Loteria Bonurilor Fiscale. Care sunt norocoșii după extragerea de Paște

Publicat: 09/04/2018 | 11:51
Loteria Bonurilor Fiscale. Care sunt norocoșii după extragerea de Paște

Loteria Bonurilor Fiscale a continuat duminică, 8 aprilie 2018, când a fost efectuată extragerea specială de Paște. Au participat bonurile emise între 22 ianuarie și 23 martie 2018, iar cele câștigătoare sunt acelea a căror sumă înscrisă este cuprinsă între 303 și 303,99 lei, emise la data de 1 februarie.    

Potrivit Ministerului Finanțelor, fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, scrie mediafax.ro, citat de evz.ro.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.

Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF. În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare.

Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

Citește și...