Acasă » Știri » N-au mai rezistat tentatiei. Oana Mizil si Marian Vanghelie au facut pacate trupesti in post. Ce-a urmat i-a lasat masca si pe ei

N-au mai rezistat tentatiei. Oana Mizil si Marian Vanghelie au facut pacate trupesti in post. Ce-a urmat i-a lasat masca si pe ei

De: Cancan 06/04/2015 | 00:08
Revista Ciao! a publicat, in exclusivitate, in ianuarie 2012, primele imagini cu Oana Niculescu Mizil si Marian Vanghelie ca si cuplu, intr-o excursie in Alpii francezi

Desi se jura ca, in post, se abtine de la orice placere, inclusiv sex, fiind foarte credincioasa, Oana Mizil a "pacatuit" cu Marian Vanghelie in Postul Craciunului, cand a si ramas insarcinata.

Oameni mici şi cu frica de Dumnezeu, cel putin in declaratiile publice, Oana Mizil si Marian Vanghelie par sa plateasca acum pentru „pacatele” comise in fata Celui de Sus. Inca de la inceputul relatiei lor, de acum mai bine de trei ani, Marian si Oana au incalcat cea de-a 7-a porunca din Decalog: „Sa nu fii desfranat”. 

Marian Vanghelie

Cei doi au comis astfel adulterul, tradand juramintele facute in fata lui Dumnezeu, precum si increderea si dragostea partenerilor lor de viata Charlotte si Jimmy Thome. Cei doi au incalcat, am putea spune, si cea de-a 10-a porunca: „Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau”. „Eu tin foarte mult la relatia mea cu Dumnezeu” spunea Oana Mizil in urma cu ceva timp. „Am o relatie civilizata, frumoasa cu Oana si ce-o vrea Dumnezeu inainte” marturisea si Vanghelie.

Oana Mizil

  Constienta, poate, ca n-a respectat invatatura crestina, Oana a inceput sa tina toate posturile. Cu exact doi ani in urma, in postul Pastelui, bruneta miniona facea tot posibilul sa nu iasa din voia Domnului. „In post, eu imi reprim tot ceea ce imi place, de exemplu, imi place painea, nu mananc paine, dulciurile nu prea imi plac, pe partea de mancare.

Oana Mizil si Marian Vanghelie se iubesc de la sfarsitul lui 2011
Oana Mizil si Marian Vanghelie se iubesc de la sfarsitul lui 2011

Nu am iesit nicaieri in perioada asta de post, nu m-am dus la niciun eveniment special, pentru ca consider ca exista o relatie speciala intre tine si divinitate, intre tine si Dumnezeu si asa consider eu postul. Dumnezeu ne-ar spune ca nu e bine nici sa facem pacate trupesti, se pune? Tineti astfel de post? Se pune, se pune. Este o parte importanta din post. Ii multumesc lui Dumnezeu, nu e greu deloc, corpul se obisnuieste. Daca te rogi si dimineata si seara, undeva acolo esti ascultat” declara Oana Mizil pentru emisiunea Cancan tv, in 2013.

vanghelie

Acum, cand este din nou Postul Pastelui, nici daca ar vrea, n-ar putea sa mai faca pacate trupesti, intrucat Marian Vanghelie este arestat preventiv. Primarul este „suspectat” ca ar fi incalcat o alta porunca: „Sa nu furi”. Practic, ar fi luat mita vreo 90 de milioane de euro prin intermediul unor contracte incheiate cu primaria. Data fiind suma, pentru orice credincios, e limpede ca Vanghelie a mai comis un pacat grav: Lacomia.

Marian Vanghelie

Pana sa intre in vizorul procurorilor, Vanghelie arunca cu bani in stanga si in dreapta pe vacante, vile de lux, limuzine si bijuterii exclusiviste, savarsind, totodata, Pacatul trufiei. Totul, ca sa-i fie pe plac Oanei Mizil, care de mica fusese obisnuita cu viata buna. Oana ii intorcea gesturile cum stia ea mai bine. Acasa il răsfăţa, iar in public il lăuda. „Degeaba s-a spus la tv ca Marian sta acasa si doarme. Nu e adevarat!

