Acasă » Știri » Relatia cu „Milka” se ofileste, nevasta ii infloreste! Denuntatorul DNA Stelu intre amanta si sotia aflata pe picior de plecare!

Relatia cu „Milka” se ofileste, nevasta ii infloreste! Denuntatorul DNA Stelu intre amanta si sotia aflata pe picior de plecare!

De: Cancan 30/07/2015 | 00:42
Relatia cu Milka se ofileste, nevasta ii infloreste! Denuntatorul DNA Stelu intre amanta si sotia aflata pe picior de plecare!
"Stelu" a participat la o intalnire organizata de Remus Truica la scurt timp dupa ce Dorin Cocos a fost arestat in dosarul Microsoft

Problemele par sa nu-l mai ocoleasca pe Gheorghe Stelian. Denuntatorul-cheie din dosarele “Microsoft” si “Spaga la ANRP” are, mai nou, batai de cap in viata sentimentala. Sotia pare in joc de glezne pentru a divorta, asta dupa ce Stelu a inselat-o.

Gheorghe Stelian, zis Stelu, un important om de afaceri pe piata imobilara si piesa de calibru in cazurile “ANRP” si “Microsoft” –poate cele mai mari scandaluri de coruptie de dupa Revolutie – si-a reconfigurat, in ultimii ani, viata sentimentala. In calitatea sa de denuntator al gruparii lui Dorin Cocos, dar si al ex-sefei DIICOT Alina Bica, Stelu a reusit sa-si dea un “restart”, dupa ce a umplut mai multe coli “A4” puse la dispozitie de procurorii care au anchetat aceste dosare.

 

Gheorghe Stelian
Gheorghe Stelian

 

Ca peste noapte, denunturile lui Stelu au dezvaluit increngaturile prin care Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatii a jonglat cu peste 150.000.000 de euro pentru terenuri din judetul Ilfov, iar nume grele din politica, Justitie sau mediul de afaceri s-au trezit cu catusele pe maini!


Idila cu fosta sotie a lui Horatiu Nicolau

Acum, Stelian se afla in fata unui nou blocaj si are mari probleme in plan personal. Surse de mare incredere au povestit in exclusivitate pentru CANCAN.RO ca Stelu s-a aflat in ultimii doi ani intr-o miscare de tip perpetuum mobile intre nevasta si… amanta!

 

Gheorghe Stelian si sotia lui au impreuna un copil, un baiat
Gheorghe Stelian si sotia lui au impreuna un copil, un baiat

 

 

Femeia care i-a involburat apele in casnicie este nimeni alta decat… Andreea Nicolau poreclita in oras Milka, fosta sotie a unui om de afaceri din media. Numele ex sotului a fost adesea pomenit de presa, in ultimii ani, ca patron al unui post de televiziune care nu mai exista.

 

Andreea Nicolau
Andreea Nicolau

 

Dar la Milka vom reveni putin mai tarziu pentru ca episodului adulterin dintre ea si Stelu merita sa-i alocam un spatiu separat, mult mai amplu.

 

gheorghe stelian

 

 

“Doamna Stelu”… radiaza!

Pana atunci, trebuie mentionat ca, zilele acestea, CANCAN.ro a filmat-o pe sotia lui Gheorghe Stelian in centrul Capitalei. Femeia, care a fost pana acum o prezenta discreta, pusa in umbra de „invartelile” sotului, stralucea de aceasta data!
Imbracata elegant, “doamna Stelu” a facut mici cumparaturi, iar apoi s-a intors la masina sa, care costa peste 100.000 de euro.

 

Sotia lui Gheorghe Stelian a facut cumparaturi si s-a intors la masina
Sotia lui Gheorghe Stelian a facut cumparaturi si s-a intors la masina

 

Aranjata la patru ace, sotia denuntatorului a dat senzatia ca strada este podium de moda, astfel ca a intors privirile barbatilor aflati in trafic.

 

Inainte de a se urca in masina, sotia lui Gheorghe Stelian a atras privirile barbatilor
Inainte de a se urca in masina, sotia lui Gheorghe Stelian a atras privirile barbatilor

Probabil aflata in joc de glezne pentru un divort, nevasta lui Stelian nu a parut, niciun moment, in ipostaza unei doamne care nu poate trai cu gandul ca este “tradusa” pe fata si pe termen lung de partenerul ei de viata.

