Acasă » Vedete » Brigitte Năstase a izbucnit în lacrimi la TV! Răspunsul ei când a fost întrebată dacă a fost lovită de soțul său, Ilie Năstase

Brigitte Năstase a izbucnit în lacrimi la TV! Răspunsul ei când a fost întrebată dacă a fost lovită de soțul său, Ilie Năstase

De: Cancan 25/09/2018 | 23:50

Brigitte Năstase a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu motociclistul Cătălin Cazacu în timpul mariajului cu Ilie Năstase. În timpul declarațiilor, fostul model a început să plângă și a spus motivul pentru care a izbucnit în lacrimi. “Pe 29 noiembrie am vrut să mă omor” este una dintre mărturisirile cu care soția lui Ilie Năstase a șocat în cadrul interviului.

Citește și: Brigitte Năstase, călcată de hoți! Individul și-a pus poze pe Facebook cu prada: „Vă rog din suflet să mă ajutați!”

Brigitte a izbucnit în lacrimi la TV! Răspunsul ei când a fost întrebată dacă a fost lovită de soțul său, Ilie Năstase

Invitată în cadrul emisiunii XNS, moderată de Dan Capatos, Brigitte Năstase a vorbit despre căsătoria ei cu fostul tenismen, dar și despre momentele de cumpănă traversate în ultima perioadă. Cu o zi înainte de pronunțarea divorțului de Ilie Năstase, focoasa brunetă a declarat: “Am avut relații intime cu Ilie până în august anul acesta”.

“Da, am fost îndrăgostită de Cătălin. (…). Eu am plecat de acasă în martie. (…). Din dragoste, trimiţi unui bărbat poze (n.r.: poza cu ea goala). Da, m-am îndrăgostit foarte tare de el. Am plecat de acasă în martie. Eu am un apartament pe nordului şi m-am mutat acolo. Cătălin a fost foarte corect, mi-a spus că în chestia asta sunt singură şi că noi nu avem o relaţie cum ar trebui pentru că eu sunt măritată. Eu l-am întrebat înainte ce vrea să fim. Eu eram foarte îndrăgstotiă. Prietenele mele îmi spuneau că sunt un pont pentru el. am pus detectivii pe urma lui. El mă înşela cu alta, am aflat după trei zile. La început mie nu îmi plăcea deloc de el. Nu aveam de unde să-l cunosc. Eu am crezut în el.

Ilie devenise obserdat de Cazacu. (…). Mie îmi vine să plâng, sunt o persoană emotivă; plâng pentru mine, nu pentru cineva anume. (…). Ilie nu a vrut să divorțeze în noiembrie. (…).

Eu am început să mă operez, am început să am o obsesie. Făceam asta când pleca el. Noi, în Timişoara, aveam un cerc comun cu care ieşeam, luasem bilete de 1 mai la mare. În prima zi, a fost ok şi la un moment dat, prietena mea l-a văzut că o pupa pe una pe gât. M-am certat cu el. Seara l-am sunat pe Ilie şi i-am spus că am greşit, am recunoscut relaţia. A venit Ilie a doua zi. Nu am mai vrut să vorbesc cu respectivul. M-a sunat el apoi să îmi spună că l-a ameninţat Ilie că îl distruge, că nu ştiu ce. Am fost amici, dar el şi-a făcut o altă relaţie. Viaţa a mers mai departe aşa aiurea. Era pentru prima dată când întâlnisem altă bărbat. În iunie, am mers undeva unde era şi Cătălin, a fost un scandal foarte mare, nu a fost bine, a povestit Brigitte Năstase în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

La un moment dat, focoasa brunetă a fost întrebată de Dan Capatos: “Te-a lovit, te-a bătut Ilie (n.r.: Ilie Năstase)?”, iar ea a evitat să ofere un răspuns concret, spunând: Nu intru în amănunte. Nu a avut o reacție foarte bună, nu a reacționat bine”.

În cadrul interviului, Brigitte Năstase a mărturisit că problemele în mariajul cu fostul tenismen au început în 2016: “În septembrie, am fost singura la Viena, m-am trezit singură pe un pat de spital…singură, fără persoana care ar fi trebuit să mă susţină. A fost o prietenă cu mine (…).

În momentul în care urcam pe masa de operaţie la Viena, singură, el tăia o panglică aici în Otopeni în ziua în care m-am operat. (…). Mi-am făcut o reevaluare a vieții și mi-am dat seama ca degeaba trăiesc, degeaba muncesc, dar până atunci n-am gândit așa.

Brigitte şi Ilie Năstase au anunțat că divorțează la începutul lunii martie, dar actele au expirat

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, ea a continuat afacerile primului soț.

Brigitte s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. La începutul lunii martie 2018, ei au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că ei nu s-au prezentat, iar actele au expirat. În trecut, fostul tenismen a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Ei au anunţat separarea în prag de Valentine’s Day în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie. Amalia și Ilie Năstase au împreună doi copii.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ce BILEȚEL a lăsat un maturător din Vaslui, în parbrizul mașinii, unui șofer care a parcat neregulamentar: „Amendă 50 de bani. Motiv:”
Ce BILEȚEL a lăsat un maturător din Vaslui, în parbrizul mașinii, unui șofer care a...
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”....
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a oprit o catastrofă. Un oraș întreg ar fi fost șters de pe hartă
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a...
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate fi uriaș. Un ou se vinde și cu 100 de lei, iar cererea este uriașă
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate...
Se schimbă legea în ROMÂNIA. S-au anunțat NOILE REGULI pentru vechimea în muncă
Se schimbă legea în ROMÂNIA. S-au anunțat NOILE REGULI pentru vechimea în muncă
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja pe card
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja...
Mare surprize la Chefi la cuțite. Puțini se mai așteptau la așa ceva
Mare surprize la Chefi la cuțite. Puțini se mai așteptau la așa ceva
Cum arată acest bărbat la 61 de ani, de fapt. „TINERELUL” susține că a păcălit procesul de îmbătrânire
Cum arată acest bărbat la 61 de ani, de fapt. „TINERELUL” susține că a păcălit...
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu Nilă
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea,...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Daniela Crudu, în culmea fericirii. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos în prima zi de Paște. Prima poză cu bebelușul
Daniela Crudu, în culmea fericirii. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos în prima zi...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...