Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018.  Scorpionii sunt creativi

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018.  Scorpionii sunt creativi

De: Cancan 19/10/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018.  Scorpionii sunt creativi
Horoscop zilnic Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion dau dovadă de o doză mare de creativitate și talent.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se pot lăsa frământați de o serie de gânduri, rememorări ale unor întâmplări recente, amintiri, evenimente care au avut un puternic impact la un moment dat asupra nativilor și pe care acum simt să le aducă în prezent pentru a le confrunta. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să se vindece de emoțiile care le fac rău și le încetinesc evoluția spirituală.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur au parte de o zi frumoasă pe care o petrec în compania prietenilor, a rudelor, a cunoștințelor cu care au ceva în comun. Nativii se vor simți în largul lor, vor vi veseli, energici și bine dispuși. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează asupra unor posibile discuții în contradictoriu cu rudele mai în vârstă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2018

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să fie aplaudați, atât la propriu, cât și la figurat. O serie de nativi vor culege roadele muncii din ultima perioadă, în timp ce alții pot vorbi în public și pot contribui la schimbarea unor opinii de grup. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a se face remarcați în societate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac nu sunt ămpăcați cu niște decizii sau acțiuni desfășurate recent. Nativii vor căuta să-și îndrepte atenția asupa altor sectoare de viață pentru a nu se lăsa măcinați de o vină pe care și-o autoinduc. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere acestora să fie mai indulgenți cu ei înșiși și să nu se pună singuri la zid.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să primească o sumă de bani, mici câștiguri, noroace materiale, comisioane provenite din activități recente. Nativii pot înlesni un schimb comercial, pot favoriza o tranzacție financiară și în urma acestor acțiuni să primească un procent. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și pună deoparte bonusul pentru mai târziu. Nu vor fi în fiecare zi la fel de norocoși!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 OCTOMBRIE 2018. TAURII ÎȘI SCHIMBĂ ATITUDINEA FAȚĂ DE CEI DIN JUR

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară fac tot ce le stă în putință pentru a se împăca cu o persoană dragă, un prieten, o rudă sau chiar un asociat. Demersurile nativilor în acest sens vor fi sprijinite de contextul astral și ar trebui să nu dea înapoi, chiar dacă acesta va fi primul impuls. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a se reîntâlni cu vechi colegi de studiu sau de muncă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor reuși astăzi să se relaxeze după o perioadă extrem de încărcată și tensionată. Nativii vor observa ameliorarea unor probleme de sănătate cu care s-au confruntat în ultimul timp, însă horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu se extenueze văzând că se simt mai binbe și să nu facă niciun fel de abuz.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion traversează o perioadă în care creativitatea este la cote înalte și sunt sfătuiți să-și pună în practică talentul cu care sunt înzestrați. Nativii care lucrează în zona artistică se vor bucura de o serie de avantaje, de aprecierea celor din jur și recunoașterea meritelor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe aceștia să aibă mai mult curaj să se manifeste artistic și să iasă în față fără teamă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2018. BERBECII POT AVEA PROBLEME DE SĂNĂTATE

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător preferă să-și petreacă timpul în compania celor dragi și aleg să se odihnească, să rămână în confortul căminului pentru a se relaxa pe deplin. Nativii vor avea o stare de moleșeală, însă plăcută și nicidecum bolnăvicioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce unele comentarii răutăcioase și ironice din partea membrilor familiei, însă trebuie să le ignore. Ei știu mai bine că nevoia de odihnă nu este compatibilă cu lenea de care sunt acuzați!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn se forțează să ajungă la un consens cu un vecin, o rudă îndepărtată sau o persoană cunoscută de curând, dar care tinde să se implice cam mult în viața acestora. Nativii simt nevoia de a se distanța de persoanele sâcâitoare și obositoare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să nu se lase prinși în capcana dialogului interminabil și să aibă curaj să pună punct discuției atunci când simt că nu mai rezistă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt binedispuși astăzi și au energia necesară pentru a se implica în niște calcule, analize financiare, în urma cărora să reușească depistarea unor nereguli. Nativii nu vor fi nici supărați și nici dezamăgiți, ci din contră, se vor bucura de reușita lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă responsabilitate în cheltuirea banilor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au șansa de a se relaxa astăzi, fie în compania familiei, fie doar în brațele partenerului de cuplu. Nu sunt excluse micile excursii în apropiere sau deplasările la rude, în locuri dragi lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește fie atenți la drum și să se asigure că au tot ce le trebuie în bagaj.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...