Acasă » Știri » MARIUS MANOLE a dezvăluit la Smart FM reţeta de slăbire care îi poartă numele

MARIUS MANOLE a dezvăluit la Smart FM reţeta de slăbire care îi poartă numele

De: Cancan 14/09/2016 | 16:35
MARIUS MANOLE a dezvăluit la Smart FM reţeta de slăbire care îi poartă numele

Marius Manole, realizator, alături de Marius Tucă, al emisiunii matinale de la Smart FM, spune de multă vreme că ar vrea să slăbească, pentru că s-a cam îngrăşat. Doar că decizia fermă de a ţine dietă a luat-o azi dimineaţă, în zori, când cântarul a arătat că are nici mai mult nici mai puţin de 67 de kilograme.

Şapte kilograme am luat de când am venit la radio”, a spus el, chiar dacă Marius Tucă l-a asigurat că e vorba de kilograme care exprimă experienţa, inspiraţia, talentul, nicicum grăsimea. Nu-i mult, am zice noi, doar că actorul Teatrului Naţional a recunoscut că este uşor gurmand.

Cert este că, de mâine – pentru că întotdeauna mâine intrăm la regim – Marius Manole va ţine o dietă strictă (deşi s-a cam arătat speriat de preţul produselor pe care ar trebui să le cumpere). Iată regimul pe care-l urmează primele trei zile, urmând să revenim cu rezultatele înregistrate, precum şi cu reţeta pentru următoarele zile.

Prima zi

Dimineaţă: 150gr iaurt grecesc, 1 ceaşcă fructe de pădure, 2 linguri fulgi ovăz, 2 linguri mix seminţe

Gustare: 200gr fructe de pădure

Prânz: 150gr humus+ salată din morcovi şi ţelină rasă- aprox 200gr

Gustare: 30gr mix nuci

Cină: 1 bol supă de roşii rece, Gazpacho. Ingrediente: 1/2 kg roşii, 2 castraveţi de grădina, ceapă, 2 căţei usturoi, 1 lingură ulei de măsline. Puteţi adaugă 1 linguriţă parmezan ras şi 1-2 crackers Wasa

A doua zi

Dimineaţă: 1/2 palmă cas, 1 roşie, câteva măsline, 1-2 wasa

Gustare: 200gr fructe de pădure

Prânz: Salată: 100-150gr creveţi traşi la wok, mix salată verde, câteva măsline, ardei capia, ridichi, ceapă verde, zeamă de lămâie, oregano

Gustare: 1 cană sticksuri legume+ câteva măsline

Cină: Idem seara anterioară

A treia zi

Dimineaţă: Guacamole dintr-un avocado, pătrunjel, 1 roşie, ceapă verde opţional, zeamă de lămâie, 1/2 linguriţă susan, 2 jumătăţi de ardei gras roşu

Gustare: 1 mango

Prânz: 100-150gr somon tras la wok împreună cu câteva buchete de broccoli, morcovi şi ardei tăiaţi sticksuri- aprox 200gr. Dressing: cimbru uscat şi usturoi

Gustare: 1 iaurt grecesc mic + 1 lingură mix seminţe

Cină: 100-150gr creveţi/calamari/caracatiţa, 200gr legume pe grătar- dovlecel, vânătă, ardei gras, ciuperci. Dressing iaurt, mentă, usturoi, zeamă de lămâie

Urmărește Cancan.ro pe Google News
×