Cozmin Gușă & Rareș Bogdan au rupt tăcerea exclusiv pentru CANCAN.ro. Războiul declarațiilor: ”Sper să-i vină mintea la cap lui Rareș!” / ”E jignitor! Cozmin mi-a trimis un sms în care…”

Publicat: 21/11/2018 | 20:15

Rareș Bogdan a fost suspendat de pe post, după ce în ediția de marți seara a cerut, în emisiunea “Jocuri de putere”, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia. Gestul prezentatorului a venit după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați la Realitatea TV. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) 

UPDATE, ORA 20:47 / Exclusiv pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Cozmin Gușă și-a precizat punctul de vedere cu privire la suspendarea lui Rareș Bogdan: ”Pot să mărturisesc că aseară (n.red. – marți) am avut una dintre cele mai triste seri din ultimii 10 ani. Eu cu Rareș Bogdan suntem legați de o prietenie de 20 de ani și fiind mai tânăr decât mine, l-am ajutat și în viață, și în carieră. Nu mi-am putut închipui că poate să ajungă să derapeze chiar așa, dar, în continuare, sper să-i vină mintea la cap, să-și ceară scuze public de la colegi și să reintre în sistemul care l-a promovat și l-a consacrat!”

—————————————–

Realizatorul ”Jocurilor de putere” de la Realitatea TV, Rareș Bogdan, a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, faptul că l-a surprins suspendarea temporară de pe post și consideră ”jignitoare” atitudinea patronatului stației TV față de el: ”Nu mă așteptam! E jignitor! Nu mă așteptam nici la un asemenea tratament, dar în viață ni se oferă lecții din care avem obligația să învățăm. Firesc ar fi fost să discutăm (nr. – cu Cozmin Gușă), nu să mi se comunice această decizie printr-un sms. Eu și Cozmin nu suntem doar colaboratori de 7 ani, ci și prieteni. Așa am crezut. Nu poți să procedezi în acest fel când există o relație interumană de asemenea natură”.

VEZI AICI: RAREȘ BOGDAN ȘI-A TRIMIS FAMILIA LA 12.000 KM DE ROMÂNIA DUPĂ CE A FOST AMENINȚAT: „NU CEDEZ!”

Lui Rareș Bogdan I s-ar fi imputat faptul că ar fi acceptat ca Oreste Teodorescu să fie invitat în cadrul emisiunii, cu toate că acționariatul postului l-ar fi ”interzis” pe acesta. ”Care era problema că Oreste a apărut în emisiune?1 Erau 10 invitați, nu era el singur, iar Oreste nu a derapat niciodată. Nici Oreste, nici eu nu am criticat niciodată Partidul Realitatea, ci am afirmat doar faptul că noi preferăm să rămânem jurnaliști și să nu susținem acest demers politic. Nu a săriut nimeni cu topoarele pe Partidul Realitatea. Am ales doar să rămânem jurnaliști, ceea ce nu înseamnă că ne împotrivim vreunei asocieri politice”, a explicat Rareș Bogdan. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Cunoscutul jurnalist nu exclude să revină la Realitatea TV: ”Eu nu voi ataca patronii, nu voi ataca postul TV. Respect locul unde am muncit, respect echipa care mi-a fost alături, cu atât mai mult cu cât împreună am creat lucruri formidabile. Am adus invitați de prestigiu, am născut un fenomen în jurul emisiunii și nu voi arunca cu noroi în toată această muncă. În fața războiului, eu voi allege mereu dialogul. Există oricând loc să mă întorc, fiindcă eu nu țin dușmănie”.

Mai mult, Rareș Bogdan ne-a detaliat și discuția pe care a avut-o, prin intermediul SMS-urilor, cu Cozmin Gușă: ”Mi-a trimis un mesaj în care mă anunța că sunt suspendat azi și mâine, iar eu l-am întrebat dacă el crede că e bine, dacă este în interesul postului. Mi-a spus doar că nu voi intra! Normal, i-am scris atunci că înseamnă că vrea să întrerupem colaborarea, dar decizia a rămas aceeași. Repet: preferam să vorbim!”

CITEȘTE ȘI: RAREȘ BOGDAN, ÎN STARE DE ȘOC! REALIZATORUL TV ACUZĂ CĂ SOȚIA ȘI COPILUL LUI AU FOST ATACAȚI PE STRADĂ: ”ÎNCERCARE DE INTIMIDARE? JAF? RĂPIRE?”

Cum a început scandalul

În ediția de marți seară a emisiunii, Rareș Bogdan a spus că intenționează să-și încheie “activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu mai sunt primiți pe post. El a cerut și concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editrială a postului. Rareș Bogdan îl acuză pe Pastia că ar fi decis ca invitații tradiționali la Jocuri de putere să fie interziși pe post.

În plus, Oreste a scris pe pagina sa de Facebook că a fost “interzis” de la Realitatea TV pentru că ar fi criticat partidul Realitatea. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Ce a spus Cozmin Gușă

“Următoarele două zile, Rareș Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere. În locul lui, va intra pe post ca realizator al emisiunii Jocuri de putere – pentru că numele emisiunii este al meu și al Realității – Claudiu Popa. Faptul că Rareș Bogdan și-a permis să ceară demisia șefului său nu se admite. Acum zece zile, conducerea postului, prin directorul postului, mi-a zis că, din cauza unor lucruri neconforme legate de Oreste și de Oana Stănciulescu, pe aliniamente diferite, că vor să ia decizia ca repsectivii să nu mai vină ca invitați la Realitatea. Eu am fost de acord.

Ei nu au mai fost invitați zece zile. I s-a comunicat acest lucru și lui Rareș. El a acceptat că este o problemă cu ei și nu îi mai invită. Aseară însă, l-a invitat pe Oreste, fără ca discuția lămuritoare dintre mine și Oreste Teodorescu să aibă loc (eu am spus că voi avea o astfel de discuție). Oreste a fost invitat, a venit la Realitatea, iar producătorii emisiunii i-au spus că nu poate intra, că nu e situația clarificată.

Rareș Bogdan trebuie să își asume o greșeală. El trebuie să își ceară scuze pentru ce a făcut. A pus în pericol brandul Realitatea și a generat un eveniment neplăcut pentru televiziune. La fel cum a făcut acum patru ani, când a căzut în brațele lui Ponta în legătură cu postul de șef al TVR. I-am spus atunci că este o greșeală. Atunci l-am iertat și a revenit pe post”, a fost reacție lui Cozmin Gușă. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

NU RATA: RAREŞ BOGDAN: “CĂTĂLIN TOLONTAN ANULEAZĂ ŞANSELE UNOR COPII DE A FACE PERFORMANŢĂ. ESTE NEDEMN”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...