Acasă » Știri » Știri interne » Cum îşi vor împărţi averea lui Dan Adamescu. Văduvele şi sora miliardarului au ”căzut la pace” în biserică!

Cum îşi vor împărţi averea lui Dan Adamescu. Văduvele şi sora miliardarului au ”căzut la pace” în biserică!

De: Cancan 27/01/2017 | 00:11

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit, luni seara, într-o unitate spitalicească din exteriorul Penitenciarului Jilava. Adamescu executa o condamnare de patru ani şi patru luni primită într-un caz de corupţie privind soluţii favorabile în dosare de insolvenţă, iar pe 21 decembrie o instanţă din Bucureşti i-a respins definitiv o cerere de eliberare condiţionată. Afaceristul a fost proprietarul mai multor afaceri, printre care Astra Asigurări şi Medien Holding, trustul care includea ziarul România Liberă, dar şi al hotelului Intercontinental din Bucureşti.

În zilele premergătoare decesului, dar şi după ce s-a aflat că Dan Adamescu s-a stins din viaţă, s-a pornit un adevărat război mediatic între cele două tabere: pe de o parte fiul natural al lui Adamescu, Alexander, susţinut de soţie şi de mătuşa lui, dar şi de avocatul afaceristului, iar de cealaltă parte se află Carmen Palade, cea care a stârnit un scandal monstru atunci când a cerut divorţul, acuzându-l pe milionar că a înşelat-o, cerându-i la acel moment jumătate din averea aproximată la 700 de milioane de euro. Mai mult decât atât, femeia a mai susţinut că doreşte să primească şi o sumă drept despăgubire pentru felul în care a fost tratată de acesta pe durata mariajului lor. Carmen Palade are şi un fiu, celebrul Rani, ale cărui extravaganţe costisitoare l-au făcut pe Adamescu să transmită un mesaj tranşant din penitenciar, anunţând că îl va dezmoşteni.

Totul a culminat cu o confruntare ce a avut loc în dimineaţa zilei de 26 ianuarie, la sediul IML din Capitală, acolo unde Carmen Palade a venit însoţită de bodyguarzi pentru a-i ridica trupul afaceristului. Aceasta a fost însoţită de mai mulţi bodyguarzi fiindcă se aştepta la represalii, mai ales că la faţa locului a sosit şi sora lui Dan Adamescu, dar şi nişte apropiaţi ai familiei, trimişi de Alexander, fiul natural al milionarului, aflat în aceste momente în Marea Britanie, alături de soţia sa, Adriana Constantinescu. Chiar dacă a fost cea care a introdus acţiunea de divorţ, iar instanţa a aprobat cererea, permiţându-i inclusiv să-şi reia numele de dinainte de căsătorie, legal Carmen este în continuare soţia lui Dan Adamescu deoarece decizia instanţei nu era definitivă, iar taxa de timbru, în valoare de 50 de milioane de euro nu a fost achitată la timp.

Însă, felul în care a reacţionat după decesul celui care i-a fost soţ timp de mai bine de două decenii, a făcut-o pe nora lui Adamescu să pornească un atac dur la adresa ei, susţinută fiind şi de Alexander.Autopsia abia acum s-a finalizat. Am sunat-o pe soţie, nu vrea să se pună de acord. Preşedintele IML încalcă drepturile fiului şi drepturile nurorii. Ea a simţit mirosul banilor lui Adamescu. Eu vreau să fac apel la oamenii care au ţinut la el vă rog opriţi-o! Noi vrem să aibă şi el parte de puţină dreptate. Soţul meu stă şi plânge şi nu îi vine să creadă. Ea vrea să pună mâna pe certificatul lui de deces”, a declarat nora lui Adamescu, la scurt timp după ce Carmen Palade a avut câştig de cauză la IML; luând trupul neînsufleţit al lui Dan Adamescu. ”În seara zilei de 23 ian. 2016 soţul meu, cunoscutul om de afaceri Dan Adamescu, a decedat pe patul unui spital privat, având doi gardieni la uşă şi nicio persoană dragă şi apropiată care să-i ţină lumânarea. Chiar dacă ne aflăm în proces de divorţ, acest eveniment nefericit m-a afectat profund, întrucât l-am pierdut pe cel care, vreme de mai bine de 22 de ani, a fost soţul şi partenerul meu, bărbatul pe care l-am iubit, respectat şi susţinut chiar şi după ce ne-am despărţit. Deşi nu sunt televizate, lacrimile de pe obrajii şi din sufletul meu sunt cele ale femeii pe care şi el a iubit-o şi preţuit-o atâta timp”, a declarat soţia lui Dan Adamescu, „taxându-l” la rândul ei pe Alexander.

Totuşi, după câteva ore de negocieri dure duse în sediul IML, s-a înfăptuit un mic miracol, fiindcă văduvele lui Adamescu – Carmen Palade şi mama biologică a lui Alexander Adamescu, precum şi sora milionarului au reuşit să cadă temporar la pace, în privinţa locului unde a fost dus în cele din urmă trupul neînsufleţit al lui Adamescu, la capela aleasă chiar de către Carmen. Locul a fost apoi împânzit rapid de bodyguarzi, pentru a-i proteja pe cei veniţi să-şi aducă ultimele omagii pentru Dan Adamescu. Însă, nu pare să se oprească prea curând lupta pentru averea lăsată în urmă de acesta. Momentan, în urma deciziei date de instanţă în cazul lui Dan Adamescu, a fost pus sechestru pe averea absolut fabuloasă a afaceristului, dar la final rămân totuşi 300 de milioane de euro de împărţit între Carmen Palade şi Alexander Adamescu, o sumă deloc de neglijat! Însă, s-ar părea conform declaraţiilor avocatului Cătălin Dancu, împărţirea banilor va mai dura, fiindcă în momentul decesului, din punct de vedere legal, Dan Adamescu era în continuare căsătorit, însă procesul este încă pe rol: „8 martie 2017 este data apelului pentru divorţ. Era vorba de o culpă comună, urmează ca părţile să stabilească în final dacă rămâne o culpă comună sau nu. Alexander va prelua această responsabilitate pe care legea i-o dă, ca în locul tatălui să continue procedura de divorţ. Dacă această culpă comună va rămâne în continuare, soţia va obţine o pătrime din moştenire. Dacă va fi culpă exclusivă, nu va obţine nimic”, a mai spus avocatul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce i-a transmis mama ei, în Săptămâna Mare
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care îi dă gustul copilăriei
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de la Poliție
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A fost dureros
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A...
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai este același om!
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai
Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...