Oana si Marian Vanghelie traiesc o frumoasa poveste de dragoste
Oana si Marian Vanghelie traiesc o frumoasa poveste de dragoste

Este la primarie, este pe teren, a mers la toate scolile, spitalele de la el, dar in schimb vine foarte tarziu acasa, noi mancam pe la 1-2 noaptea atunci cand el vine acasa si ne trezim la 7 jumatate, eu ma duc sa alerg, el se uita pe presa si mancam, isi ia breakfast-ul, micul dejun este sfant. Cine il prepara? Eu, mie imi place sa gatesc, deci este pasiunea mea. Ce ii place domnuui primar? Pentru ca sunt o persoana care mananca sanatos, l-am obisnuit si pe el. Bea cel putin 1 litru de suc de fructe natural, in fiecare dimineata si apoi o zi proteine, o zi fibre, pur si simplu le amestec. Tin foarte mult la sanatate. A trecut un an si jumatate, este acea scanteie ca la inceput? Da, este, pentru ca eu cred ca ptr fiecare in viata este momentul sa-ti intalnesti partenerul, eu cred ca el este omul meu, iar eu ii fac viata frumoasa” marturisea Oana Mizil in urma cu doi ani. 

Au pacatuit in post

Intrucat se apropia de varsta de 40 de ani, Oana si-a dorit si un copil cu Vanghelie, insa nu oricum, ci dupa cununia religioasa. „Copilul vine cand este pasiune, vine cand e iubire si la noi in familie este si iubire si pasiune eu sunt inconjurata. Ai vorbit cu Marian de copil? Marian are un copil.

Oana Mizil si Marian Vanghelie

Are un baiat mare, un baiat foarte bun, foarte bine crescut, dar cred ca si Marian isi doreste un copil si tocmai de accea am spus ca un copil vine la momentul potrivit din iubire si din pasiune si cand doi oameni sunt uniti, iar eu cred ca un copil trebuie sa vina si cand suntem uniti prin credinta si religios” a declarat Oana Mizil, pentru Cancan.ro. Intre timp, cei doi nu numai ca au conceput un copil fara sa fie uniti in fata lui Dumnezeu, ci au facut-o chiar in post. In postul Craciunului. Cei doi au comis astfel Pacatul preacurviei, iar Oana este acum insarcinata in 4 luni. Bebelusul ar putea sa vina pe lume in lipsa tatalui, daca acesta va fi gasit vinovat.

vanghelie

„Marian este un barbat. Marian nu isi arata sentimentele. Nici fata de dvs? Poate uneori fata de mine. Are niste gesturi care sunt ale noastre secrete, care imi topesc inima” mai spunea Oana. Pana cand isi va vedea barbatul din nou acasa, Oanei nu-i ramane decat sa rememoreze perioada cand nimic nu parea sa le strice fericirea. „Carui fapt se datoreaza aceasta fericire de pe chipul dvs? E cazul sa va mai spun? O minune de la Dumnezeu cu care am fost binecuvantata si anume Marian.Este dragostea cea care va insufleteste si va face sa zambiti? Dragostea pentru Marian” a completat Oana Mizil.

A. L.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Torje n-a ținut cont că-l VEDE LUMEA! Ce a făcut când era cu IUBITA în mașină
Torje n-a ținut cont că-l VEDE LUMEA! Ce a făcut când era cu IUBITA în...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore de București
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat ordin definitiv
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat...
Legenda Iepurașului de Paști - o tradiție prezentată de un teolog creștin!
Legenda Iepurașului de Paști - o tradiție prezentată de un teolog creștin!
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a mutat special din București!
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă ai mâncat prea mult de Paște
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă...