Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie 2018. Racii iau decizii radicale în viața sentimentală

Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie 2018. Racii iau decizii radicale în viața sentimentală

De: Cancan 22/06/2018 | 10:38
Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie 2018. Racii iau decizii radicale în viața sentimentală
Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie 2018. Racii iau decizii radicale în viața sentimentală

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 25 iunie – 1 iulie 2018 se numără și cea a Racilor care vor fi dispuși să pună punct unei relații de dragoste.

Aspectele importante ale săptămânii sunt retrogradarea planetei Marte prin zodia Vărsător și Luna Plină în semnul Capricornului. Planeta Marte, planeta acțiunii, își începe mersul retrograd prin zodia Vărsător începând din data de 26 iunie și cere, la modul general, să ne reevaluam modul în care folosim energia pentru a ne atinge scopurile și idealurile. Pe de altă parte, ne seacă de energie și ne îndeamnă la mai multă odihnă. Retrogradarea prin Vărsător aduce controverse, situații iraționale, comportamente contrare, ne stimulează să facem lucrurile pe dos, și ne poate aduce obstacole în calea realizărilor.

Pe de altă parte, Luna Plină formată în zodia Capricorn, în data de 28 iunie, va aduce încheierea unei etape și culegerea roadelor, însă va fi un aspect mai puțin încărcat de oportunități atât din cauza retrogradării lui Marte, dar mai ales a lui Saturn, planeta Învățător, care se află încă în mers invers prin aceași zodie a Capricornului, zodie pe care, de altfel o și guvernează. Atunci când o planetă retrogradează, cu toate că este o perioadă mai dificilă, scopul ei este unul bun și anume de a se întoarce pentru a ne ajuta să rezolvăm sau să învățăm ceea ce nu am reușit pe mersul său direct.

Horoscop săptămânal Berbec: 25 iunie – 1 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec se anunță o săptămână cu multe încercări grele, obstacole, întârzieri, amânări, în special pe casa proiectelor și a planurilor pe termen lung, aspect susținut puternic de retrogradarea planetei Marte, care este întocmai guvernatorul lor. Luna Plină le va aduce o rază de lumină în sectorul profesional, însă nu suficient de puternică încât să-și (re)construiască reputația și imaginea socială. Horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec îi îndeamnă pe nativi să-și revizuiască acțiunile pentru a reuși să-și consolideze statutul profesional și să nu facă schimbări de carieră.

Horoscop săptămânal Taur: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină activează sectorul călătoriilor, al studiilor și al principiilor de viață, însă cei născuți în zodia Taur, ca urmare a retrogradării planetelor Marte și Saturn, nu trebuie să se aștepte la plimbări sau oportunități în aceste domenii, ci mai degrabă la întârzieri și amânări legate de deplasări, cu atât mai mult cu cât au legătură cu sectorul profesional, sector unde retrogradează Marte. Totodată, legătura cu persoanele din străinătate va deveni dificilă. Horoscopul săptămânal îi îndeamnă pe nativii Taur să-și revizuiască atitudinea față de locul de muncă și să facă o reeevaluare a colaborărilor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 iunie – 1 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Gemeni se anunță o săptămână cu impact puternic în sectorul financiar. Dacă Luna Plină le aduce oportunitatea de a intra în posesia unei moșteniri, de a lua un credit sau, cel puțin, de a face demersurile necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani, retrogradarea lui Marte și Saturn le va împiedica aceste acțiuni, dar nu în sensul că nu vor avea sorți de izbândă nicând, ci în sensul de responsabilizare cu privire la capitolul banilor. Horoscopul săptămânal pentru zodia Gemeni îi îndeamnă pe nativi să-și reevalueze situația financiară și să-și gestioneze cu mai multă prudență banii.

Horoscop săptămânal Rac: 25 iunie – 1 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Rac urmează o săptămână cu puternic impact emoțional. Luna Plină le cere încheierea unui capitol legat de o relație, aspectul formându-se întocmai pe casa mariajului și a parteneriatelor, însă nu le aduce noi oportunități, ci îi îndeamnă să învețe lecții și să-și reevalueze situația sentimentală. Aspectele sunt întărite de Saturn retrograd pe casa relațiilor și de Marte, alături de Jupiter, marele benefic, ambele retrograde pe casa iubirii. Nativii Rac vor întâmpina blocaje în dragoste de natură să le schimbe percepția și sentimentele, vor lua decizii radicale și vor pune punct unei relații, chiar unei căsătorii.

Horoscop săptămânal Leu: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină activează casa muncii și a sănătății, întocmai sectoarele unde Saturn este retrograd, iar cei născuți în zodia Leu vor avea de furcă la aceste capitole. Se vor confrunta cu probleme de sănătate de natură să le împiedice desfășurarea zilnică a activităților, iar retrogradarea lui Marte în zona parteneriatelor face mult mai dificilă relația cu colegii de muncă și asociații. Horoscopul săptămânal le cere nativilor să nu se panicheze, ci să dea conotații pozitive contextului astral creat de retrogradări. Este momentul să-și facă investigații medicale amănunțite și să-și reevalueze situația profesională.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină se formează în sectorul iubirii, însă cei născuți în zodia Fecioară nu se vor bucura de oportunități prea mari la acest capitol. Chiar dacă Venus, planeta iubirii, a fost de partea lor până acum, Saturn este retrograd întocmai pe sectorul sentimental. Nativii Fecioară vor întâmpina blocaje și obstacole în relația de cuplu, iar cei singuri sau care sunt la începutul unei relații vor simți că idila nu se leagă. Vor fi forțați de aspectele astrale să-și reevalueze sentimentele și poziția vizavi de partener, dar și față de copii, acolo unde este cazul, iar în anumite situații poate interveni chiar și o ruptură, o despărțire bruscă de partener.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 iunie – 1 iulie 2018

