Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018. Taurii au nevoie de nervi tari

Publicat: 17/05/2018 | 20:00
Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018. Taurii au nevoie de nervi tari

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 mai 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 21 – 27 mai 2018 se numără și cea a nativilor din zodia Taur, care vor fi nevoiți să reziste la stres și la emoții și să aibă nervii tari.

Astrologul Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul săptâmânal pentru perioada 21-27 mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 mai 2018

Cuvântul cheie al acestei săptămâni este echipa. Caută ca în tot ceea ce faci să colaborezi mai mult, să stabilești relații, să delegi din atribuții, să fii flexibil la sugestii și să respecți punctul de vedere al celor cu care lucrezi! O schimbare de mentalitate este bine venită, mai ales că ai șansa de a intra în contact cu persoane mult diferite față de tine!

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 mai 2018

Încearcă să îți menții nervii tari pentru această săptămână în care pare că ești într-un carusel emoțional – multe răsturnări de situație, multe încercări prin care trebuie să treci sau situații limită. Familia este lângă tine ca să te susțină, dar pentru a beneficia de un ajutor total, ia în calcul și părerea sau sfatul lor și nu fi orgolios!

Horoscop săptămânal Gemeni; 21 – 27 mai 2018

Negocierile legate de un proiect sau de angajarea într-un nou loc de muncă sunt pe cale să se finalizeze. Asigură-te că ai arătat cine ești cu adevărat și că ți se valorifică corect talentele, altfel ai să fii nemulțumit de propunerea care ți se face. Din punct de vedere relațional, ia decizii împreună cu partenerul de viață – unul este mai cerebral, celălalt mai intuitiv. Faceți echipă bună!

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 mai 2018

Nu lăsa să se aglomereze pe sfârșitul săptămânii treaba pe care ai putea să o desfășori progresiv, deoarece este posibil să ajungi în criză de timp! Organizează-te mai bine, fii punctual, responsabil cu cei față de care ți-ai luat un angajament și serios! Roadele muncii de acum se vor vedea în foarte scurt timp, așa că urmărește-ți interesul!

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 mai 2018

Contrar opiniei celor din jur, în cazul tău, cioara de pe gard îți poate aduce mai multe beneficii decât vrabia din mână, așa că ascultă de primul impuls și riscă dacă așa îți dictează inima! Ai ocazia de a experimenta o situație de viață transformatoare, care își va pune amprenta pe traiectoria ta mult timp de acum încolo.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 mai 2018

Deși planeta ce te guvernează, Mercur, se află în Taur și te determină să fii mai atent la planul carierei și la felul în care îți câștigi banii, îți dorești să te și distrezi, să îți oferi mici plăceri, chiar dacă sunt costisitoare, să te plimbi. Dozează-ți energia într-un mod inteligent și eficient, echilibrând balanța dintre cele două! Totodată, este o săptămână benefică planurilor făcute în gașcă și a întâlnirii unor vechi prieteni!

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 mai 2018

Soarele activează în această săptămână casa străinătății, așa că așteaptă-te la vești ce vin de departe, la călătorii sau la planuri de vacanță, la deblocarea unor proiecte ce au legătură cu persoane de altă naționalitate. Ingresul planetei ce îți guvernează zodia, Venus, în Rac, te ajută să percepi mai bine emoțiile celor din jur, să fii mai empatic, mai deschis sufletește, dar și mai sensibil. Petrece mai mult timp alături de familie, de partener, copii sau cei dragi!

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 mai 2018

Ești foarte libertin în această perioadă și gata de a-ți apăra dorințele în fața celor care nu te înțeleg, încât ai putea fi perceput ușor ca un rebel! Fii atent la modul în care pui problema! Soarele luminează sectorul câștigurilor financiare, semn că te poți achita onorabil de o datorie, că îți poți recupera o sumă de bani, că urmează să fii recompensat pentru eforturile depuse ori că o să ai parte de un câștig la care nu sperai!

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 mai 2018

Opoziția dintre planeta ce te guvernează, Jupiter și Mercur sugerează că în această săptămână ești predispus la unele tensiuni în relația de cuplu. O decizie ce vă privește pe amândoi trebuie luată, iar în funcție de felul în care gândiți, ea va veni mai repede sau mai târziu, armonios sau cu scântei. Dacă ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul și dacă aveți o viziune comună a ceea ce vă doriți de la viitor … ai să descoperi în următoarea perioadă!

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 mai 2018

Venus, planeta iubirii, tranzitează în această perioadă casa cuplului și a căsătoriei, ceea ce îți conferă șansa de a cunoaște pe cineva, de a te îndrăgosti sau de a aduce mai mult romantism, armonie și înțelegere în relația din care faci parte. Totodată, este posibil să legi un parteneriat cu o persoană care îți va aduce beneficii pe termen lung. Urmărește oportunitățile ce apar acum la orizont!

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 mai 2018

Marte, planeta acțiunii, se află în semnul tău astrologic, ceea ce îți conferă mai multă energie, determinare, dorință de a face lucruri sau de a iniția proiecte personale! Folosește această energie într-un sens cât mai eficient și pentru scopuri cât mai palpabile și realiste! Totodată, aspectele pozitive pe care le face Soarele în harta ta arată o perioadă în care să comunici mai bine cu persoana iubită, în care să luați decizii împreună și în care să lămuriți situațiile cu care nu erați de acord.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 mai 2018

Pune accent în această săptămână pe relația cu membrii familiei, mai ales cu aceia care au nevoie de tine sau față de care trebuie să îți asumi anumite responsabilități. Banii pot să ajungă la tine mai ușor dacă apelezi la creativitate, la acele activități pe care le faci natural, spontan și cu pasiune, dacă îmbini utilul cu plăcutul. Fii pe fază la felul în care reacționează sau procedează un copil, ai putea învăța ceva din asta!

Citește și Horoscopul lunii mai 2018.

Citește și...