Acasă » Știri » N-au mai rezistat tentatiei. Oana Mizil si Marian Vanghelie au facut pacate trupesti in post. Ce-a urmat i-a lasat masca si pe ei

N-au mai rezistat tentatiei. Oana Mizil si Marian Vanghelie au facut pacate trupesti in post. Ce-a urmat i-a lasat masca si pe ei

De: Cancan 06/04/2015 | 00:08
Revista Ciao! a publicat, in exclusivitate, in ianuarie 2012, primele imagini cu Oana Niculescu Mizil si Marian Vanghelie ca si cuplu, intr-o excursie in Alpii francezi

Desi se jura ca, in post, se abtine de la orice placere, inclusiv sex, fiind foarte credincioasa, Oana Mizil a "pacatuit" cu Marian Vanghelie in Postul Craciunului, cand a si ramas insarcinata.

Oameni mici şi cu frica de Dumnezeu, cel putin in declaratiile publice, Oana Mizil si Marian Vanghelie par sa plateasca acum pentru „pacatele” comise in fata Celui de Sus. Inca de la inceputul relatiei lor, de acum mai bine de trei ani, Marian si Oana au incalcat cea de-a 7-a porunca din Decalog: „Sa nu fii desfranat”. 

Marian Vanghelie

Cei doi au comis astfel adulterul, tradand juramintele facute in fata lui Dumnezeu, precum si increderea si dragostea partenerilor lor de viata Charlotte si Jimmy Thome. Cei doi au incalcat, am putea spune, si cea de-a 10-a porunca: „Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau”. „Eu tin foarte mult la relatia mea cu Dumnezeu” spunea Oana Mizil in urma cu ceva timp. „Am o relatie civilizata, frumoasa cu Oana si ce-o vrea Dumnezeu inainte” marturisea si Vanghelie.

Oana Mizil

  Constienta, poate, ca n-a respectat invatatura crestina, Oana a inceput sa tina toate posturile. Cu exact doi ani in urma, in postul Pastelui, bruneta miniona facea tot posibilul sa nu iasa din voia Domnului. „In post, eu imi reprim tot ceea ce imi place, de exemplu, imi place painea, nu mananc paine, dulciurile nu prea imi plac, pe partea de mancare.

Oana Mizil si Marian Vanghelie se iubesc de la sfarsitul lui 2011
Oana Mizil si Marian Vanghelie se iubesc de la sfarsitul lui 2011

Nu am iesit nicaieri in perioada asta de post, nu m-am dus la niciun eveniment special, pentru ca consider ca exista o relatie speciala intre tine si divinitate, intre tine si Dumnezeu si asa consider eu postul. Dumnezeu ne-ar spune ca nu e bine nici sa facem pacate trupesti, se pune? Tineti astfel de post? Se pune, se pune. Este o parte importanta din post. Ii multumesc lui Dumnezeu, nu e greu deloc, corpul se obisnuieste. Daca te rogi si dimineata si seara, undeva acolo esti ascultat” declara Oana Mizil pentru emisiunea Cancan tv, in 2013.

vanghelie

Acum, cand este din nou Postul Pastelui, nici daca ar vrea, n-ar putea sa mai faca pacate trupesti, intrucat Marian Vanghelie este arestat preventiv. Primarul este „suspectat” ca ar fi incalcat o alta porunca: „Sa nu furi”. Practic, ar fi luat mita vreo 90 de milioane de euro prin intermediul unor contracte incheiate cu primaria. Data fiind suma, pentru orice credincios, e limpede ca Vanghelie a mai comis un pacat grav: Lacomia.

Marian Vanghelie

Pana sa intre in vizorul procurorilor, Vanghelie arunca cu bani in stanga si in dreapta pe vacante, vile de lux, limuzine si bijuterii exclusiviste, savarsind, totodata, Pacatul trufiei. Totul, ca sa-i fie pe plac Oanei Mizil, care de mica fusese obisnuita cu viata buna. Oana ii intorcea gesturile cum stia ea mai bine. Acasa il răsfăţa, iar in public il lăuda. „Degeaba s-a spus la tv ca Marian sta acasa si doarme. Nu e adevarat!

Oana si Marian Vanghelie traiesc o frumoasa poveste de dragoste
Oana si Marian Vanghelie traiesc o frumoasa poveste de dragoste

Este la primarie, este pe teren, a mers la toate scolile, spitalele de la el, dar in schimb vine foarte tarziu acasa, noi mancam pe la 1-2 noaptea atunci cand el vine acasa si ne trezim la 7 jumatate, eu ma duc sa alerg, el se uita pe presa si mancam, isi ia breakfast-ul, micul dejun este sfant. Cine il prepara? Eu, mie imi place sa gatesc, deci este pasiunea mea. Ce ii place domnuui primar? Pentru ca sunt o persoana care mananca sanatos, l-am obisnuit si pe el. Bea cel putin 1 litru de suc de fructe natural, in fiecare dimineata si apoi o zi proteine, o zi fibre, pur si simplu le amestec. Tin foarte mult la sanatate. A trecut un an si jumatate, este acea scanteie ca la inceput? Da, este, pentru ca eu cred ca ptr fiecare in viata este momentul sa-ti intalnesti partenerul, eu cred ca el este omul meu, iar eu ii fac viata frumoasa” marturisea Oana Mizil in urma cu doi ani. 

Au pacatuit in post

Intrucat se apropia de varsta de 40 de ani, Oana si-a dorit si un copil cu Vanghelie, insa nu oricum, ci dupa cununia religioasa. „Copilul vine cand este pasiune, vine cand e iubire si la noi in familie este si iubire si pasiune eu sunt inconjurata. Ai vorbit cu Marian de copil? Marian are un copil.

Oana Mizil si Marian Vanghelie

Are un baiat mare, un baiat foarte bun, foarte bine crescut, dar cred ca si Marian isi doreste un copil si tocmai de accea am spus ca un copil vine la momentul potrivit din iubire si din pasiune si cand doi oameni sunt uniti, iar eu cred ca un copil trebuie sa vina si cand suntem uniti prin credinta si religios” a declarat Oana Mizil, pentru Cancan.ro. Intre timp, cei doi nu numai ca au conceput un copil fara sa fie uniti in fata lui Dumnezeu, ci au facut-o chiar in post. In postul Craciunului. Cei doi au comis astfel Pacatul preacurviei, iar Oana este acum insarcinata in 4 luni. Bebelusul ar putea sa vina pe lume in lipsa tatalui, daca acesta va fi gasit vinovat.

vanghelie

„Marian este un barbat. Marian nu isi arata sentimentele. Nici fata de dvs? Poate uneori fata de mine. Are niste gesturi care sunt ale noastre secrete, care imi topesc inima” mai spunea Oana. Pana cand isi va vedea barbatul din nou acasa, Oanei nu-i ramane decat sa rememoreze perioada cand nimic nu parea sa le strice fericirea. „Carui fapt se datoreaza aceasta fericire de pe chipul dvs? E cazul sa va mai spun? O minune de la Dumnezeu cu care am fost binecuvantata si anume Marian.Este dragostea cea care va insufleteste si va face sa zambiti? Dragostea pentru Marian” a completat Oana Mizil.

A. L.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele