Acasă » Știri » Dupa ce a iesit din Politie, nevasta l-a lasat si banca vrea sa-i ia casa! Necazurile politistului care l-a impuscat pe Spoitoru

Dupa ce a iesit din Politie, nevasta l-a lasat si banca vrea sa-i ia casa! Necazurile politistului care l-a impuscat pe Spoitoru

De: Cancan 07/11/2013 | 00:39

Acum este in pericol sa-si piarda casa din cauza datoriilor, insa in ’92 s-a vehiculat ca a primit ordin sa-l lichideze pe baiatul rau de atunci al Capitalei. Spune ca primul foc a fost accidental, i-a tremurat mana, insa restul...

Maiorul in rezerva Nelu Florea, cel care a bagat 6 gloante in Fane Spoitoru in 1992, da cartile pe fata si vorbeste pentru prima data cu lux de amanunte despre acel episod, dar nu numai.

In urma cu 21 de ani politistul Nelu Florea era vazut ca un erou care a avut curajul sa-l infrunte pe Ion Titisor, zis Fane Spoitoru. Florea a scos pistolul si a tras opt gloante: doua in aer si sase in Fane, care a ajuns in stare grava la spital. Tot acolo a fost transportat si politistul, si asta pentru ca Ion Titisor il taiase cu sabia.

Fane Spoitoru a fost impuscat de sase ori de fostul politist
Fane Spoitoru a fost impuscat de sase ori de fostul politist

Scandalul de la discoteca Vox Maris din Bucuresti in care politistul a folosit armamentul din dotare a tinut ani la rand prima pagina a ziarelor, fiind vehiculate o multime de variante in legatura cu ceea ce s-a intamplat atunci. Multe intrebari au ramas fara raspuns, insa acum maiorul  da cartile pe fata. Si vorbeste cu sinceritate, dar si cu lux de amanunte, despre sangerosul episod, dar si despre viata sa din prezent.

“Nu te duci la crima in uniforma”

Nelu Florea

Nelu Florea a declarat in exclusivitate pentru CANCAN.ro ca s-au vehiculat o multime de neadevaruri legate de acest caz. “Am auzit ca mi-a dat Fane Spoitoru milioane , ca traiesc din banii aia si acum, dar si multe alte tampenii. Dar cea mai tare a fost varianta potrivit careia am avut ordin sa-l omor. Asta credea si Fane”, spune fostul politist.
Acesta afirma ca nici vorba sa fi actionat la comanda, si ca a tras ca sa-si apere viata, dar si pe cea a colegilor cu care era. “Am avut la un moment dat o discutie cu Ion Titisor pe aceasta tema. Daca aveam ordin sa-l lichidez, eram cretin sa ma imbrac in uniforma. Veneam cu o masina, ma imbracam civil, il asteptam afara, iar cand iesea, pac, pac. Il impuscam si plecam. A doua zi toata lumea spunea ca a fost reglare de conturi”, declara Nelu Florea.

“La primul foc mi-a tremurat mana, n-am vrut sa trag”

Fane Spoitoru in boxa acuzatilor
Fane Spoitoru in boxa acuzatilor

Maiorul sustine ca in 1992, atunci cand a avut loc sangerosul incident, habar nu avea cine este Fane Spoitoru. “Nu-l cunosteam, eu ma ocupam cu alte treburi pe atunci. Daca era dupa mine, pentru misiunea din acea noapte nu aveam nevoie de pistol. Chiar mi s-a parut o tampenie cand am primit ordin sa ma inarmez (in episodul urmator veti afla ce obiectiv avea politistul in acea noapte-n.r.). Am tras ca sa ma apar”, spune cel care a bagat sase glaonte in Fane Spoitoru. Fostul politist a recunoscut cu sinceritate ca in prima faza nu a vrut sa traga.
“ Primul glont mi-a scapat, asta trebuie sa recunosc. mi-a tremurat mana. Al doilea a fost de avertisment, speram ca Fane sa lase sabia jos si sa nu ma atace, iar restul de sase le-am tras in legitima aparare. E o vorba: decat sa planga mama….”

“Da, beau!”

Nelu Florea

Nelu Florea a fost zburat din Politie in 1998, lucru care l-a marcat. Acum lucreaza ca jurist, are probleme cu banii, este in pericol sa-si piarda casa, si se consoleaza cu cate o sticla de vodka. Whisky nu bea, nu-i place. Insa o suta de vodka sau de palinca il linisteste.
“Da, beau, care-i problema! I-am auzit pe unii si pe altii spunand ca sunt dependent. Beau cat imi permite ficatul, dar si buzunarul. Nu ma imbat, nu cad pe sub masa, nu fac scandal. De ce beau? Cand lucrezi sub acoperire, asa cum am facut-o eu la un moment dat, iti tremura fundul de frica cand esti printre infractori, dar tu trebuie sa pari ca esti viteaz. Putina lume stie asta. Putini au trecut prin mizeriile care mi s-au intamplat mie de-a lungul timpului. Beau ca sa-mi  innec amarul acum, in trecut o faceam pentru a avea curaj. Nu ma astept sa intelega multa lume asta”, a mai spus Nelu Florea.

“Vor sa-mi scoata casa la licitatie”

Notificarea primita de Florea
Notificarea primita de Florea

Fostul politist a fost parasit de nevasta in urma cu cativa ani, iar acum este in pericol sa-si piarda si casa din cauza unor datorii la banca pe care nu le-a achitat.
Zilele trecute am primit o notificare de la executorul judecatoresc in care eram instiintat ca s-a inceput procedura de vanzare a locuintei. In urma cu cativa ani am luat de la banca 4.000 euro, nu am mai platit, iar acum datorez o suma mult mai mare, pentru ca s-au adaugat si penalitatile. Am preferat sa am grija de copiii mei, sa le dau bani acestora pentru ca aveau nevoie. Nu vreau sa ma plang, nu am nevoie de mila nimanui. Sper sa o scot pana la urma la capat si sa nu-mi pierd casa. Sunt un om demn, tin capul sus orice s-ar intampla”, declara Nelu Florea.
Omul care a golit un incarcator in Fane Spoitoru lucreaza acum ca jurist, insa spune ca nu se castiga deloc bine. “Supravietuiesc, acesta este cuvantul corect, dar nu ma dau batut. Nevasta m-a parasit in urma cu cativa ani, nimic nu-i convenea. I-am zis pa, asta a fost dorinta ei, sa fie sanatoasa, altceva n-am ce sa spun. Am patru copii, pentru ei traiesc. Ei sunt bucuria mea. Doamne ajuta! La toata lumea”.

 Bogdan Galca

Ramaneti pe CANCAN. ro si nu ratati noi dezvaluiri incendiare ale politistului care a bagat sase gloante in Fane Spoitoru

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel, de fapt
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel,...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar a fost întrebată imediat: „Ești bolnavă?”
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
Imagini INCENDIARE cu fosta lui Ronaldo care-și caută IUBIT! Vrea bărbat celebru, arătos și plin de BANI
Imagini INCENDIARE cu fosta lui Ronaldo care-și caută IUBIT! Vrea bărbat celebru, arătos și plin...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească pe îndrăgita artistă: „Cam așa a început povestea noastră”
Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză colosală, nimeni n-ar fi pariat pe el!
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză colosală, nimeni n-ar fi pariat pe el!
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Noile
Noile "linii roşii" ale NATO: în ce situaţie ar fi trimise trupe occidentale în Ucraina...
Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai mult. Decizie în România, în a doua zi de Paște
Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai mult. Decizie în România, în a doua...
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza unui alt bărbat”
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza...
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...