Acasă » Vedete » Bianca Dragusanu » Care ar fi primul lucru pe care ar pune mana Bianca daca s-ar trezi pe fotoliul de la Cotroceni! „E groaznic, traim in 2014 si…”

Care ar fi primul lucru pe care ar pune mana Bianca daca s-ar trezi pe fotoliul de la Cotroceni! „E groaznic, traim in 2014 si…”

De: Cancan 26/09/2014 | 13:05

Sa conduca destinele romanilor, fie si numai pentru o zi, este o adevarata provocare pentru vedetele din show-biz.

Cancan.ro continua seria unica de sondaje din presa tabloida romaneasca cu o noua serie de personalitati care si-au spus opinia in fata microfonului. Si de data aceasta, vedetele si-au spus parerea despre ce ar face ele daca ar avea functia de presedinte al Romaniei si care vor fi cele mai bune masuri pe care le-ar intreprinde pentru binele poporului.

Majoritatea vedetelor ar lua masuri imediate pentru cresterea nivelului de trai, de la locuri de munca pana la cresterea salariilor, pensiilor, chiar daca masurile sociale nu intra in atributiile Presedintelui Romaniei.
Bianca Dragusanu considera ca prima problema de care s-ar ocupa daca s-ar instala la palatul Cotroceni ar fi infrastructura. “Cu siguranta, in primul rand as face autostrazi, traim in 2014 fara sa avem autostrazi, e groaznic”

bianca dragusanu

Artistul de comedie Ioan Gyuri Pascu considera ca un presedinte, oricare ar fi el, trebuie sa fie OM. “In primul rand nu sunt, ca sa fiu ar trebui ca lumea sa ma propuna, sa ma voteze, sa ajung presedinte si sa fac. Nu stiu ce as face ca presedinte dar banuesc ca sunt cateva calitati pe care nu le-am vazut inca si ar fi trei chestii de baza: una sa-si aduca aminte ca-i om, in al doilea rand sa-si aduca aminte ca e roman si in al treilea rand sa-si aduca aminte ca e cetatean universal, al intregii lumi” a spus Ioan Gyuri Pascu.

ioan gyuri pascu

Amalia Nastase se gandeste la masuri urgente de ordin social. “M-as intreba cam ce as putea sa fac pentru copiii Romaniei si pentru sistemul de sanatate. Astea ar fi prioritatile mele, copiii, invatamantul si sanatatea”

amalia nastase

Mai in gluma, mai in serios fost balerina Vica Blochina ar promova relaxarea totala pentru romani, cu programe de yoga si meditatie. Insa principala problema a poprului, pe care ar incerca sa o indrepte daca ar deveni presedinte ar fi, pentru Vica, lipsa iubirii de neam. “Sunt un strain in Romania, dar stau aici de multi ani de zile. Mie mi se pare ca iubesc aceasta tara mult mai mult ca oricare roman si e foarte trist ca voi romanii nu iubiti tara si vorbiti foarte urat despre ea si aveti o parere foarte proasta, eu nu am. Romania este din foarte multe puncte de vederte o tara foarte frumoasa si cred ca in orice tara sunt probleme”

vica blochina

Stimularea tinerilor si a investitiilor
 

Cea mai sexy burlacita, Bianca Jurca,considera ca prima masura urgenta pe care ar lua-o ca presedinte al Romaniei ar fi stimularea investiilor. “In primul rand as stimula tinerii in investitii, as face in asa fel incat impozitele si taxele sa fie cat mai mici pe investitii, pentru ca e foarte greu in ziua de azi sa incepi o afacere in special pentru tineri cum sunt si eu, as face in asa fel incat sa fie mult mai usor sa accesezi fonduri europene in special pentru a incepe o afacere si bineinteles as pune mare accent pe invatamant, sanatate”

Adrian Tutu, primul castigator de la “Romanii au talent” ar elimina discrepantele sociale. “Daca as fi presedintele Romaniei as incerca ca toti romanii sa fie la fel sa nu mai existe diferente sociale”
Luptatorul Bogdan Stoica crede ca romanilor le lipseste ordinea si disciplina, si impunerea lor ar fi prima sa masura. “As schimba toate legile si as vrea sa impun sa fie o oarecare disciplina si ordine in aceasta tara”.
Burlacul Bogdan Vladau nu stie exact ce ar putea sa intreprinda ca primul politician al tarii, dar e constient ca este foarte mult de munca.“Ar fi atat de multe de facut pentru ca cei care au fost pana acum n-au facut foarte mult pentru popor si pentru tara. Mi-e greu sa cred ca cel care va urma va face mare lucru”
Maria Secrieriu, concurenta la “Masterchef”, vrea ca toata lumea sa fie multumita. “In primul rand as oferi case oamenilor si as marii salariile”.

“As incerca sa-mi fac treaba, cat mai corect si mai bine posibil”, crede, foarte pe scurt, Sorin Brotnei, din trupa “Accent”

“Sa tiparim mai multi bani, sa aiba tot omul”-Silvana Raciu

Simona Sensual crede ca inceputul a fost facut de cei care au fost in fruntea tarii, asa ca ar continua masurile bune. “Nu m-am gandit niciodata la treaba asta, nu ma vad in calitatea asta mi-e greu sa spun, dar cred ca as continua ce s-a facut pana acum”

Cantareata de muzica populara Silvana Raciu considera ca in calitate de presedinte al Romaniei, ar lua masuri pentru reformarea din temelii a sistemului sanitar. In plus, n-ar mai tine cont de inflatie. “Mie mi se pare strigator la cer ceea ce ce intampla in sistemul sanitar, apoi cu siguranta as mari salarii, pensii, alocatii, nu stoi daca se poate asta pentru ca stim cu totii ca depind unele de altele si economia tarii nu-i un lucru de joaca, cred ca daca n-as tine cont de reguli, de inflatie, as tipari mai multi bani ca sa aiba tot omul cat se poate de mult Eu spun asta ca o persoana care nu se pricepe la politica de nici un fel, n-am culoare politica insa doresc binele poprului, asa mi se pare mie normal ca oricine ar ajunge presedinte sa faca mult bine pentru popor.”

