Acasă » Știri » Horoscop 30 MARTIE! Află ce zodie poate pierde o sumă de bani şi cine are nevoie de mai multă joacă

Horoscop 30 MARTIE! Află ce zodie poate pierde o sumă de bani şi cine are nevoie de mai multă joacă

De: Cancan 30/03/2016 | 07:54
Horoscop 30 MARTIE! Află ce zodie poate pierde o sumă de bani şi cine are nevoie de mai multă joacă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este indicat să revezi informaţiile pe care le-ai acumulat în ultima perioadă. Este posibil să fi omis ceva sau să nu fi înţeles la timp sensul lor, iar acum să te confrunţi cu o situaţie neplăcută. Fii atent la detalii şi încearcă să fii cât mai detaşat şi obiectiv.

Ceea ce afirmi astăzi are mai mare forţă şi se amprentează puternic atât în Univers cât şi în gândul sau inima celor din jur. Spune adevărul, promite numai acele lucruri pe care le poţi duce la bun sfârşit şi foarte responsabil atunci când îţi alegi cuvintele.

Taur – Este posibil ca astăzi să iasă la suprafaţă secretele unor persoane cu care relaţionezi. Chiar dacă te uimeşte sau nu îţi este pe plac ceea ce afli, susţine-le şi arată-le că le eşti aproape.

Fii cu băgare de seamă la investiţii sau la cheltuielile pe care le faci, nu este cea mai bună zi în care să rişti! Este posibilă o amânare în planurile pe care le aveai, aşa că ai rabdare şi nu te încăpăţâna să acţionezi atunci când nu trebuie!

Gemeni – Este o zi favorabilă în care se semnezi acte, contracte sau să legi parteneriate. Ceea ce decizi astăzi are durabilitate în timp şi este făcut cu responsablitate şi maturitate din partea tuturor celor implicaţi.

Chiar şi în relaţia de iubire pot fi luate unele angajamente, aşa că fii atent la trăirile pe care le ai – vei simţi exact ceea este mai bine pentru tine şi felul în care să te implici de acum înainte. Nu amâna pe mâine ceea ce poţi spune azi!

Rac –  Nu lua în derâdere responsabilităţile pe care le ai astăzi la locul de muncă deoarece s-ar putea ca acestea să te înfrâneze în alte proiecte în care eşti implicat. Rezolvă pas cu pas ceea ce ţi-ai propus, implicând şi alte persoane – colegi, angajaţi sau oameni specializaţi, care să te sfătuiască şi să îţi facă munca mai uşoară.

O schimbare în casă sau în sânul familiei te poate pune pe gânduri. Pentru ca totul să iasă bine este indicat să te detaşezi emoţional şi să gândeşti mult mai cerebral şi obiectiv.

Leu –  O sumă de bani poate fi astăzi pierdută. Fii cu băgare de seamă la felul în care mânuieşti banii şi la ceea ce promiţi, nu toţi oamenii din jurul tău sunt de încredere. Concentrează-te pe ceea ce îţi place deoarece numai investind în tine poţi avea astăzi succes.

Petrece seara alături de persoana iubită sau de copii. Vei simţi liniste sufletească, vei auzi vorbe şi sfaturi bune şi vei fi înconjurat de dragoste.

Fecioară – Sprijinul cuiva cu autoritate sau foarte matur şi responsabil te salvează astăzi dintr-o situaţie sau îţi favorizează unele acţiuni. Bazează-te pe sfaturile sale, vei avea o reuşită!

Chiar dacă simţi că se pune presiune pe tine şi nu îţi găseşti locul, nu lua lucrurile în tragic deoarece ceea ce se întâmplă este spre binele tău. Poţi trece printr-o transformare la nivelul concepţiilor şi a stilului de viaţă pe care l-ai adoptat până în prezent.

Balanţă – Te poţi confrunta astăzi cu rezultatele unor acţiuni pe care le-ai făcut în trecut, ceea ce te poate bucura sau nu. Indiferent de situaţie, este bine să tragi învăţăminte şi să iei totul ca pe o experienţă de viaţă.

Detaşează-te de bani şi de resurse financiare, problemele cu care te confrunţi pot dezechilibra şi relaţia în care te afli sau pot afecta partenerul de viaţă. Concentrează-te pe iubire şi pe cei din familie!

Scorpion –  Discursul cuiva te poate inspira astăzi. Citeşte sau ascultă cu atenţie ceea ce are de spus, îţi va aduce plus valoare în munca pe care o depui la serviciu. O sumă de bani importantă poate fi câştigată dacă afirmi ceea ce doreşti sau aplelezi la persoana potrivită.

În relaţia de suflet, partenerul are mai multă nevoie de tine şi dragostea ta. Oferă-i asigurările pe care şi le doreşte, asta te va ajuta şi pe tine să scapi de unele emoţii negative. 

Săgetător – Nu te grabi să arunci cu banii sau să semnezi ceva! Chiar dacă pare o ofertă bună, în spatele ei se poate ascunde altceva, motiv pentru care te vei afla în pierdere. Sfătuieşte-te şi cu cineva apropiat, s-ar putea să vadă situaţia dintr-un unghi mult mai detaşat.

Ceva făcut cu plăcere va avea mai multe şanse de reuşită, aşa că nu te lansa în acţiuni ce te stresează sau care te “storc” de energie! Joacă-te mai mult şi nu lua totul prea în serios!

Capricorn –  Momentele petrecute în intimitate cu partenerul de viaţă sunt cele care îţi vor aduce cea mai multă bucurie astăzi. Emoţii împărtăşite, armonie, discuţii… Închideţi-vă în lumea voastră şi bucuraţi-vă unul de altul.

Nu este o zi favorabilă semnării de documente, a încheierii de contracte sau a deplasărilor în general. Dacă trebuie totuşi să o faci, fii cu băgare de seamă la cuvinte, la modul în care se completează sau se introduc datele şi la ceea ce semnezi!

Vărsător – Dacă ai astăzi de sustinut un examen, astrele sunt de partea ta. Ai inspiraţia necesară pentru a face faţă cu brio, iar informaţia sau răspunsurile îţi vor veni instantaneu. Este o zi favorabilă şi comunicării – ceea ce spui este înţeles şi perceput foarte uşor, îţi alegi bine cuvintele şi ai flluenţă. Bazează-te pe instinct!

Totodată, este indicat să îţi faci un plan bine organizat pentru viitor. Notează cu stricteţe proiectele pe care le ai, paşii în care trebuie să se desfăşoare şi termenele limită până la care să acţionezi.

Pesti – O veste bună în ceea ce priveşte finanţele, o negociere de succes sau o discuţie promiţătoare despre câştiguri sunt posibilele nuanţe ale zilei în curs. Rămâi pe poziţie şi spune deschis ceea ce doreşti, nu face compromisuri şi nu te sacrifica pentru binele altora, vei obţine ceea ce ţi-ai propus!

O decizie importantă în planul sentimental trebuie luată astăzi – meditează liniştit la toate aspectele cu care te confrunţi şi nu te grăbi. Ascultă şi punctul de vedere al partenerului de viaţă!

 

 

 

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...