Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 mai 2018. Săgetătorii au o zi încărcată

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 mai 2018. Săgetătorii au o zi încărcată

De: Cancan 18/05/2018 | 21:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 mai 2018. Săgetătorii au o zi încărcată
Horoscopul zilnic pentru data de 19 mai 2018 spune că Săgetătorii vor fi avea o zi încărcată

Horoscopul zilei de 19 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 mai 2018 spune că nativii zodiei Săgetător vor avea o zi încărcată.

Astrologul Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu vă prezintă horoscopul zilnic pentru 19 mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Situațiile complicate din viața ta încep să se așeze rând pe rând în următoarea perioadă, iar noi speranțe ies la suprafață. Nu îți fie frică să închizi un mare capitol din viața ta pentru a te deschide către un viitor mult mai luminos! Este o zi în care visele și planurile pe care le lansezi în mintea și sufletul tău vor găsi în următoarea perioadă felul potrivit în care să se împlinească!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Astăzi poți afla informații foarte importante care apar în calea ta pentru a te lumina într-o anumită privință și pentru a-ți deschide niște drumuri. Ia-le în seamă și, mai mult, dă-le importanța cuvenită. Poți face acum deplasări sau poți călători, drumul îți este garantat către succes. Partenerul de viață este alături de tine necondiționat și te susține cu adevărat!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Aspectele astrale te favorizează astăzi – ești mult mai vizibil și poți fi remarcat foarte ușor de către cei din jurul tău. Profită de acest moment pentru a te afirma, pentru a-ți face simțită prezența față de persoane importante sau pentru a te pune în valoare. Totodată, poți câștiga ceva de valoare sau poți fi recompensat în funcție de munca pe care ai depus-o până în prezent.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Ține sub control energia debordantă pe care o ai în bagaj, pentru că riști să faci gafe imense, care îi vor deranja pe cei din jurul tău. Atenție la neglijență, impulsivitate și grabă. Totodată, ai tendința de a conduce agresiv și de a-ți elibera nervii pe toți, ceea ce se va dovedi a fi în dezavantajul tău, pentru că nu vei rezolva nimic. Detașează-te și fii stăpân pe fiecare situație apărută!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

O discuție cu partenerul de suflet ar putea avea conotații cu totul speciale astăzi, de parcă v-ați lua angajamente solide și pe termen foarte lung! Te bucură liniștea care s-a instalat peste unele probleme care te-au ținut pe loc în ultima vreme. Nu se mai întâmplă nimic, ceea ce, deocamdată, este pe placul tău. Profită de această perioadă și pregătește-ți o strategie pentru viitor!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Nu da vina pe cei dragi pentru nereușitele tale, deoarece ei au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a te sprijini, dar nu ai ținut cont de sfaturile lor la momentul potrivit. Dacă pornești la drum cu capsa pusă, te vei întoarce acasă un pachet de nervi și cu toate treburile nerezolvate. Ca atare, calmează-te și detașează-te de orice stare negativă înainte de a ieși din casă!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Chiar dacă astăzi poți fi mai puțin activ în mediul social, momentul este propice pentru confruntarea cu emoții intense care au legătură cu relațiile importante din viața ta. Este recomandabil să-ți asculți vocea interioară și inima și să pui accent pe sinceritate. Totodată, o deplasare îți poate oferi șansa unor trăiri intense, deci nu da înapoi și pornește către aventură!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Fii cu băgare de seamă la finanțele tale – este o zi cu multe răsturnări de situație sau de evenimente la care nu te-ai așteptat, iar pentru asta se poate să cheltui mai mult decât ai calculat. Totodată, încearcă să verifici de două ori înainte informația care ți se conferă și nu te încrede în tot ceea ce auzi, este posibil să te înșeli sau să iei decizii greșite. Cei dragi se gândesc la tine și te susțin cu tot sufletul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Se prefigurează o zi încărcată din punct de vedere al interacțiunilor sociale. Încearcă să te concentrezi numai pe chestiunile esențiale. De astăzi începând, se prea poate să acorzi mai multă atenție relațiilor parteneriale și dacă simți ca acestea te devalorizează, este timpul să le revizuiești. Fii atent la tendințele posesive care pot intra în contradicție cu nevoia de spațiu personal a partenerului tău și încearcă să nu forțezi nota.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Ziua poate începe cu o atmosferă plăcută și relaxantă alături de persoana iubită sau de copii. În plus, vei reuși să te bucuri cu adevărat axându-te pe sentimente și relații! Legătura cu cei din familie pare a decurge și ea foarte armonios, oferindu-ți momente autentice, care te marchează pozitiv la nivel emoțional. Fii alături de ei și încarcă-te cu energia de care ai nevoie!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Pornești ziua foarte încrezător în soluționarea pe calea dialogului deschis a unor probleme importante legate de rudele apropiate, ceea ce va avea și succes! Totodată, se arată o perioadă favorabilă introspecției și a revelațiilor, așa că alocă-ți timp pentru a analiza la rece ce anume este important pentru tine în prezent și ce trebuie lăsat în urmă! Eliberarea de ceea ce nu îți mai face bine va avea un efect catalizator în viața ta!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Mai bine te-ai descurca de unul singur decât cu tovarăși care mai mult te încurcă, deci alege-ți cu grijă companionii și fii încrezător în forțele proprii! Relațiile cu cei de acasă te pot afecta într-o mare măsură, deoarece ești provocat să-ți exprimi sentimentele cele mai intime și să-ți explici motivațiile personale. Cel mai bine este să privești adevărul în față și să nu te mai ascunzi, vei simți o eliberare!

Citește și

Horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 mai 2018

Horoscopul lunii mai 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ben Affleck, „NEBUNIE TEMPORARĂ”! Ce spune despre mariajul cu JLO
Ben Affleck, „NEBUNIE TEMPORARĂ”! Ce spune despre mariajul cu JLO
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Adevărul despre moartea subită a lui Costel Constantin! „A ajuns la fiul lui la spital și a făcut infarct” Unde va fi înmormântat marele actor
Adevărul despre moartea subită a lui Costel Constantin! „A ajuns la fiul lui la spital...
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină...
VIDEO Noi imagini șocante cu răpirea unor femei-soldat israeliene în timpul atacului Hamas din 7 octombrie
VIDEO Noi imagini șocante cu răpirea unor femei-soldat israeliene în timpul atacului Hamas din 7...
Un fost director CIA arată cum ar putea câștiga Ucraina războiul cu Rusia. „Este asta posibil?”
Un fost director CIA arată cum ar putea câștiga Ucraina războiul cu Rusia. „Este asta...
Ce NU trebuie să faci dacă ai băgat benzină în loc de motorină! Cum poți remedia problema
Ce NU trebuie să faci dacă ai băgat benzină în loc de motorină! Cum poți...
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui George și a Ionelei, cei doi iubiți care au murit în accidentul din Vaslui. Pe fundal au răsunat motocicletele
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui George și a Ionelei, cei doi iubiți care au...
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care...
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire?...
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am...
Primele imagini cu Vlad Pascu la tribunal. Dialogul avut de autorul tragediei din 2 Mai cu noua judecătoare
Primele imagini cu Vlad Pascu la tribunal. Dialogul avut de autorul tragediei din 2 Mai...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Descoperă Cel Mai Ieftin Smart TV Samsung la Dedeman!
Descoperă Cel Mai Ieftin Smart TV Samsung la Dedeman!
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Județul din România care s-a umplut de urși și șerpi. Au ajuns să se plimbe pe străzile unui municipiu, să atace animalele din curțile oamenilor și să intre chiar și în case
Județul din România care s-a umplut de urși și șerpi. Au ajuns să se plimbe...
Ce să le pui ardeilor dacă vrei să ai o recoltă bogată. Vor crește mari și frumoși dacă faci acest lucru
Ce să le pui ardeilor dacă vrei să ai o recoltă bogată. Vor crește mari...
Ion Iliescu e în doliu: Ultimul Apus de soare...
Ion Iliescu e în doliu: Ultimul Apus de soare...
Oana Lis, anunț şocant pe Facebook: La mulți ani, amantului meu iubit!
Oana Lis, anunț şocant pe Facebook: La mulți ani, amantului meu iubit!
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Ungaria vorbeşte despre al Treilea Război Mondial. Ce trebuie să evite Occidentul
Ungaria vorbeşte despre al Treilea Război Mondial. Ce trebuie să evite Occidentul
Vladimir Putin a luat decizia finală. S-a terminat totul. A dat ordin
Vladimir Putin a luat decizia finală. S-a terminat totul. A dat ordin
Ion Iliescu și-a luat adio: S-a tras cortina
Ion Iliescu și-a luat adio: S-a tras cortina
2 zodii de care NU te poți despărți. Sunt nativi foarte interesanți!
2 zodii de care NU te poți despărți. Sunt nativi foarte interesanți!
Vedeta care va împlini 75 de ani, dar arată ca o adolescentă! Îşi caută iubit, la 12 ani după divorţ: Poate fi intimidant!
Vedeta care va împlini 75 de ani, dar arată ca o adolescentă! Îşi caută iubit,...
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41 de ani nu mai iese din ținutele mulate
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41...
Principalul motiv pentru care Marius Manole nu poate sta mai mult de 3 zile cu părinții:
Principalul motiv pentru care Marius Manole nu poate sta mai mult de 3 zile cu...
Soția lui Alin Oprea, devastată de durere. Medana a pierdut o ființă dragă
Soția lui Alin Oprea, devastată de durere. Medana a pierdut o ființă dragă
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de angajați
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de...
Zodiile care termină luna mai în forță. Vești de senzație pentru Tauri și Fecioare
Zodiile care termină luna mai în forță. Vești de senzație pentru Tauri și Fecioare
×