Acasă » Știri » Rareș Bogdan se întoarce pe post la Realitatea! Bomba din lumea televiziunii a “explodat” în urmă cu puțin timp

Rareș Bogdan se întoarce pe post la Realitatea! Bomba din lumea televiziunii a “explodat” în urmă cu puțin timp

De: Cancan 24/11/2018 | 19:53
Rareș Bogdan se întoarce pe post la Realitatea! Bomba din lumea televiziunii a “explodat” în urmă cu puțin timp

Bomba din lumea televiziunii a “explodat” în urmă cu puțin timp, iar Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, are toate detaliile. Rareș Bogdan se întoarce la „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, după ce în urmă cu câteva zile fusese suspendat, pe motivul că, marți seara a cerut, în emisiunea lui, demisia directorului Realitatea, Edward Pastia.

UPDATE 20:05 Sa incepem cu culisele… Rares Bogdan se refera la discutia de tip personala care a avut loc intre mine si el. Cealalta latura, e cu regrete, cu scuzele pe care si le-a prezentat colegilor, telespectatorilor. Rares este legat de colegii lui, ei il inteleg. Exista un principiu in mass-media: lupi intre noi, haita cu cei din afara. E normal sa existe conflicte intre noi, dar cand actionezi in mass-media in exterior este normal sa actionam unitar. Au fost lucruri care nu ne-au facut placere. Trebuie sa se intelega insa ca nu se poate juca nimeni cu credibilitatea unei televiziuni ca Realitatea TV. Si domnul Coldea (fostul boss din SRI) a fost in spatele acestei telenovele. Decizia editoriala cu privire la Oreste Teodorescu sau Oana Stanciulescu va ramane aceeasi. Atunci cand un invitat are o agenda personala care intra in zona incorectitudinii si a ilegaluluu, trebuie sa actionam”, a declarat Cozmin Gușă.

Legat de Coldea, si-a folosit informatiile pentru a subjuga oamenii prin santaj. Aceste trompete ale lui Coldea le-am remarcat si in aceasta perioada si le-am urmarit parcursul. Acest incident nefericit din viata Realitatii Tv a fost o oportunitate sa vad cum mai actioneaza trompetele lui Coldea. Noi am aratat insa ca stam uniti“, a adăugat Gușă.

UPDATE 20:03: În urmă cu puțin timp, Rareș Bogdan a confirmat, printr-o postare pe pagina lui de Facebook, faptul că se întoarce la Realitatea TV.

Mulțumesc zecilor de mii de oameni care au scris, au trimis mesaje de încurajare și susținere și m-au determinat să reflectez. Pot fi acuzat de multe – că mă aprind ușor, că nu sunt prea diplomat – dar nu am dorit nicio secundă să aduc vreun deserviciu televiziunii care mi-a oferit o tribună pentru a iubi România așa cum cred eu că este bine și moral.

Publicul Realitatea TV, publicul fabulos al „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” merită câteva explicații pe care le dau din toată inima, având mintea extrem de limpede.

Realitatea TV și emisiunea fanion, „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”, nu își schimbă direcția! Continuăm lupta pe baricada României morale, României reale, României eterne. Realitatea TV și „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” sunt o poveste despre lungul drum al jurnalistului către succes pe calea inteligenței, a muncii, a corectitudinii și a pasiunii.

Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitați. Nu am ce să-i reproșez lui Cozmin Gușă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine.

Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbați. În seara când lucrurile au degenerat, poate și ulterior, am fost amândoi pătimași. Nu pot să-i reproșez asta, nu mi-o reproșez nici mie. Atunci când nu ne vom mai arăta sentimentele vom fi doar niște roboți, vom fi vrednici de milă, vom fi asemeni celor împotriva cărora luptăm, fiecare pe drumul său: meschini, ipocriți, lipsiți de onoare, nepăsători cu propria țară.

Mi-ar plăcea ca toți jurnaliștii din România să aibă norocul celor care lucrează la Realitatea TV, să aibă parte de un asemenea Patronat, să nu simtă pe gât, ca o cizmă, punctul de vedere al unui proprietar care are argumentul unic că-ți plătește leafa, deci ți-a cumpărat conștiința. Exact pe asta a mizat Cozmin: pe libertate. Iar unul dintre argumente este acela că publicul simte fake-urile, e sătul de ele, te dorește autentic, chiar dacă mai greșești.

