 16:20
Sile Camataru negocia si ameninta din puscarie: ”N-ai vazut cu Teo Peter, nu si-au luat nici 500 de inmormantare, ai inteles?”
Sile Camataru

Potrivit rechizitoriului procurorilor, imediat dupa ce fiica sa, Claudia, a fost gasita vinovata de producerea unui accident, Sile Camataru si-a trimis locotenentii la victima si a vorbit personal cu el, desi era in arest.

Accidentul rutier s-a produs septembrie 2011 pe Sos. Viilor, fata lui Sile Camataru, aflata la volanului unui Mercedes lovind un moped condus de un anume Radu Ming Kai. In urma cercetarilor, politia a constatat ca Nicoleta Claudia Balint nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. Imediat a inceput iuresul.

Teo Peter a pierit, in urma cu opt ani, intr-un tragic accident rutier provocat de puscasul marin american Christopher VanGoethem
Teo Peter a pierit, in urma cu opt ani, intr-un tragic accident rutier provocat de puscasul marin american Christopher VanGoethem

Cand a aflat ca familia fetei are potential financiar, victima a cerut o suma de bani sa nu se constituie parte civila intr-un eventual proces. Cum era si normal, Sile a sarit in ajutorul Claudiei si a pus locotenteii pe Kai. In rechizitoriu, procurorii puncteaza cele mai elocvente momente ale amenintarilor si negocierilor purtate de Sile Camataru, aflat inca penitenciar, si victima accidentului. Inculpatul Remus Dinca, zis „Padure” si invinuitul Danut Ion, zis „Dan Jegu”, insotiti de alte persoane neidentificate, l-au amenintat cu acte de violenta, producandu-i o puternica temere, pentru a-l determina sa-si diminueze pretentiile civile si sa isi retraga plangerea penala.

Potrivit anchetatorilor, la cateva zile de la acest accident, partea vatamata a fost contactata telefonic de Mario Balint solicitand o intalnire in vederea unei intelegeri privind pretentiile civile pentru vatamarile suferite in urma accidentului rutier. Kai i-a comunicat lui Mario ca pretentiile sale civile se ridică la suma de aproximativ 6.000 lei. Cum negocierile duse de Mario nu au avut sorti de izbanda, tanarul ar fi apelat la Sile, care a si inceput cu amenintarile la telefon. Iata cum a decurs discutia dintre Sile si Mario, dupa cum se mentioneaza in referatul procurorilor: 

Mario:- A! Ă…am venit dă m-am întâlnit cu băiatul ăla …cu Nicoleta…
Sile:- Aşa!
Mario:- Ai înţeles? I-am făcut oferta aia de 1000.
Sile:- Aşa!
Mario:- Şi a zis că nu e de acord, că oferta care o are el acum nu mai e 65, e 80, că i-a mai făcut nu ştiu ce radiografii şi… de fapt nu e… are fractură la picior şi i-a băgat piciorul iarăşi în ghips.
Sile:- Da, da, da…îţi dai seama şi când fugea nu mai avea fractură! Auzi, ia dă-mi-l mie puţin la telefon!
Mario:- Da, ia. …
Sile:- Hai noroc! Sile la telefon.
Victima:- Nu ştiu.
Sile:- Da, SILE CĂMĂTARU, care-i cu fii-mea cu accidentul!
Victima:- A! Da.
Sile:- Ia zi-mi, acuma ţi-ai pus piciorul iar în ghips sau ce i-ai zis lui fii-miu?
Victima:- Da, deci nu am putut să merg şi asta e, mi-am pus piciorul în ghips, că era fractură.
Sile:- Păi da, mă dar când te-a urmărit Dan cu ăia te făceai şchiop şi pe urmă ai fugit, nu mai era piciorul rupt?
Victima:- Ba da.
Sile:- Aha.
Victima:- Alo!
Sile:- Bă, fii atent, uite care-i treaba, să-ţi spun ceva, ţine minte ce-ţi spun eu ţie…, m-auzi?
Victima:- Da, piuie telefonul, nu ştiu ce are.
Sile:- Da, piuie că sunt cu un prieten de-al meu în conferinţă…cu Lucian. Fii atent: eu n-am plătit şmecheria la nimeni niciodată, eu am vrut să-ţi dau aşa 1000 de euro ca să nu stea fii-mea fără carnet în buzunar perioada asta care (neinteligibil) dar, dacă tu crezi că e loc cu mine ca să iei caşcaval de la mine te înşeli!
… Sile:- Contează că, fii atent, să-ţi spun ceva! Dacă nu ştii, interesează-te mai bine, aşa de mine, şi o să pun eu 10 avocaţi, nu unul şi ai să vezi că n-ajungi la nici un rezultat.
Victima: – Da… I…
Sile:- Eu nu vreau să te superi.
Victima:- Am şi eu, am şi eu o întrebare. Deci, eu n-am vrut să se
întâmple chestia asta. Eu sunt băgat aici ca un…
Sile:- Păi n-ai vrut, mă? Tu crezi că fii-mea… Auzi? Fii-mea se duce la şcoală frumos, ai înţeles? Tu fii atent, să-ţi spun ceva, o chestie: nu o lua ca pe o ameninţare. Vezi că am băgat vreo 10 ani de puşcărie până acum…
Victima:- Da.
Sile:- Ai înţeles? Şi sunt tot pe poziţie, ai înţeles ? Şi dacă mai bag încă 20 eu cad tot în picioare, ca o pisică cu 10 vieţi, ai înţeles?
Victima:- Dar, nu, eu am vorbit…
Sile:- (neinteligibil) Îţi spun o chestie. Acceptă banii.
Victima:- Eu nu sunt un şmecher, eu nu sunt un…
Sile:- Indiferent cine ai fi, noi trăim pe planeta asta, pe lumea asta… deci, eu îţi spun aşa, dacă vrei să accepţi o mie de euro te duci acolo, dai declaraţie, retragi toate alea, dacă nu… tu du-te înainte cu procesu’ tău şi cu asta basta!
Victima:- Da. Mă rog, nu ştiu.
Sile:- Mai mult de atâta ce vrei să-ţi spun? Eu cred că ţi-am spus frumos, eu îţi dau 1000 euro pentru că n-ai vrut tu să frânezi când a luat-o fii-mea la dreapta, că n-a dat fii-mea cu maşina peste tine, ea doar a făcut dreapta să se ducă la liceul ei, la Dinu Lipatti, ai înţeles?
Victima:- Păi şi… Da, dar eu dacă îmi rupeam gâtul sau muream dracu’
p’acolo ce…
… Sile:- Bă, fii atent ce-ţi spun! Io, fi atent, eu nu vorbesc mult, dacă vrei să iei mia de euro, bine, dacă nu, ai să vezi că… o să te plimbi prin tribunale mult şi bine.
Victima:- Eu, nu, nu prea, nu ştiu.. .eu nu mă ocup cu chestii d’astea, eu
nu ştiu cum e la tribunal.
Sile:- Băi, ascultă-mă, fii atent. Tu ştii de ce l-am trimis eu pe Dan (n.n-Ion Dănuţ zis „Dan Jegu,,) acolo?
Victima:- Nu.
Sile:- Pentru că eu cunosc genul ăsta de infracţiuni care se practicau mai demult, nu zic că tu ai face stilul ăsta de infracţiuni, dar cunosc toate şmecheriile care există pe planeta asta, înţelegi? Şi ce să mai…Multă vrăjeală, n-are rost, vrei caşcavalul, vezi că-i fii-miu acolo, fii-miu e un copil, ai înţeles? Dar mai are şi el un an şi iese avocat. Vrei aşa să.. .aşa (neinteligibil)…
Victima:- Felicitări, da’…
Sile:- Pă mine nu mă interesează de avocat, poate să fie ştii cine? Cel mai şmecher vrei tu avocat din România, nu din România, din Europa, şi nu mă impresionează cu nimica. Ai înţeles?
Victima:- Nu ştiu dacă aţi fost vreodată cu piciorul în gips, nici nu vă
doresc, dar…
Sile:- Auzi, băi? Tu vorbeşti…tu vorbeşti aiurea! Ce să zic, alţii… crede-mă, că alţii…n-ai văzut cu Teo Peter acela, cu ăia i-a lovit maşinile, s-au dus dracu’, nu şi-au luat nici 500 de înmormântare, ai înţeles?
… Sile:- Băi, băiatule, mi-a zis că tu ai intrat, tu ai intrat… în cauciucul din spate. Păi mergeai, mergeai şi te-ai trezit pe jos că n-ai fost atent, nu erai bine atent la şosea, că, dacă erai atent şi vedeai intenţia ei de a face la dreapta frânai. Tu n-ai… că erai lângă bordură, ai înţeles? Deci, probabil n-a fost atentă nici ea, nici tu, din cauza asta…îţi dai seama, fii-mea se ducea la şcoală, nu se ducea la discotecă… nu se ducea la nimic. Tu pentru deranju’ ăsta al tău primeşti 1000 de euro, dacă tu cauţi să-mi zici şi să-mi spui mie că te-a învăţat avocatu’ să ceri 5000, avocatul să ceară 5000 la unul, la un parlamentar, la cineva care… gândeşte-te eu sunt de 9 ani şi 9 luni închis, ai înţeles?
Victima:- Da. Nu ştiu, nu ….adică nu cunosc problema.
Sile:- Mai interesează-te tu puţin aşa de mine, interesează-te bă, la cine vrei tu şi la avocat şi la oricine vrei tu, interesează-te de Sile Cămătaru’.
Victima:- Eu am înţeles, dar nu… asta nu e intenţia mea să stau acuma să văd cine, cum, ce, eu vreau să îmi văd doar de treaba mea.
… Sile:- Radule, eu zic că e mai bine să fim prieteni, ia mia de euro şi fii băiat cuminte, crede-mă, că îţi dau eu cel mai bun sfat. Fii atent: în primul rând, eu sunt de 10 ani pe la pârnaie, 9 ani şi 9 luni, mai am 10 zile şi vin acasă.
… Sile:- Vorbeşte cu Mario, rezolv-o frumos că-i mai bine şi cu asta basta. Ce să zic? Dacă eram afară, erau alte situaţii. Eu nu sunt nicicum, că eu am fost nevoit să-l chem pe Dan (n.n- Ion Dănuţ zis „Dan Jegu,,) sau pe ăla, să nu-1 pun pe frate-miu, să nu-1 bag pe frate-miu cu probleme, că fraţii mei sunt p’afară, sunt astea. Astea sunt probleme care mă privesc pe mine. L-am pus pe Dan, că… Dan mai are grijă aşa de copiii mei. Bine, el are mintea mai… aşa cum o are, dacă eram afară lucrurile probabil stăteau altfel. În situaţia asta, dat fiind faptul că sunt şi eu cine sunt, că sunt p’aicea, că e situaţia de aşa natură, io zic că-i bine aşa.
Victima:- Da, nu ştiu cine este Dan, (n.n- Ion Dănuţ zis „Dan Jegu,,) nu
ştiu…
Sile:- Dan e Dan (n.n- Ion Dănuţ zis „Dan Jegu,,). Care a venit p’acolo, cu Pădure, cu ăia, eu nici n-am ştiut că a fost Pădure acolo.
Victima:- Aaa! Păi da, că au venit, m-au ameninţat, m-au…”
 

Claudiu Valimareanu

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...