Acasă » Vedete » Bianca Dragusanu » Care ar fi primul lucru pe care ar pune mana Bianca daca s-ar trezi pe fotoliul de la Cotroceni! „E groaznic, traim in 2014 si…”

Care ar fi primul lucru pe care ar pune mana Bianca daca s-ar trezi pe fotoliul de la Cotroceni! „E groaznic, traim in 2014 si…”

De: Cancan 26/09/2014 | 13:05

Sa conduca destinele romanilor, fie si numai pentru o zi, este o adevarata provocare pentru vedetele din show-biz.

Cancan.ro continua seria unica de sondaje din presa tabloida romaneasca cu o noua serie de personalitati care si-au spus opinia in fata microfonului. Si de data aceasta, vedetele si-au spus parerea despre ce ar face ele daca ar avea functia de presedinte al Romaniei si care vor fi cele mai bune masuri pe care le-ar intreprinde pentru binele poporului.

Majoritatea vedetelor ar lua masuri imediate pentru cresterea nivelului de trai, de la locuri de munca pana la cresterea salariilor, pensiilor, chiar daca masurile sociale nu intra in atributiile Presedintelui Romaniei.
Bianca Dragusanu considera ca prima problema de care s-ar ocupa daca s-ar instala la palatul Cotroceni ar fi infrastructura. “Cu siguranta, in primul rand as face autostrazi, traim in 2014 fara sa avem autostrazi, e groaznic”

bianca dragusanu

Artistul de comedie Ioan Gyuri Pascu considera ca un presedinte, oricare ar fi el, trebuie sa fie OM. “In primul rand nu sunt, ca sa fiu ar trebui ca lumea sa ma propuna, sa ma voteze, sa ajung presedinte si sa fac. Nu stiu ce as face ca presedinte dar banuesc ca sunt cateva calitati pe care nu le-am vazut inca si ar fi trei chestii de baza: una sa-si aduca aminte ca-i om, in al doilea rand sa-si aduca aminte ca e roman si in al treilea rand sa-si aduca aminte ca e cetatean universal, al intregii lumi” a spus Ioan Gyuri Pascu.

ioan gyuri pascu

Amalia Nastase se gandeste la masuri urgente de ordin social. “M-as intreba cam ce as putea sa fac pentru copiii Romaniei si pentru sistemul de sanatate. Astea ar fi prioritatile mele, copiii, invatamantul si sanatatea”

amalia nastase

Mai in gluma, mai in serios fost balerina Vica Blochina ar promova relaxarea totala pentru romani, cu programe de yoga si meditatie. Insa principala problema a poprului, pe care ar incerca sa o indrepte daca ar deveni presedinte ar fi, pentru Vica, lipsa iubirii de neam. “Sunt un strain in Romania, dar stau aici de multi ani de zile. Mie mi se pare ca iubesc aceasta tara mult mai mult ca oricare roman si e foarte trist ca voi romanii nu iubiti tara si vorbiti foarte urat despre ea si aveti o parere foarte proasta, eu nu am. Romania este din foarte multe puncte de vederte o tara foarte frumoasa si cred ca in orice tara sunt probleme”

vica blochina

Stimularea tinerilor si a investitiilor
 

Cea mai sexy burlacita, Bianca Jurca,considera ca prima masura urgenta pe care ar lua-o ca presedinte al Romaniei ar fi stimularea investiilor. “In primul rand as stimula tinerii in investitii, as face in asa fel incat impozitele si taxele sa fie cat mai mici pe investitii, pentru ca e foarte greu in ziua de azi sa incepi o afacere in special pentru tineri cum sunt si eu, as face in asa fel incat sa fie mult mai usor sa accesezi fonduri europene in special pentru a incepe o afacere si bineinteles as pune mare accent pe invatamant, sanatate”

Adrian Tutu, primul castigator de la “Romanii au talent” ar elimina discrepantele sociale. “Daca as fi presedintele Romaniei as incerca ca toti romanii sa fie la fel sa nu mai existe diferente sociale”
Luptatorul Bogdan Stoica crede ca romanilor le lipseste ordinea si disciplina, si impunerea lor ar fi prima sa masura. “As schimba toate legile si as vrea sa impun sa fie o oarecare disciplina si ordine in aceasta tara”.
Burlacul Bogdan Vladau nu stie exact ce ar putea sa intreprinda ca primul politician al tarii, dar e constient ca este foarte mult de munca.“Ar fi atat de multe de facut pentru ca cei care au fost pana acum n-au facut foarte mult pentru popor si pentru tara. Mi-e greu sa cred ca cel care va urma va face mare lucru”
Maria Secrieriu, concurenta la “Masterchef”, vrea ca toata lumea sa fie multumita. “In primul rand as oferi case oamenilor si as marii salariile”.