România se află la o răscruce pe care, dacă Realitatea TV și „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” nu o intuiesc, nu-și merită locul de oșteni ai adevărului, de câini ai democrației. E prea mult dezechilibru în lumea politică, între instituțiile media, în propriile conștiințe pentru a adăuga și noi argumente că suntem un neam pulverizat! Publicul nu trebuie trădat! Publicul „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”, publicul câștigat de Realitatea TV în timp, cu mare greutate, nu trebuie abadonat. Acest public are nevoie de „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” și de invitații excepționali, extrem de liberi ai acestei emisiuni.

Le cer scuze telespectatorilor, ascultătorilor și colegilor că au trebuit să treacă prin asta! Continuăm împreună lupta împotriva “ciumei roșii”, de pe ultima baricadă a libertății și demnității! Dragnea și PSD trebuie opriți din tentativa de a captura statul român. Noi împreună putem contribui la asta!

Prin urmare: toate lucrurile vor reintra în normal. Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă!

Realitatea TV nu moare și nici nu se predă! Vă aștept de duminică până joi, de la ora 21 până la 1 noaptea, alături de toți invitații mei excepționali! Continuăm împreună, câștigăm împreună!„, a scris Rareș Bogdan.

Gestul lui Rareș Bogdan a venit după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați la Realitatea TV. (Citește AICI mai multe detalii)

Informațiile noastre de ultimă oră spun că Rareș Bogdan și Cozmin Gușă au îngropat securea războiului, clarificând toate neînțelegerile care au existat între ei. După perioada de suspedare, prezentatorul Rareș Bogdan își va relua emisiunea “Jocuri de putere” duminică seară.

VEZI AICI: RAREȘ BOGDAN ȘI-A TRIMIS FAMILIA LA 12.000 KM DE ROMÂNIA DUPĂ CE A FOST AMENINȚAT: „NU CEDEZ!”

Cum a început scandalul

În ediția de marți seară a emisiunii, Rareș Bogdan a spus că intenționează să-și încheie “activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu mai sunt primiți pe post. El a cerut și concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editorială a postului. Rareș Bogdan îl acuza pe Pastia că ar fi decis ca invitații tradiționali la „Jocuri de putere” să fie interziși pe post.

“Care era problema că Oreste a apărut în emisiune?1 Erau 10 invitați, nu era el singur, iar Oreste nu a derapat niciodată. Nici Oreste, nici eu nu am criticat niciodată Partidul Realitatea, ci am afirmat doar faptul că noi preferăm să rămânem jurnaliști și să nu susținem acest demers politic. Nu a sărit nimeni cu topoarele pe Partidul Realitatea. Am ales doar să rămânem jurnaliști, ceea ce nu înseamnă că ne împotrivim vreunei asocieri politice”, a explicat Rareș Bogdan, pentru Cancan.ro.

Citește și: RAREŞ BOGDAN: “CĂTĂLIN TOLONTAN ANULEAZĂ ŞANSELE UNOR COPII DE A FACE PERFORMANŢĂ. ESTE NEDEMN”

Reacția lui Cozmin Gușă

“Următoarele două zile, Rareș Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere. În locul lui, va intra pe post ca realizator al emisiunii Jocuri de putere – pentru că numele emisiunii este al meu și al Realității – Claudiu Popa. Faptul că Rareș Bogdan și-a permis să ceară demisia șefului său nu se admite. Acum zece zile, conducerea postului, prin directorul postului, mi-a zis că, din cauza unor lucruri neconforme legate de Oreste și de Oana Stănciulescu, pe aliniamente diferite, că vor să ia decizia ca repsectivii să nu mai vină ca invitați la Realitatea. Eu am fost de acord.

Ei nu au mai fost invitați zece zile. I s-a comunicat acest lucru și lui Rareș. El a acceptat că este o problemă cu ei și nu îi mai invită. Aseară însă, l-a invitat pe Oreste, fără ca discuția lămuritoare dintre mine și Oreste Teodorescu să aibă loc (eu am spus că voi avea o astfel de discuție). Oreste a fost invitat, a venit la Realitatea, iar producătorii emisiunii i-au spus că nu poate intra, că nu e situația clarificată.

Rareș Bogdan trebuie să își asume o greșeală. El trebuie să își ceară scuze pentru ce a făcut. A pus în pericol brandul Realitatea și a generat un eveniment neplăcut pentru televiziune. La fel cum a făcut acum patru ani, când a căzut în brațele lui Ponta în legătură cu postul de șef al TVR. I-am spus atunci că este o greșeală. Atunci l-am iertat și a revenit pe post”, a fost reacția lui Cozmin Gușă, pentru Cancan.ro.