Se anunță o săptămână intensă în plan personal pentru cei născuți în zodia Balanță. Luna Plină le aduce acțiune în sectorul familiei și al locuinței, iar retrogradarea lui Saturn întocmai pe acest sector le aduce piedici și obstacole în demararea oricăror acțiuni. Totodată, pot avea loc discuții în contradictoriu și reproșuri din partea membrilor familiei și vor fi forțați de contextul astral să depășească niște blocaje pe care le au cu rudele. Marte retrogradează în casa mariajului, în sectorul sentimental, iar horoscopul săptămânal îi sfătuiește pe nativii Balanță să nu ia decizii radicale cu privire la familie sau la partener.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină va activa casa comunicării, a deplasărilor și a relațiilor cu rudele și prietenii, întocmai domeniile unde Saturn este retrograd, prin urmare cei născuți în zodia Scorpion pot întâmpina blocaje în dialogul cu cei apropiați, pot amâna sau anula o vacanță, dar pot avea și greutăți și captarea informațiilor, a mesajelor venite de la distanță, și în procesul de învățare și memorare. Cei care au de dat interviuri și teste, dacă nu este obligatorii, este recomandat să și le amâne. Retrogradarea planetei Marte, întocmai guvernatorul Scorpionilor, îi va foța pe nativi să-și reevalueze relația cu membrii familiei și le va aduce acțiune la locul de muncă, sarcini de îndeplinit și multe ore suplimentare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină vine cu oportunități la capitolul banilor obținuți din muncă proprie, segment pe care, însă, Saturn este retrograt și va bloca, amâna sau întârzia niște încasări. Nativii Săgetător nu trebuie să se impacienteze, ci trebuie să caute să-și reevalueze relațiile cu colaboratorii și partenerii. Retrogradarea lui Marte le aduce celor născuți în zodia Săgetător probleme de comunicare cu partenerul de cuplu sau, acolo unde este cazul, cu copiii. Nici relația cu rudele nu va fi una foarte bună, fiind foarte probabil să apară discuții în contradictoriu ca urmare a unor deplasări, călătorii amânate sau anulate. Nu este un moment prielnic pentru studiu, pentru acumulare de informații, nativii Săgetător concentrându-se cu greu.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 iunie – 1 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor trece printr-o săptămână cu multe încercări, care-i va zgudui profund, însă îi va stimula să-și îndrepte greșelile. Luna Plină formată în semnul lor și retrogradarea lui Saturn, în același semn al Capricornului, acolo unde se află din nou dupa aproape 28 de ani, au un impact puternic, care nu poate fi trecut cu vederea. Cu toate că Saturn este acasă, este în semnul pe care-l guvernează, nativii Capricorn vor fi forțați astral să-și reevalueze relațiile, indiferent de natura acestora, însă cu precădere pe cele de cuplu, acolo unde deja tensiunile sunt instalate. Vor lua decizii radicale și definitive la Lună Plină, chiar dacă, în anumite cazuri, vor fi aplicate cu întârziere, iar roadele culese nu vor fi tocmai ceea ce ei se așteptau. Pe de altă parte, cu Marte retrograd pe casa banilor, nativii Capricorn sunt sfătuiți să nu facă cheltuieli masive și să nu investească în proiecte noi.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 iunie – 1 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător vor traversa o săptămână a reevaluărilor personale. Luna Plină, în contextul retrogradării lui Saturn, le aduce stări de interiorizare, de izolare și multe frământări la nivelul subconștientului. Nativii Vărsător se vor retrage departe de tot și toate și vor reflecta la propria viață, la propriile decizii și vor căuta soluții să iasă din impas. Aspectul va fi susținut și de Marte retrograd pe casa personalității care va părea că-i închide într-o carapace, însă o carapace cu multe oglinzi în care vor fi nevoiți să se privească, fără a putea acționa. Horoscopul săptămânal pentru zodia Vărsător în îndeamnă la odihnă suplimentară, deoarece sunt predispuși epuizării fizice și psihice.

Horoscop săptămânal Pești: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină le aduce oportunități de a cunoaște persoane noi cu care să inițieze proiecte pe termen lung, dar poate fi vorba și despre culegerea roadelor dintr-un proiect în care s-au implicat alături de prieteni. Însă, toate aceste aspecte vor fi mult întârziate sau chiar anulate de retrogradarea lui Saturn. Acompaniat de Marte retrograd pe casa subconștientului, aspectul îi va degermina pe nativii Pești să se retragă, să se izoleze și să facă o reevaluare a tuturor celor care fac parte din anturajul lor. Horoscopul săptămânal pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să nu facă cheltuieli majore, să nu inițieze acțiuni financiare importante sau să investească în proiecte noi.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți lei costă cel mai IEFTIN cozonac din România. Poate fi cumpărat din Carrefour
Câți lei costă cel mai IEFTIN cozonac din România. Poate fi cumpărat din Carrefour
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul înconjurător
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la un pas să-și piardă viața:
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale
Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...