Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018.  Taurii devin mai sociabili

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018.  Taurii devin mai sociabili

De: Cancan 20/10/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018.  Taurii devin mai sociabili
Horoscop zilnic Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018 – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Taur au ocazia să socializeze mai mult.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec își fac niște planuri ușor nerealiste pentru viitor. Nativii, hotărâți cu orice chip să-și îmbunătățească viața, își vor trasa niște direcții greu de urmat și sunt sfătuiți să nu-și pună prea multe speranțe în aceste iluzii pentru a nu fi deprimați ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să caute cu adevărat în sinea lor ceea ce nu-i împlinește și abia apoi, după ce exclud obstacolul, să caute să avanseze și să depășească ceea ce-i inhibă și reprimă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să cunoască astăzi persoane noi, interesante, care să-i incite și să-i facă să-și dorească mai mult de la viață. Nativii nu trebuie să evite contextele cu care nu sunt familiarizați crezând că nu se vor simți bine. Acestea se pot dovedi ulterior a fi fost un adevărat izvor de inspirație pentru evoluția lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur sfătuiește să fie mai sociabili și cooperanți cu cei din jurul lor, mai ales dacă au scopuri comune.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se simt mândri pentru o realizare și devin ușor orgolioși și aroganți cu cei din jur. Comunicarea tinde să fie bună, însă cu o tentă agresivă și cu o încărcătură emoțională puternică manifestată necorespunzător. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să coboare de pe piedestal și să-și aștepte laurii având picioarele bine ancorante în pământ.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 OCTOMBRIE 2018. TAURII ÎȘI SCHIMBĂ ATITUDINEA FAȚĂ DE CEI DIN JUR

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac dau dovadă de o capacitate artistică și creativă deosebită și scot la iveală un talent ascuns despre care nici ei nu știau că există. Nativii sunt sensibili, se emoționează ușor și tind să se atașeze de lucruri și oameni pentru a se simți în siguranță. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să caute să aducă îmbunătățiri artistice domeniului profesional în care-și exercită meseria.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au șansa de a rezolva niște demersuri financiare. Nativii pot primi un împrumut, o sponsorizare, un avantaj material care să-i ajute să se pună pe picioare, să se redreseze din acest punct de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să nu facă investiții majore în această perioadă, iar conflictele posibile să le soluționeze pe cale amiabilă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se pot folosi de comunicare și de capacitatea de a-i înțelege pe ceilalți pentru a se pune într-o lumină bună. Nativii tind să fie mai sentimentali decât de obicei, să treacă cu vederea multe neplăceri și renunță la spiritul critic care i-a caracterizat în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia de a consolida o relație de prietenie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de o situație care are legătură cu locul de muncă. Cei care lucrează astăzi pot intra în conflict cu colegii, iar ceilalți pot primi o veste neoficială legată de job care să-i deprime, să le strice buna dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu plece urechea la tot felul de zvonuri. Contextul astral le este favorabil din acest punct de vedere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a duce la extrem multe dintre trăirile avute și acest aspect s-ar putea să nu le fie neapărat favorabil. Către seară ar putea apărea tensiuni în relația de cuplu și ar face bine să le aplaneze prin dialog, cu atât mai mult cu cât sunt foarte vorbăreți în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să lase deoparte planurile fanteziste. Acestea nu pot naște decât frustrări ulterioare.

VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2018

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia pot purta un dialog interesant cu cineva din familie și în urma acestei conversații să-și schimbe niște idei, o viziune asupra unui eveniment petrecut sau care urmează să se petreacă. Nativii dau dovadă de o capacitate de înțelegere și acceptare care-i poate ajuta să-și pună ordine în viață. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să petreacă mai mult timp în compania persoanelor în vârstă. Aceștia pot deveni adevărați mentori.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot pleca într-o scurtă deplasare la rude sau la prieteni, însă poate fi vorba și despre o excursie alături de familie în afara orașului. Nativii sunt sfătuiți să fie atenți la comunicare și să nu lase comentariile acide ale celor din jur să le strice buna dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să petreacă timp de calitate alături de cei dragi și să consolideze niște relații.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să se întâlnească cu niște prieteni, cunoștințe mai vechi pe care nu le-au mai văzut de ceva vreme. Dialogurile avute pot aduce surprize în calea nativilor și pot afla secrete sau evenimente desfășurate fără ca aceștia să fie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu facă prea multe dezvăluiri, mai ales dacă este vorba de dezvăluiri intime, legate de viața personală.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au șansa de a cunoaște astăzi o persoană care să le trezească interesul și nu vorbim doar din punct de vedere sentimental. Nativii pot empatiza peste măsură cu aceasta și vor avea ocazia să lege o prietenie frumoasă, mai ales dacă nu se află într-o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le crează un context astral benefic relaxării. O serie de nativi se pot dedica activităților sportive, distractive.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cât de sărac a fost Jador când era mic: „Am stat la o casă făcută din paie și lut. Nu am avut ce mânca”
Cât de sărac a fost Jador când era mic: „Am stat la o casă făcută...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...