Rămâneți pe Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, pentru noi detalii!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Calcul complet | Câți lei va primi PENSIE un român, dacă s-a pensionat după 30 de ani de muncă
Calcul complet | Câți lei va primi PENSIE un român, dacă s-a pensionat după 30...
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
A murit soția lui Iosif Rotariu! Prima reacție a fostului mare fotbalist român: „Ultimele cuvinte ale ei…”
A murit soția lui Iosif Rotariu! Prima reacție a fostului mare fotbalist român: „Ultimele cuvinte...
Cristina Cioran rupe tăcerea după ce Alex Dobrescu a spus că e gravidă din nou cu el
Cristina Cioran rupe tăcerea după ce Alex Dobrescu a spus că e gravidă din nou...
GALERIE FOTO. B-21 Raider, „primul avion militar de generația a 6-a din lume”, este cel mai avansat bombardier invizibil al SUA
GALERIE FOTO. B-21 Raider, „primul avion militar de generația a 6-a din lume”, este cel...
Cannes 2024: Cele mai spectaculoase ținute cu care au defilat vedetele pe covorul roșu. Demi Moore a atras toate privirile
Cannes 2024: Cele mai spectaculoase ținute cu care au defilat vedetele pe covorul roșu. Demi...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct acasă. Primele declarații: „Când te auto propui, riști să pleci acasă”
Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct...
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur"...
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute în carieră? “Mi-a scris, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta.”
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute...
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță...
Tatăl bărbatului care a violat şi a ucis o fetiţă de 8 ani din Botoşani cere pedeapsa capitală pentru fiul său:
Tatăl bărbatului care a violat şi a ucis o fetiţă de 8 ani din Botoşani...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Călătorie EPICĂ în plin război! De la Paris la BUCUREȘTI, prin...
Călătorie EPICĂ în plin război! De la Paris la BUCUREȘTI, prin...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Satul în care oamenii fac bani din pietre. Afacerea neobișnuită din care trăiesc locuitorii
Satul în care oamenii fac bani din pietre. Afacerea neobișnuită din care trăiesc locuitorii
Cu cât se vinde un Oltcit în 2024. Prețul îi va șoca pe mulți români
Cu cât se vinde un Oltcit în 2024. Prețul îi va șoca pe mulți români
S-a dat lege pentru TOATE FEMEILE din România. Vestea cea mare a venit chiar ACUM: Venim cu două beneficii
S-a dat lege pentru TOATE FEMEILE din România. Vestea cea mare a venit chiar ACUM:...
Ana Baniciu a făcut anunţul-şoc chiar înainte să nască: Am bagajele făcute!
Ana Baniciu a făcut anunţul-şoc chiar înainte să nască: Am bagajele făcute!
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam - presa olandeză
Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam - presa olandeză
Se schimbă legea pentru TOȚI POSESORII de mașini din România:
Se schimbă legea pentru TOȚI POSESORII de mașini din România: "Acest lucru să nu se...
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Câți bani a dat un turist român pe o supă „fără gust” și o „așa-zisă” limonadă, într-un restaurant din Bulgaria
Câți bani a dat un turist român pe o supă „fără gust” și o „așa-zisă”...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața,...
Cu cât îl plătește Gigi Becali pe Alexandru Ciucu pentru un costum realizat la atelierul lui. Ce preț are și de cât timp îi este client fidel
Cu cât îl plătește Gigi Becali pe Alexandru Ciucu pentru un costum realizat la atelierul...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
Adda, de urgență la spital cu fiul ei. Ce i s-a întâmplat copilului artistei: ”Ne-am speriat tare”
Adda, de urgență la spital cu fiul ei. Ce i s-a întâmplat copilului artistei: ”Ne-am...
Condimentul care ține țânțarii la distanță de casa ta. Insectele îi urăsc mirosul, iar oamenii îl apreciază
Condimentul care ține țânțarii la distanță de casa ta. Insectele îi urăsc mirosul, iar oamenii...
Doctorul Vlad Ciurea a dezvăluit alimentele care atacă sistemul imunitar. Mulți români le adoră: ”Nu sunt benefice omului”
Doctorul Vlad Ciurea a dezvăluit alimentele care atacă sistemul imunitar. Mulți români le adoră: ”Nu...
×