Acasă » Showbiz » Showbiz intern » IULIA ALBU a recunoscut. Cât a plătit cel mai mult pe un obiect vestimentar

IULIA ALBU a recunoscut. Cât a plătit cel mai mult pe un obiect vestimentar

De: Cancan 30/10/2016 | 16:00
IULIA ALBU a recunoscut. Cât a plătit cel mai mult pe un obiect vestimentar

“Bravo, ai stil!” este emisiunea sezonului la Kanal D, aceasta fiind foarte bine primită de public. Raluca Bădulescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu (Verdict.ro) şi Răzvan Ciobanu analizează la sânge ţinutele concurentelor care se luptă să câştige premiul de 100.000 de lei, dar şi o posibilă carieră în televiziune. De acestă dată, partea feminină a răspuns sincer întrebărilor noaste, iar ce-a ieşit puteţi citi în interviurile de mai jos.

Iulia Albu: „Niciodată nu pot trece cu vederea la o ţinută accesoriile nepotrivite”

Care este cel mai valoros obiect vestimentar din garderoba ta? Cât a costat?

Cel mai valoros obiect din garderoba mea este o pereche de cercei pe care i-am primit de la mătuşa mea, actriţa Ileana Focsa. Valoarea lor este inestimabilă pentru că sunt un obiect cu o valoare sentimentală foarte mare. Dacă vorbim strict financiar, deţin o broşă în valoare de 15.000 de euro pe care o ţin la bancă, o pereche de botine Alexander McQueen estimate la 2000 de euro. De asemenea, nu am nici o ţinută concepută de mine în acest an care să se fi situat ca şi cost de producţie sub 2.500 de euro. Cu toate acestea, obiectul meu de suflet din această toamnă este The Icon Coat de la MaxMara.

Dar cel mai ieftin? Cât a costat?

Anul trecut, fiind studentă la Arte, trecând pe lângă câteva lucrări ale colegilor de la Sculptură, am găsit aruncate câteva resturi de mulaje din hârtie care m-au inspirat foarte tare şi pe care le-am luat (nu chiar din gunoi, ţin să specific şi cu care jucându-mă la un moment dat, am ajuns la o idee de design interior care a fost vândută unui mare brand şi despre care veţi auzi mai multe lucruri începând de la anul.

Câte perechi de încălţăminte ai? 

Am foarte multe perechi de încălţăminte însă am încetat să le mai număr pentru că îmi dăunează sănătaţii financiare.

Ce nu poţi trece niciodată cu vederea la o ţinută?

Niciodată nu pot trece cu vederea la o ţinută accesoriile nepotrivite sau curajul de a nu duce o idee până la capăt.

Ţie îţi este teamă de critici?

Având în vedere faptul că lucrez de ani de zile în acest domeniu am învăţat că atât timp cât naşti controverse, cu siguranţă faci ceva bine.

Ţi-a spus vreodată vreun coleg din juriu că nu îi place ţinuta ta? Daca da, cine ţi-a spus şi ce ţinută aveai?

Avem o relaţie foarte sănătoasă, de altfel, nu cred că şi-ar dori cineva un juriu cu păreri convergente. În pauzele dintre filmări suntem îmbrăcaţi lejer, unii mâncăm sushi, alţii şniţel, altadată, unii mâncăm şniţel, alţii mici. La şfârsitul zilei suntem patru oameni care pleacă acasă fericiţi că şi-au făcut treaba bine.

Care crezi că este cea mai bine îmbrăcată vedetă de la noi?

Din păcate, nu avem o figură constantă în acest sens, fiecare are momentele sale bune şi mai puţin bune. Până la urmă, asta face deliciul rubricii “Verdict Iulia Albu – WOW sau BauBau!”, cel mai urmărit proiect TV dedicat poliţiei modei din România.

Dar vedeta care se îmbracă cel mai prost?

Constat în fiecare joi, cu surprindere, că niciodată persoana pe care am nominalizat-o în săptămâna anterioară, nu rămâne cea mai prost îmbrăcată, surprizele apărând de la o ediţie la cealaltă.

Care este pontul tău de stil pentru cititoarele noastre?

Adăugaţi 5 la sută roşu în orice ţinută şi veţi salva astfel orice compoziţie.

Care a fost cea mai mare surpriză pe care v-au făcut-o concurentele de la “Bravo, ai stil!”

Este greu să identific una singură întrucât intreaga emisie este o surpriză de la o ediţie la cealaltă. Cred că am fost cu toţii surprinşi când toţi colegii am sărbătorit-o pe Raluca Bădulescu pe platoul emisiunii şi am mâncat tort de ziua ei. Fireşte, momentul epic de după festin, când am regretat profund această extravaganţă culinară având în vedere faptul că eu mănânc desert o dată la două, trei luni.

Raluca Bădulescu: „Nu pot ierta o ţinută neingrijită”

Care este cel mai valoros obiect vestimentar din garderoba ta? Cât a costat?

Fiind pasionată de modă de ani de zile în tot acest timp am adunat o serie de accesorii (pantofi, genţi, bijuterii fashion) de serie limitată însă. În acelaşi timp, este adevărat, că de multe dintre ele m-am despărţit făcându-le cadou ori rătăcindu-le,  dar mai am în garderobă în continuare piesele care au o puternică semnificaţie sentimentală pentru mine. Cele mai scumpe obiecte din garderoba mea sunt cele de la Hermes şi Balmain, probabil.

Dar cel mai ieftin? Cât a costat?

Încadrându-mă, probabil, în categoria cumpărătorilor compulsivi, îmi achiziţionez atât obiecte scumpe cât şi altele mai puţin valoroase, atât timp cât îmi place cum arată sau îmi trezesc orice fel de emoţie. Personal, nu consider că a avea stil înseamnă doar a purta branduri exclusiviste , mai mult de atât, consider că stilul înseamnă a avea atitudine, curaj, îndrăzneală şi a avea înclinaţia înnăscută de a adapta orice trend sau item vestimentar,  indiferent de valoarea lui, personalităţii tale astfel încât ceea ce porţi să te reprezinte şi să transmită mesajul pe care doreşti să îl transmiţi prin ţinuta ta. Cu aceeaşi lejeritate îmi achiziţionez piese vestimentare de la magazinele de brand cât şi de la magazinele mass-market sau de la boutique-uri cu articole vintage sau pre-owned.

Câte perechi de încălţăminte ai? 

Nu mi-am numărat niciodată perechile de pantofi. În momentul în care îmi cumpăr încălţăminte multe din cele pe care le aveam deja le ofer cadou prietenelor aşa cum şi eu beneficiez de aceeaşi favoare din partea lor uneori. Suntem o gaşcă de prietene pasionate de modă şi obişnuim să ne facem cadouri foarte des între noi. Însă am multe perechi de pantofi, ca orice femeie cred, pentru că pantofii sunt una dintre slabiciunile noastre.

Ce nu poţi trece niciodată cu vederea la o ţinută?

Nu pot ierta o ţinută neingrijită. Oricare ar fi trendurile şi oricât de bine ar fi stăpânită arta combinaţiilor vestimentare independent de preţul obiectelor pe care cineva le poartă, cel mai important lucru într-o ţinută este ca fiecare să fie ingrijit, atent la detaliile personale ( manichiură, pedichiură, păr îngrijit, haine curate şi călcate). Stilul reprezintă un cumul de detalii acesta fiind unul extrem de important şi esenţial.

Ţie îţi este teamă de critici?

Nu. Nu îmi este teamă de critici, nimeni nu este perfect. Este adevărat că nimanui nu îi place să fie criticat, însă este în natura noastră să greşim şi tocmai asta ne face umani. Atât timp cât avem capacitatea de a ne asuma greşelile şi a învăţa ceva din ele cred că aşa putem evolua.

Ţi-a spus vreodată vreun coleg din juriu că nu îi place ţinuta ta? Dacă da, cine ţi-a spus şi ce ţinută aveai?

La „Bravo, ai stil!” noi suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie, parte din marea familie Kanal D. Între noi există mereu mici glume cum este şi normal. Ca în orice familie avem glumele şi tachinările noastre, toate tipurile de trăiri şi de emoţii. Exact ca într-o familie.

Care crezi că este cea mai bine îmbrăcata vedetă de la noi?

Vedeta mea preferată şi unica vedetă din România al cărui stil vestimentar şi nu numai  mi se pare absolut fantastic este Cătălin Botezatu.

Dar vedeta care se îmbracă cel mai prost?

Prefer să nu raspund acestei întrebări, nu aş vrea să stârnesc polemici.

Care este pontul tău de stil pentru cititoarele noastre?

Dacă îmi este permis, aş vrea să fac această recomandare cititoarelor şi numai: trend-urile vin şi se duc, moda este un limbaj direct care transmite un mesaj, stilul suntem noi. Stiţi proverbul acela!? “ Nu haina îl face pe om”. Să se informeze asupra trendurilor dar să nu le urmeze cu exactitate, să aibă curajul să experimenteze şi foarte important, să le adapteze personalităţii.

Care a fost cea mai mare surpriză pe care v-au făcut-o concurentele de la “Bravo, ai stil!”?

Cea mai mare surpriză şi emoţie pe care am trăit-o pe parcursul emisiunii „Bravo, ai Stil!” a fost faptul că de ziua mea familia Kanal D mi-a organizat o petrecere surpriză cu tort, cu baloane, cadouri superbe şi flori alături de colegii şi sefii Kanal D. Vă spun sincer, a fost un moment fantastic! Nu-l voi uita toată viaţa.

Răzvan Sava

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Retragerea lui Piedone. E atacat în propriul fief
Retragerea lui Piedone. E atacat în propriul fief
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...