Publicistul George Stanca nu se vede presedinte al romanilor, dar crede ca ar trebui ca acesta sa fie doar OM. “In primul rand eu n-as putea sa fiu presedintele Romaniei pentru ca nu mi-am dorit dar trebuie sa ai niste calitati sau dupa ultimii presedinti niste defecte ca sa fii presedintele Romanei. Tot ce vedem, ce ne dorim la un presedinte, toti romanii, mai ales eu este sa fie OM. Era o vorba din batrani “a fi om e lucru mare acum constatam ca este un lucru urias, nu mare numai ca noi romanii n-s sa avem norocul de un asa presedinte pentru ca votam prost”

Luptatorul de kickbox Ionut Iftimoaie, ar rasturna, din scaunul prezidential, intregul sistem de asigurari sociale. “Mai intai de toate as da o lege prin care s-ar beneficia de pensie pana la 55 de ani, de la 55 de ani incolo ar trebui ca lumea sa mearga la munca pentru ca atunci este perioada in care incepi sa te plictisesti, nu ai ce face si cateodata e bine sa te bucuri de o perioada de vacanta, cred eu in prima parte a vietii, de altfel ai si mai multa experienta, esti mai intelept, ai si mai multa rabdare si atunci deciziile pe care le iei pot fi mai bune”

Calin Goia crede in forta legii

“As investi 60% din banii alocati Romaniei in educatie, cultura si infrastructura, adica autostrazi” considera Vizi Imre, concurent la “Vocea Romaniei”
Calin Goia, din trupa “Voltaj” se vede, in primul rand, un bun ministru de interne
“E o meserie si o sarcina foarte grea eu cred ca as fi bun la ministerul de interne, am o problema cu disciplina si respectarea regulilor in general, nu numai in trafic, eu cred ca as fi destul de dur daca as fi acolo. Ca presedinte trebuie sa ai cu mult mai multe calitati, sa fii diplomat ceea ce eu nu intotdeauna sunt”.

Prezentatoarea TV Roxana Vancea s-ar vedea un presedinte..motociclist. “Cred ca as face niste strazi mai bune pentru noi motocicilisitii in Bucuresti mai ales avem probleme cu gropile, bordurile. As mai face niste centre pentru batrani, case pentru copii si cred ca m-as ocupa mai mult de campanii umanitare.”
Actorul Augustin Viziru crede ca totul se rezuma la fapte bune, spunad ca ar face ca presedinte al Romaniei, “numai bine, bine de tot”.
Manelistul Sorinel Pustiu ar da locuri de munca tuturor romanilor. “In primul rand as da la toata lumea de munca, e buna democratia dar cand omul nu are de munca… cred ca exista un loc pentru fiecare sa muncim(…) Cine munceste, realizeaza ceva. In al doilea rand as infia mai multi copii.”

M.Niculescu

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Facturi mai mari la curent. Cu cât se SCUMPEȘTE energia electrică în noua ofertă a Hidroelectrica și de ce
Facturi mai mari la curent. Cu cât se SCUMPEȘTE energia electrică în noua ofertă a...
FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a dispărut
FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Descoperire uimitoare la bordul unei epave vechi de 1.700 de ani. „O delicatesă în epoca romană
Descoperire uimitoare la bordul unei epave vechi de 1.700 de ani. „O delicatesă în epoca...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Regină a frumuseții, ucisă în stil mafiot. Tânăra în vârstă de 23 de ani ar fi fost împușcată  la comanda soției unui fost baron al drogurilor din America de Sud
Regină a frumuseții, ucisă în stil mafiot. Tânăra în vârstă de 23 de ani ar...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Emailul pe care trebuie să îl ștergi neapărat dacă l-ai primit. Utilizatorii nu trebuie să îl deschidă, pentru că pot fi în pericol
Emailul pe care trebuie să îl ștergi neapărat dacă l-ai primit. Utilizatorii nu trebuie să...
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la bază alte ingrediente
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la...
Ungaria NU vrea să renunțe. Alianța care o scoate definitiv din Europa
Ungaria NU vrea să renunțe. Alianța care o scoate definitiv din Europa
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
S-a schimbat legea în 2024 pentru cei care stau la bloc. A devenit obligatoriu să raportezi la stat
S-a schimbat legea în 2024 pentru cei care stau la bloc. A devenit obligatoriu să...
Încă o lovitură pentru Simona Halep. Necazurile se țin lanț
Încă o lovitură pentru Simona Halep. Necazurile se țin lanț
Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie care este alimentul de pe masa de Paște care ne face mai INTELIGENȚI
Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie care este alimentul de pe masa de Paște care ne face...
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Paște de basm pentru Medana și Alin Oprea! Cum au sărbătorit cei doi în Cluj: ”La 7 dimineața m-am pus la somn”
Paște de basm pentru Medana și Alin Oprea! Cum au sărbătorit cei doi în Cluj:...
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Cum se simte marele actor. A petrecut Paștele în spital
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Cum se simte marele actor....
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140% aici
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140%...
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de la UE
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de...