Cadouri scumpe si vacante de lux pentru amanta

Dar, asa cum scriam si mai sus, si Milka merita toata atentia noastra. Ne mutam asadar privirea de la nevasta celebrului Stelu la… amanta lui! De doi ani, Gheorghe Stelian traieste practic o viata dubla, perioada in care s-a iubit cu Andreea, mama a doi copii superbi. Despre aceasta idila nu s-a vorbit niciodata public pana azi.

In toata aceasta perioada, denuntatorul din dosarul “Microsoft” si-a rasfatat amanta cu tot felul de cadouri scumpe, cum ar fi genti Hermes de zeci mii de euro sau haine de la branduri cunoscute. Gentile „Hermes” au fost achizitionate prin prietenul sau Alex Faur care are o relatie la Paris, pe celebra vanzatoare de Hermes-  Aurelia Druica – femeia care face rost de orice „Hermes”, la orice ora. Nu doar „Milka” a primit aceasta marca de genti de la Stelu, ci multe fete de oras, multi „sponsori” fiind tare suparati pe el ca a „stricat piata”, oferind cadouri atat de scumpe, in loc sa plateasca pretul corect.

 

„Rutina” amorului cu „Milka” a fost presarata si cu vacante scumpe, cuibusorul de nebunii al celor doi aflandu-se la Milano, acolo unde Stelu si ea mergeau, de fiecare data, la luxosul hotel “Four Seasons” (situat pe faimoasa Via Gesu).

 

Gheorghe Stelian

 

Locatia este (cum altfel?!) una de cinci stele la care o camera cumparata fara rezervare ajunge si pana la 700 de euro pe noapte!

 

 

Au mers la mormantul lui Arsenie Boca ca sa-si salveze relatia adulterina

 

 

In conditiile in care au aparut problemele cu Justitia, amantlacul celor doi a fost greu pus la incercare, iar cei doi „porumbei” si-au indreptat ochii catre… credinta. I a unit Credinta…. Asadar, in luna martie a acestui an, in plin scandal legat de dosarul “Microsoft”, Andreea si-a luat iubitul si l-a dus la mormantul lui Arsenie Boca, acolo unde s-au rugat impreuna pentru o minune. Chiar si asa, femeia pare ca s-a plictisit sa fie pe locul doi in viata lui Stelu, iar apropiatii lor spun acum ca intre cei doi ar fi intervenit o ruptura care nu i-a picat foarte bine omului de afaceri. In alta ordine de idei, minunea a avut loc si Stelu e liber ca pasarea cerului.

 

 

Gheorghe Stelian discuta cu soferul sau pe teme tehnice
Gheorghe Stelian discuta cu soferul sau pe teme tehnice

 

 

Stelu a fost prezent la intalnirea de la biroul lui Truica

Pentru Stelu, despartirea de amanta este inca o piatra pe care si-a legat-o de gat. Aproape toti partenerii de afaceri s-au indepartat de el, dupa ce i-a „turnat” pe rand la DNA, relatia cu amanta scartie, iar sotia pare sa-i rada in nas. Nimic nu mai aminteste azi de imaginea degajata pe care Stelu o afisa in octombrie 2014, la cateva ore dupa ce au fost ridicati primii oameni in dosarul Microsoft, (Gheorghe Stefan, Dorin Cocos si Nicolae Dumitru).

 

„Stelu” a participat la o intalnire organizata de Remus Truica la scurt timp dupa ce Dorin Cocos a fost arestat in dosarul Microsoft

 

Atunci, CANCAN.ro a reusit sa filmeze o intalnire de taina in strada Atena, acolo unde, la biroul lui Remus Truica, pesonajele-cheie din acest caz s-au vazut pentru a pune la cale planul de aparare. La aceasta masa rotunda a fost prezent si Gheorghe Stelian, dar si Dinu Pescariu, Eugen Bejinariu, Aurel Radu si Dorin Mateiu si nimic nu parea ca-l poate atinge la acea vreme pe denuntatorul DNA.
 

 

CITESTE SI: 

IMAGINI EXCLUSIVE! Ce viata dulce are omul din spatele dosarului care a zdruncinat politica din Romania!

Traieste sanatos! Cum a fost filmat unul dintre denuntatorii din dosarul Microsoft, alaturi de sotie!

 

I.M
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați: TOTUL a apărut pe net
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați:...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui Cristian era
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de circulație
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de...
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Noi amenzi pentru șoferi. Polițiștii fac controale amănunțite în această perioadă
Noi amenzi pentru șoferi. Polițiștii fac controale amănunțite în această perioadă
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție de zodie
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție...