Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie 2018. Racii iau decizii radicale în viața sentimentală

Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie 2018. Racii iau decizii radicale în viața sentimentală

De: Cancan 22/06/2018 | 10:38
Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie 2018. Racii iau decizii radicale în viața sentimentală
Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie 2018. Racii iau decizii radicale în viața sentimentală

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 25 iunie – 1 iulie 2018 se numără și cea a Racilor care vor fi dispuși să pună punct unei relații de dragoste.

Aspectele importante ale săptămânii sunt retrogradarea planetei Marte prin zodia Vărsător și Luna Plină în semnul Capricornului. Planeta Marte, planeta acțiunii, își începe mersul retrograd prin zodia Vărsător începând din data de 26 iunie și cere, la modul general, să ne reevaluam modul în care folosim energia pentru a ne atinge scopurile și idealurile. Pe de altă parte, ne seacă de energie și ne îndeamnă la mai multă odihnă. Retrogradarea prin Vărsător aduce controverse, situații iraționale, comportamente contrare, ne stimulează să facem lucrurile pe dos, și ne poate aduce obstacole în calea realizărilor.

Pe de altă parte, Luna Plină formată în zodia Capricorn, în data de 28 iunie, va aduce încheierea unei etape și culegerea roadelor, însă va fi un aspect mai puțin încărcat de oportunități atât din cauza retrogradării lui Marte, dar mai ales a lui Saturn, planeta Învățător, care se află încă în mers invers prin aceași zodie a Capricornului, zodie pe care, de altfel o și guvernează. Atunci când o planetă retrogradează, cu toate că este o perioadă mai dificilă, scopul ei este unul bun și anume de a se întoarce pentru a ne ajuta să rezolvăm sau să învățăm ceea ce nu am reușit pe mersul său direct.

Horoscop săptămânal Berbec: 25 iunie – 1 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec se anunță o săptămână cu multe încercări grele, obstacole, întârzieri, amânări, în special pe casa proiectelor și a planurilor pe termen lung, aspect susținut puternic de retrogradarea planetei Marte, care este întocmai guvernatorul lor. Luna Plină le va aduce o rază de lumină în sectorul profesional, însă nu suficient de puternică încât să-și (re)construiască reputația și imaginea socială. Horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec îi îndeamnă pe nativi să-și revizuiască acțiunile pentru a reuși să-și consolideze statutul profesional și să nu facă schimbări de carieră.

Horoscop săptămânal Taur: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină activează sectorul călătoriilor, al studiilor și al principiilor de viață, însă cei născuți în zodia Taur, ca urmare a retrogradării planetelor Marte și Saturn, nu trebuie să se aștepte la plimbări sau oportunități în aceste domenii, ci mai degrabă la întârzieri și amânări legate de deplasări, cu atât mai mult cu cât au legătură cu sectorul profesional, sector unde retrogradează Marte. Totodată, legătura cu persoanele din străinătate va deveni dificilă. Horoscopul săptămânal îi îndeamnă pe nativii Taur să-și revizuiască atitudinea față de locul de muncă și să facă o reeevaluare a colaborărilor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 iunie – 1 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Gemeni se anunță o săptămână cu impact puternic în sectorul financiar. Dacă Luna Plină le aduce oportunitatea de a intra în posesia unei moșteniri, de a lua un credit sau, cel puțin, de a face demersurile necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani, retrogradarea lui Marte și Saturn le va împiedica aceste acțiuni, dar nu în sensul că nu vor avea sorți de izbândă nicând, ci în sensul de responsabilizare cu privire la capitolul banilor. Horoscopul săptămânal pentru zodia Gemeni îi îndeamnă pe nativi să-și reevalueze situația financiară și să-și gestioneze cu mai multă prudență banii.

Horoscop săptămânal Rac: 25 iunie – 1 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Rac urmează o săptămână cu puternic impact emoțional. Luna Plină le cere încheierea unui capitol legat de o relație, aspectul formându-se întocmai pe casa mariajului și a parteneriatelor, însă nu le aduce noi oportunități, ci îi îndeamnă să învețe lecții și să-și reevalueze situația sentimentală. Aspectele sunt întărite de Saturn retrograd pe casa relațiilor și de Marte, alături de Jupiter, marele benefic, ambele retrograde pe casa iubirii. Nativii Rac vor întâmpina blocaje în dragoste de natură să le schimbe percepția și sentimentele, vor lua decizii radicale și vor pune punct unei relații, chiar unei căsătorii.

Horoscop săptămânal Leu: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină activează casa muncii și a sănătății, întocmai sectoarele unde Saturn este retrograd, iar cei născuți în zodia Leu vor avea de furcă la aceste capitole. Se vor confrunta cu probleme de sănătate de natură să le împiedice desfășurarea zilnică a activităților, iar retrogradarea lui Marte în zona parteneriatelor face mult mai dificilă relația cu colegii de muncă și asociații. Horoscopul săptămânal le cere nativilor să nu se panicheze, ci să dea conotații pozitive contextului astral creat de retrogradări. Este momentul să-și facă investigații medicale amănunțite și să-și reevalueze situația profesională.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină se formează în sectorul iubirii, însă cei născuți în zodia Fecioară nu se vor bucura de oportunități prea mari la acest capitol. Chiar dacă Venus, planeta iubirii, a fost de partea lor până acum, Saturn este retrograd întocmai pe sectorul sentimental. Nativii Fecioară vor întâmpina blocaje și obstacole în relația de cuplu, iar cei singuri sau care sunt la începutul unei relații vor simți că idila nu se leagă. Vor fi forțați de aspectele astrale să-și reevalueze sentimentele și poziția vizavi de partener, dar și față de copii, acolo unde este cazul, iar în anumite situații poate interveni chiar și o ruptură, o despărțire bruscă de partener.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 iunie – 1 iulie 2018