“As incerca sa-mi fac treaba, cat mai corect si mai bine posibil”, crede, foarte pe scurt, Sorin Brotnei, din trupa “Accent”

“Sa tiparim mai multi bani, sa aiba tot omul”-Silvana Raciu

Simona Sensual crede ca inceputul a fost facut de cei care au fost in fruntea tarii, asa ca ar continua masurile bune. “Nu m-am gandit niciodata la treaba asta, nu ma vad in calitatea asta mi-e greu sa spun, dar cred ca as continua ce s-a facut pana acum”

Cantareata de muzica populara Silvana Raciu considera ca in calitate de presedinte al Romaniei, ar lua masuri pentru reformarea din temelii a sistemului sanitar. In plus, n-ar mai tine cont de inflatie. “Mie mi se pare strigator la cer ceea ce ce intampla in sistemul sanitar, apoi cu siguranta as mari salarii, pensii, alocatii, nu stoi daca se poate asta pentru ca stim cu totii ca depind unele de altele si economia tarii nu-i un lucru de joaca, cred ca daca n-as tine cont de reguli, de inflatie, as tipari mai multi bani ca sa aiba tot omul cat se poate de mult Eu spun asta ca o persoana care nu se pricepe la politica de nici un fel, n-am culoare politica insa doresc binele poprului, asa mi se pare mie normal ca oricine ar ajunge presedinte sa faca mult bine pentru popor.”

Publicistul George Stanca nu se vede presedinte al romanilor, dar crede ca ar trebui ca acesta sa fie doar OM. “In primul rand eu n-as putea sa fiu presedintele Romaniei pentru ca nu mi-am dorit dar trebuie sa ai niste calitati sau dupa ultimii presedinti niste defecte ca sa fii presedintele Romanei. Tot ce vedem, ce ne dorim la un presedinte, toti romanii, mai ales eu este sa fie OM. Era o vorba din batrani “a fi om e lucru mare acum constatam ca este un lucru urias, nu mare numai ca noi romanii n-s sa avem norocul de un asa presedinte pentru ca votam prost”

Luptatorul de kickbox Ionut Iftimoaie, ar rasturna, din scaunul prezidential, intregul sistem de asigurari sociale. “Mai intai de toate as da o lege prin care s-ar beneficia de pensie pana la 55 de ani, de la 55 de ani incolo ar trebui ca lumea sa mearga la munca pentru ca atunci este perioada in care incepi sa te plictisesti, nu ai ce face si cateodata e bine sa te bucuri de o perioada de vacanta, cred eu in prima parte a vietii, de altfel ai si mai multa experienta, esti mai intelept, ai si mai multa rabdare si atunci deciziile pe care le iei pot fi mai bune”

Calin Goia crede in forta legii

“As investi 60% din banii alocati Romaniei in educatie, cultura si infrastructura, adica autostrazi” considera Vizi Imre, concurent la “Vocea Romaniei”
Calin Goia, din trupa “Voltaj” se vede, in primul rand, un bun ministru de interne
“E o meserie si o sarcina foarte grea eu cred ca as fi bun la ministerul de interne, am o problema cu disciplina si respectarea regulilor in general, nu numai in trafic, eu cred ca as fi destul de dur daca as fi acolo. Ca presedinte trebuie sa ai cu mult mai multe calitati, sa fii diplomat ceea ce eu nu intotdeauna sunt”.

Prezentatoarea TV Roxana Vancea s-ar vedea un presedinte..motociclist. “Cred ca as face niste strazi mai bune pentru noi motocicilisitii in Bucuresti mai ales avem probleme cu gropile, bordurile. As mai face niste centre pentru batrani, case pentru copii si cred ca m-as ocupa mai mult de campanii umanitare.”
Actorul Augustin Viziru crede ca totul se rezuma la fapte bune, spunad ca ar face ca presedinte al Romaniei, “numai bine, bine de tot”.
Manelistul Sorinel Pustiu ar da locuri de munca tuturor romanilor. “In primul rand as da la toata lumea de munca, e buna democratia dar cand omul nu are de munca… cred ca exista un loc pentru fiecare sa muncim(…) Cine munceste, realizeaza ceva. In al doilea rand as infia mai multi copii.”

M.Niculescu

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...