Acasă » Știri » Loteria Bonurilor Fiscale. Duminică vor fi organizate două extrageri

Loteria Bonurilor Fiscale. Duminică vor fi organizate două extrageri

De: Cristian Lisandru 20/10/2018 | 22:56
Loteria Bonurilor Fiscale. Duminică vor fi organizate două extrageri
Loteria Bonurilor Fiscale. Duminică vor fi organizate două extrageri

Loteria Bonurilor Fiscale. Duminică vor fi organizate două extrageri – Duminică, 21 octombrie, vor fi organizate două extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 30 septembrie 2018 este programată duminică, 21 octombrie 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 21 octombrie a.c., va fi organizată prima etapă. Aceasta va consta în extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare.

Înregistrarea extragerii Loteriei bonurilor fiscale va fi difuzată pe TVR1, începând cu ora 23:00. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere. Astfel vor fi determinate maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea va avea două etape:

  •  – În prima etapă, va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 30.
  •  – În cea de-a doua etapă, vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: LOTERIA BONURILOR FISCALE. CARE SUNT NOROCOȘII DUPĂ EXTRAGEREA DE PAȘTE

Loteria Bonurilor Fiscale. Lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună:

  •  – bonurile fiscale (în original)
  •  – copia actului de identitate
  •  – o cerere – la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Loteria Bonurilor Fiscale. Lista bonurilor fiscale prin care au fost revendicate premii la extragerea lunară din 16 septembrie 2018 este disponibilă pe site-ul MFP

Totodată, duminică, 21 octombrie, va fi organizată şi cea de-a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 16 septembrie 2018, la care au participat bonurilor fiscale emise între 1 şi 31 august 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei.

În prima etapă a extragerii lunare au fost desemnate ca fiind câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 21 august 2018, cu o valoare de 60 de lei. După centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 575 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

Lista bonurilor fiscale prin care au fost revendicate premii la extragerea lunară din 16 septembrie 2018 este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale.

CITEȘTE ȘI: O NOUĂ EXTRAGERE PENTRU LOTERIA BONURILOR FISCALE VA AVEA LOC PE 22 APRILIE

Loteria Bonurilor Fiscale. Sistemul informatic joacă un rol important

După eliminarea numărului unic de înregistrare 553, următoarele numere unice de înregistrare rămân neschimbate. Acestea nu pot fi modificate prin decalare, întrucât au fost atribuite la nivel național de sistemul informatic care asigură înregistrarea și identificarea cererilor. În același timp, acest număr se regăsește atât pe copia bonului fiscal eliberată titularului bonului de către unitățile teritoriale ale ANAF, cât și pe cererea depusă pentru revendicarea premiilor.

Înregistrarea celei de-a doua extrageri a Loteriei bonurilor fiscale va fi difuzată pe TVR1, începând cu ora 23:00. Cea de-a doua etapă de selecție a câștigătorilor Loteriei bonurilor fiscale va consta în extragerea cu urnele Loteriei Române a unui număr din intervalul numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 576.

Loteria Bonurilor Fiscale. Direcția Generală Antifraudă va verifica autenticitatea bonurilor

Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul câștigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea câștigător, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător (21). Pentru stabilirea celorlalți câștigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câștigător.

„Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecție se depășește numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (576), următorul număr câștigător din listă este dat de diferența dintre suma determinată prin aplicarea pasului (21) la baza de referință și numărul unic maxim atribuit (576), continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câștigătoare, sunt eliminate din listă. Pentru o corectă și transparentă desfășurare a tragerii, informăm că în situația în care numărul unic de înregistrare care a fost eliminat (numărul 553) va fi extras cu urnele Loteriei Române, extragerea va fi reluată. Totodată, în procesul de aplicare a pasului, numărul 553 nu se ia în considerare, fiind eliminat ca urmare a introducerii unei cereri de revendicare de două ori în aplicația informatică”, se menționează într-un comunicat de presă al Finanțelor.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie.
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Cel mai amenințat oraș din lume. Primul care poate fi distrus nuclear
Cel mai amenințat oraș din lume. Primul care poate fi distrus nuclear
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a părut rău o clipă…”
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...