Se anunță o săptămână intensă în plan personal pentru cei născuți în zodia Balanță. Luna Plină le aduce acțiune în sectorul familiei și al locuinței, iar retrogradarea lui Saturn întocmai pe acest sector le aduce piedici și obstacole în demararea oricăror acțiuni. Totodată, pot avea loc discuții în contradictoriu și reproșuri din partea membrilor familiei și vor fi forțați de contextul astral să depășească niște blocaje pe care le au cu rudele. Marte retrogradează în casa mariajului, în sectorul sentimental, iar horoscopul săptămânal îi sfătuiește pe nativii Balanță să nu ia decizii radicale cu privire la familie sau la partener.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină va activa casa comunicării, a deplasărilor și a relațiilor cu rudele și prietenii, întocmai domeniile unde Saturn este retrograd, prin urmare cei născuți în zodia Scorpion pot întâmpina blocaje în dialogul cu cei apropiați, pot amâna sau anula o vacanță, dar pot avea și greutăți și captarea informațiilor, a mesajelor venite de la distanță, și în procesul de învățare și memorare. Cei care au de dat interviuri și teste, dacă nu este obligatorii, este recomandat să și le amâne. Retrogradarea planetei Marte, întocmai guvernatorul Scorpionilor, îi va foța pe nativi să-și reevalueze relația cu membrii familiei și le va aduce acțiune la locul de muncă, sarcini de îndeplinit și multe ore suplimentare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină vine cu oportunități la capitolul banilor obținuți din muncă proprie, segment pe care, însă, Saturn este retrograt și va bloca, amâna sau întârzia niște încasări. Nativii Săgetător nu trebuie să se impacienteze, ci trebuie să caute să-și reevalueze relațiile cu colaboratorii și partenerii. Retrogradarea lui Marte le aduce celor născuți în zodia Săgetător probleme de comunicare cu partenerul de cuplu sau, acolo unde este cazul, cu copiii. Nici relația cu rudele nu va fi una foarte bună, fiind foarte probabil să apară discuții în contradictoriu ca urmare a unor deplasări, călătorii amânate sau anulate. Nu este un moment prielnic pentru studiu, pentru acumulare de informații, nativii Săgetător concentrându-se cu greu.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 iunie – 1 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor trece printr-o săptămână cu multe încercări, care-i va zgudui profund, însă îi va stimula să-și îndrepte greșelile. Luna Plină formată în semnul lor și retrogradarea lui Saturn, în același semn al Capricornului, acolo unde se află din nou dupa aproape 28 de ani, au un impact puternic, care nu poate fi trecut cu vederea. Cu toate că Saturn este acasă, este în semnul pe care-l guvernează, nativii Capricorn vor fi forțați astral să-și reevalueze relațiile, indiferent de natura acestora, însă cu precădere pe cele de cuplu, acolo unde deja tensiunile sunt instalate. Vor lua decizii radicale și definitive la Lună Plină, chiar dacă, în anumite cazuri, vor fi aplicate cu întârziere, iar roadele culese nu vor fi tocmai ceea ce ei se așteptau. Pe de altă parte, cu Marte retrograd pe casa banilor, nativii Capricorn sunt sfătuiți să nu facă cheltuieli masive și să nu investească în proiecte noi.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 iunie – 1 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător vor traversa o săptămână a reevaluărilor personale. Luna Plină, în contextul retrogradării lui Saturn, le aduce stări de interiorizare, de izolare și multe frământări la nivelul subconștientului. Nativii Vărsător se vor retrage departe de tot și toate și vor reflecta la propria viață, la propriile decizii și vor căuta soluții să iasă din impas. Aspectul va fi susținut și de Marte retrograd pe casa personalității care va părea că-i închide într-o carapace, însă o carapace cu multe oglinzi în care vor fi nevoiți să se privească, fără a putea acționa. Horoscopul săptămânal pentru zodia Vărsător în îndeamnă la odihnă suplimentară, deoarece sunt predispuși epuizării fizice și psihice.

Horoscop săptămânal Pești: 25 iunie – 1 iulie 2018

Luna Plină le aduce oportunități de a cunoaște persoane noi cu care să inițieze proiecte pe termen lung, dar poate fi vorba și despre culegerea roadelor dintr-un proiect în care s-au implicat alături de prieteni. Însă, toate aceste aspecte vor fi mult întârziate sau chiar anulate de retrogradarea lui Saturn. Acompaniat de Marte retrograd pe casa subconștientului, aspectul îi va degermina pe nativii Pești să se retragă, să se izoleze și să facă o reevaluare a tuturor celor care fac parte din anturajul lor. Horoscopul săptămânal pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să nu facă cheltuieli majore, să nu inițieze acțiuni financiare importante sau să investească în proiecte noi.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...