Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018. Taurii au nevoie de nervi tari

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018. Taurii au nevoie de nervi tari

De: Cancan 17/05/2018 | 20:00
Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018. Taurii au nevoie de nervi tari
Horoscopul săptămânal pentru perioada 21-27 mai 2018 nu aduce vești bune pentru nativii zodiei Taur

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 mai 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 21 – 27 mai 2018 se numără și cea a nativilor din zodia Taur, care vor fi nevoiți să reziste la stres și la emoții și să aibă nervii tari.

Astrologul Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul săptâmânal pentru perioada 21-27 mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 mai 2018

Cuvântul cheie al acestei săptămâni este echipa. Caută ca în tot ceea ce faci să colaborezi mai mult, să stabilești relații, să delegi din atribuții, să fii flexibil la sugestii și să respecți punctul de vedere al celor cu care lucrezi! O schimbare de mentalitate este bine venită, mai ales că ai șansa de a intra în contact cu persoane mult diferite față de tine!

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 mai 2018

Încearcă să îți menții nervii tari pentru această săptămână în care pare că ești într-un carusel emoțional – multe răsturnări de situație, multe încercări prin care trebuie să treci sau situații limită. Familia este lângă tine ca să te susțină, dar pentru a beneficia de un ajutor total, ia în calcul și părerea sau sfatul lor și nu fi orgolios!

Horoscop săptămânal Gemeni; 21 – 27 mai 2018

Negocierile legate de un proiect sau de angajarea într-un nou loc de muncă sunt pe cale să se finalizeze. Asigură-te că ai arătat cine ești cu adevărat și că ți se valorifică corect talentele, altfel ai să fii nemulțumit de propunerea care ți se face. Din punct de vedere relațional, ia decizii împreună cu partenerul de viață – unul este mai cerebral, celălalt mai intuitiv. Faceți echipă bună!

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 mai 2018

Nu lăsa să se aglomereze pe sfârșitul săptămânii treaba pe care ai putea să o desfășori progresiv, deoarece este posibil să ajungi în criză de timp! Organizează-te mai bine, fii punctual, responsabil cu cei față de care ți-ai luat un angajament și serios! Roadele muncii de acum se vor vedea în foarte scurt timp, așa că urmărește-ți interesul!

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 mai 2018

Contrar opiniei celor din jur, în cazul tău, cioara de pe gard îți poate aduce mai multe beneficii decât vrabia din mână, așa că ascultă de primul impuls și riscă dacă așa îți dictează inima! Ai ocazia de a experimenta o situație de viață transformatoare, care își va pune amprenta pe traiectoria ta mult timp de acum încolo.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 mai 2018

Deși planeta ce te guvernează, Mercur, se află în Taur și te determină să fii mai atent la planul carierei și la felul în care îți câștigi banii, îți dorești să te și distrezi, să îți oferi mici plăceri, chiar dacă sunt costisitoare, să te plimbi. Dozează-ți energia într-un mod inteligent și eficient, echilibrând balanța dintre cele două! Totodată, este o săptămână benefică planurilor făcute în gașcă și a întâlnirii unor vechi prieteni!

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 mai 2018

Soarele activează în această săptămână casa străinătății, așa că așteaptă-te la vești ce vin de departe, la călătorii sau la planuri de vacanță, la deblocarea unor proiecte ce au legătură cu persoane de altă naționalitate. Ingresul planetei ce îți guvernează zodia, Venus, în Rac, te ajută să percepi mai bine emoțiile celor din jur, să fii mai empatic, mai deschis sufletește, dar și mai sensibil. Petrece mai mult timp alături de familie, de partener, copii sau cei dragi!

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 mai 2018

Ești foarte libertin în această perioadă și gata de a-ți apăra dorințele în fața celor care nu te înțeleg, încât ai putea fi perceput ușor ca un rebel! Fii atent la modul în care pui problema! Soarele luminează sectorul câștigurilor financiare, semn că te poți achita onorabil de o datorie, că îți poți recupera o sumă de bani, că urmează să fii recompensat pentru eforturile depuse ori că o să ai parte de un câștig la care nu sperai!

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 mai 2018

Opoziția dintre planeta ce te guvernează, Jupiter și Mercur sugerează că în această săptămână ești predispus la unele tensiuni în relația de cuplu. O decizie ce vă privește pe amândoi trebuie luată, iar în funcție de felul în care gândiți, ea va veni mai repede sau mai târziu, armonios sau cu scântei. Dacă ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul și dacă aveți o viziune comună a ceea ce vă doriți de la viitor … ai să descoperi în următoarea perioadă!

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 mai 2018

Venus, planeta iubirii, tranzitează în această perioadă casa cuplului și a căsătoriei, ceea ce îți conferă șansa de a cunoaște pe cineva, de a te îndrăgosti sau de a aduce mai mult romantism, armonie și înțelegere în relația din care faci parte. Totodată, este posibil să legi un parteneriat cu o persoană care îți va aduce beneficii pe termen lung. Urmărește oportunitățile ce apar acum la orizont!

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 mai 2018

Marte, planeta acțiunii, se află în semnul tău astrologic, ceea ce îți conferă mai multă energie, determinare, dorință de a face lucruri sau de a iniția proiecte personale! Folosește această energie într-un sens cât mai eficient și pentru scopuri cât mai palpabile și realiste! Totodată, aspectele pozitive pe care le face Soarele în harta ta arată o perioadă în care să comunici mai bine cu persoana iubită, în care să luați decizii împreună și în care să lămuriți situațiile cu care nu erați de acord.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 mai 2018

Pune accent în această săptămână pe relația cu membrii familiei, mai ales cu aceia care au nevoie de tine sau față de care trebuie să îți asumi anumite responsabilități. Banii pot să ajungă la tine mai ușor dacă apelezi la creativitate, la acele activități pe care le faci natural, spontan și cu pasiune, dacă îmbini utilul cu plăcutul. Fii pe fază la felul în care reacționează sau procedează un copil, ai putea învăța ceva din asta!

Citește și Horoscopul lunii mai 2018.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...