Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018. Racii sunt agitați

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018. Racii sunt agitați

De: Cancan 13/04/2018 | 21:03
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018. Racii sunt agitați
Horoscop zilnic 14 aprilie 2018. Racii sunt agitați

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 aprilie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 aprilie 2018 spune că nativii zodiei Rac vor fi foarte agitați.

Astrologul Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Încearcă să te relaxezi astăzi cât mai mult, să renunți la griji, probleme și tensiuni, să îți limpezește mintea și să te concentrezi pe soluții. În mare măsură lucrurile sunt aranjate, numai că tu nu îți dai încă seama de asta. Toate piesele puzzle-ului or să se așeze în curând și vei înțelege de ce a trebuit să se întâmple așa. Fii mult mai deschis în fața multiplelor posibilități.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Dacă te învinovățești de faptul că cineva drag trece printr-o situație dificilă, dar în același timp ai depus toate eforturile din lume ca să îi fie bine, gândește-te că este o lecție de viață prin care trebuie să treacă și pe care trebuie să și-o asume. Orice ușă închisă o va deschide pe alta mai larg! Dacă tu ai fi reușit să îi rezolvi problemele, el nu ar fi avut șansa de a trece printr-o experiență revelatoare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Ar trebui să iei unele decizii cu privire la viața domestică, la împărțirea atribuțiilor și la bunul mers al relațiilor de familie, dar pentru asta trebuie să nu te grăbești, ci să judeci bine care sunt implicațiile pe termen lung. Pentru a alege cea mai bună variantă, ține cont și de părerea celor implicați, de experiența proprie și de ceea ce îți dictează rațiunea!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Astăzi ești foarte agitat, îți faci tot felul de calcule cu privire la planul material, strategii prin care să acoperi unele datorii, închizi și deschizi proiecte, pui la punct detalii și socializezi cu foarte multe persoane. Deși pare că este haos, la sfârșitul zilei te vei simți împlinit de ceea ce ai reușit să rezolvi! După toate astea, te poți relaxa liniștit alături de familie sau persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Ești foarte zâmbăreț, jovial, cu un tonus excelent, iar cei cu care socializezi astăzi adoră să fie în preajma ta! Indiferent de activitățile pe care le alegi, îți place să te joci, să îi motivezi și pe alții, să te simți bine și să te destinzi. Menține cât mai mult această stare și vei avea parte de un weekend reușit. În planul relațional, orice urmă de supărare sau tensiune existentă dispare, iar comunicarea dintre voi este și ea la cote maxime.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Nu te limita și nu te crampona de un singur amănunt al unei situații cu care te confrunți, ci încearcă să vezi cât mai în perspectivă. Ca atare, fii deschis față de sugestiile și părerile altora, pune în balanță, lărgește-ți orizontul posibilităților, fă comparații și de abia pe urmă fii convins că ți-ai format o părere. În planul corpului fizic, este indicat să fii atent ca ceea ce mănânci să fie și foarte sănătos.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Încă nu știi cum să gestionezi și ce să faci în privința unei situații nou apărute în viața ta, dar decât să te lamentezi sau să anticipezi multele posibilități, este mai bine să iei fiecare zi în parte așa cum vine și să lași timpul să își spună cuvântul. S-ar putea ca deznodământul să fie unul cu totul neașteptat și să te surprindă într-un mod foarte plăcut!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Astăzi nu ai chef de socializare, dar dacă spui nu la orice invitație care ți se face vei ajunge să regreți unele activități la care nu ai luat parte. Așadar, chiar dacă startul este mai greu, remontează-te și ieși în lume! După ce vei depăși prima barieră, te vei destinde și te vei simți minunat! Sentimental, o discuție de suflet și împărtășirea unor secrete te apropie mai tare de persoana iubită!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

În maniera delăsătoare cu care întreprinzi niște lucruri nu vei ajunge niciodată să le finalizezi. Astfel, este nevoie de o mai mare ambiție, determinare și clarificare a priorităților din partea ta ca să reușești. Dacă în planul familiei ai unele temeri sau frustrări este mai bine să le discuți sincer și deschis cu cei implicați. Mai mult ca sigur se vor găsi modalități rapide de echilibrare sau soluționare!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Ești tot mai deschis la gândul unei schimbări de atitudine față de felul în care îți gestionezi timpul liber – ai nevoie de mai multă socializare, de activități relaxante, de vacanțe, de o perioadă în care să petreci mai mult timp cu persoana iubită sau cu familia. Aranjează-ți toate atribuțiile astfel încât să reușești să împlinești măcar o parte din cele de mai sus.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018

Astăzi îți dorești să petreci mai mult timp de calitate cu prietenii, dar dacă îți setezi planurile numai după cei din jur, s-ar putea să rămâi încurcat și să ratezi ceea ce îți doreai să realizezi. Ca atare, fii mai autonom și bazează-te pe ceea ce știi cu siguranță. Menține-ți spiritul liber și deschis dacă vei fi nevoit să participi la un joc de tineri sau copii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei 14 aprilie 2018

Îți poți deschide inima în fața unui prieten care are disponibilitatea să te asculte și capacitatea de a fi obiectiv și de a-ți oferi cele mai bune sfaturi. Pe lângă faptul că te-ar liniști această discuție, ai vedea lucrurile și dintr-o altă perspectivă, mult mai clară și mai concisă! Spre seară, o cina alături de persoane dragi poate încheia ziua într-un mod plăcut și foarte relaxant.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”....
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de la UE
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de...
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului. ”Aveți pământ acolo?”
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului....
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil. E posibil să rămână la ea!
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se mai practică
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se...
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu Nilă
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea,...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Gigi Becali și-a luat mâna de pe Ioana Tufaru: „Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”
Gigi Becali și-a luat mâna de pe Ioana Tufaru: „Nu mai suntem sub aripa lui...
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a oprit o catastrofă. Un oraș întreg ar fi fost șters de pe hartă
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a...
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate fi uriaș. Un ou se vinde și cu 100 de lei, iar cererea este uriașă
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate...